תת פורום ?!

תת פורום ?!

שבוע טוב חברים.אז ככה ,בטח אתם מרגישים קצת כמוני.אתם נכנסים לפורום הדיג עוברים קצת על דוחות הדייג של הדייגים וממשיכים אל תת הפורום לעניני צלילה. עכשיו התחושה קצת מבלבלת. נכון, קבלנו חדר גדול לעצמנו בבית,אבל כל החגיגה והאקשן מתרחשים בחדר השני. תת הפורום לעניני צלילה ,יש לאמר לא ממש מתרומם,אבל חשוב שנברר לעצמינו את הסיבות. האם אנשי הצפרדע שתקנים הם מטבעם ? האם הסיבה נעוצה במצב הים שבניגוד לדייגי החכות,לא מאפשר לנו ,אנשי הצילצל ,לבצע את זממינו ולחלוק מחוויותינו בתקופה זאת של השנה ? {לא כולל דולפיני עומק בעלי זימים כמו אינטיאס ידידנו}. אין לי תשובה ברורה אבל נדמה לי{כך לפחות אני מקווה} שעם בוא הסתיוו יתעורר הפורום לחיים ,דוחות דייג מעוררי קנאה יציפו את המסך ואפילו אחינו בחדר הסמוך ימצאו עצמם מקליקים אל תת הפורום מתוך סקרנות וריגוש. את הטקסט הזה אני כותב גם כדי להנשים את היצור הלא ברור ששוכב לו כאן עם ציוד צלילה אבל בלי מוטיבציה וגם כדי לחלוק מעט ממחשבותי שאולי עוברות גם בראשכם היבש. מה דעתכם ידידים יקרים.יש לנו סיכוי ? האם מדובר בתת פורום עונתי? או אולי אנחנו פשוט גדולים מדי לחדר דייגי החכה אבל קטנים מדי לחדר משלנו ?! אשמח לשמוע דעות ורעיונות כי הרי ברור לכולנו ,שגם אם אנחנו בעיקר 'פרשים בודדים' אנחנו בכל זאת חולקים תשוקה גדולה וחבל שלחלוק אותה רק עם האישה שעושה את עצמה מתענינת. דברו איתי,דברו עם עצמיכם והשמיעו קול. שניה,יש לי דג על הקו השני.

אגב,לדעתי הים יורד לקראת סוף השבוע

אז קדימה חברים,השחיזו צילצלים ועטים ותנו לי קצת אנדנלין.

el monomario

New member
מלכתחילה היה טעות לעשות את זה

ועל הטעות מי משלם הצוללנים זרקו אותנו בחדר צדדי ואין עם מי לדבר עד שתביאו דוחות דייג יפים ועמוסי שחילרים בצלילה אז אולי יופנה אור הזרקורים אליכם גם .... אני בחרתי להשתתף פה ובעוד פורום שאינו מגביל צוללנים וישנם רבים וטובים גם בפורום השני .. לדעתי התת פורום הזה ידעל לאיטו ויסגר זאת כנראה תהיה התוצאה אלא אם מישהו יתחיל לנהל אותו ולהזרים לו דם ... אני בתור פרינציפ לא אביא כאן דוחות בגלל אנשים חסרי אמונה בפורום הראשי שנוטים לא להאמין לדוחות אין לי בעיה לא יקבלו דוחות!!!!! הוספתי קישור למטה

gaichuk

New member
אני לא מבין אותך איל.

אתה מנבא שהפורום הזה ידעך אבל לא מוכן לעשות דבר בנידון חוץ מלזרז את הדעיכה. למה? בשביל מה הפרנציפים? ומי לא מאמין לך? התמונות שזכורות לי הן של דיג עם צלילת מיכלים (ותקן אותי בבקשה אם אני טועה). אחרי כן לא זכורות לי דוחות שנתקלו בספקנות או חוסר הסכמה... הוספת הקישור שלך מראה לדעתי על אג'נדה פרטית שתוצאותיה חיסול התת פורום הזה . מקווה שאני טועה.

gaichuk

New member
מקליקים ,ידידי,מקליקים...

אולי כשיעלמו המדוזות והים יהיה נוח נראה קצת דוחות מוציאי עיניים...

el monomario

New member
גאייצוק יקר תקרא

הבאתי תמונה אחת בודדת של חבר שלי ובהסכמתו עם לוקוס של מעל ל 5 קילו בצלילה חופשית מיד קיבלתי הודעות פרטיות זועמות של מתחזה ושקרן ולא יפה ישר הטילו ספק בתמונה למרות שלא אני דגתי אלא חבר וגם דאגתי לכתוב את זה..... ( תשאל את ALONPS הוא יודע מי אבל זה לא חשוב כנראה מקינאה ) לי לא היה אכפת שימשיך הפורום ואני בין היחידים שכותבים בו אם שמת לב !! מה רצית שיהיה אחרי שגורשו הצוללנים ככה ואחרי ההתנפלות על אינטיאס שאף אחד ממכם לא מכיר אותו ואם הייתם מכירים הייתם חושבים פעמיים לפני שכך התבטאתם אליו וחבל .. זה גרם לניתוק חבורה רצינית לא רק של צוללנים מעולם לא הבאתי קישור לגייג מיכלים ואני בעצמי מאז שהודעתי על כך שהפסקתי רק קשה לי מיום ליום כי יש לי ציוד באלפי שקלים אותו אני נאלץ להשתמש רק באילת או לספארי צלילה ... כמו כן נאלצתי לרכוש סנפירים משקפת ורובה חדשים לסגנון של הצלילה החופשית ואני לא מצטער על כך בכלל רק קשה לי כל הזמן להגיע ל12 מטר על מנת לצלול .. אבל זה יגמר שאני יביא לי קייאק מתאים .. לגבי הפורום הזה הוא יכול להיות טוב ומצליח רק אם יהיו בו מספיק אנשים שיכתבו ויהיו בו מנהלים טובים מדריכים וכו ... אך עד שזה יבוא אני נצעתי אתר נוסף לאלו שיש להם שאלות ואף אחד לא עונה להם .. אוריא ביקש ממני אישית לנהל את הפורום הזה בזמן שהייתי בקנדה ולאחר שקראתי את התגובות נמנעתי מלעשות כן כי אין לי שום טעם להיות אח חורג בחדר צדדי וזאת לא רק ההרגשה שלי אלא של רבים אחרים .. מה לעשות לפעמים טועים ומשלמים על זה .. זאת עובדה שחברי צוות הפורום ב NRG נתבקשו יפה לשכוח ולחזור חזרה כאלו לא קרה כלום ( משהו הבין שעשה טעות והבין את זה מאוחר מדי .. חבל) לא רציתי לתת יד לקרע הזה וזאת זכותי.. או איך שאומר הפתגם האירי הישן life is a bitch then you marry one then you die דווקא אותך אני מחבב גייאצוק ואין לי טענות כלפיך

למעלה