תת פעילות

תת פעילות

לד"ר תורגמן שלום. 1. תוצאת שקיעה -36h 2. תוצאת בדיקת tsh- 7.98 שאלותיי הם: א. האם יש קשר בין התוצאות ? ב. בהיתיחס לסעיף 2. האם עלי לקחת טיפול מייד או להמשיך לעשות בדיקות יותר מעמיקות ? ג.האם תוצאה בסעיף 1. מציינת בעיה?!(תוצאה דומה הייתה גם ב- 12/03 וב- 5/04 ן- 7/04 . אני תקווה לקבל תשובה ועזרה בעיניני. ערב טוב תודה מראש!

TSH מוגבר ושקיעה

שלום רבקה, כנראה שאין כל קשר בין השניים. שיעת דם מעט מוחשת היא ממצא מאד לא ספציפי ויכולה לנבוע ממיליון דברים. אם את מרגישה טוב, אז אישית, לא הייתי מתיחסת לכך (הייתי מתיחסת לשיקעה הרבה יותר מוחשת גם אם האדם לא חש דבר). בנוגע ל-TSH, זה מאד תלוי בגורמים נוספים. לפי סגנון הכתיבה שלך, או שאת עו"ד או שאת לא ילדונת. אם את אישה יותר מבוגרת, אז ברמה כזו לרוב אין צורך בטיפול.

tsh

שלום דר קרן תורגמן ראשית תודה על יחסך. שנית , יש בידי עוד שתיי תוצאות ששיכות להמשך בדיקה : t3 -1.67 ו- t4 -9.8l . וההזכירך tsh -7.98 אני בת 49.6 שאלתי היא האם עדיין אין צורך בטיפול? תודה רבקה

תלוי בסיפומטומים

שלום רבקה, ה-FT4 שלך מעא נמוך, ה-T3 שלך גם הוא לא מן הגבוהים. נראה לי שתיגיעי לטיפול ביום מן הבימים. בכל מקרה כעת זה מאד תלוי בסימפטומים. בכל מקרה את צריכה לפחות מעקב.

תלוי בסיפומטומים

לדר קרן תורגמן שלום! ברצוני להודות לך על עזרתך ותשובותייך המהירות. תודה על כל האינפורמציה. כן ירבו כמוך. מכל הלב רבקה

למעלה