תת-עורי או תוך שרירי

לבנתכנף

New member
תת-עורי או תוך שרירי

בנות, עוד מעט אני צריכה ללכת לקופ"ח כדי להתחיל ולהזריק מנוגון. מה אתן ממליצות, תת-עורי או תוך שרירי? למה יש השפעה טובה יותר? תודה.

נועם@בת

New member
תתחילי תת עורי- בבטן

למנוגון יש לפעמים תופעת לואי של צריבה. אם לא ילך בבטן תעברי לישבן או לירך. עד היום אין דעה ברורה מה משפיע טוב יותר. יש רופאים שטוענים שתת עורי טוב יותר, ולעומתם יש כאלה שטוענים שלשריר משפיע טוב יותר. ולכל אחד יש הסבר מנומק משלו. רוב אלו שאני שמעתי טוענים שבכלל אין הבדל. אם את לומדת להזריק לעצמך בבטן זה פשוט יעילות ונוחיות שאין כמותה. לריך זה קצת פחות נוח. לישבן זה פשוט מסובך להזריק לבד וצריך להסתייע בבן הזוג או במי שמוכן לסייע. בהצלחה עד הסוף הטוב
נועם

רומי 007

New member
לא אהבתי את המנוגון

לא בבטן ולא בשריר. הצריבה מאוד הקשתה עלי ומיד הוחלף לי למטרודין הוא יותר סימפטי. בהצלחה!

מיכל ק-ש

New member
אלי המנוגון דווקא היה חביב

הזרקתי לבטן (יותר נכון האחיות במיון של איכילוב הזריקו לי לבטן). ברוב הפעמים לא היו צריבות, לא היו תופעות לוואי ותוך קצת יותר משבוע היתה כמות יפה של זקיקים.

רינתילה

New member
לנו אמרו שמנוגון מזריקים לשריר

הלכנו ביחד לאחות, ובעלי למד להזריק לי לתחת. אין לי מושג לגבי הבטן (משום מה נראה לי מפחיד), אבל אם מסכימים לך להזריק את זה תת-עורי, אפשר גם בזרוע (כמו דקאפפטיל) - זה ממש לא כואב ואפשר לבד. שיהיה בהצלחה! רינת.

עמית@

New member
אני הזרקתי לבטן לבד והתוצאה היתה

יותר ממשביעת רצון (היפר ו22 ביציות) כך שזה לא ממש משנה לאן (למרות הדעות החלוקות- עובדה שזה עובד לכאן ולכאן- תתחילי תת עורי ואם לא תהיה תגובה מספקת תנסי לעבור לשריר- אולי זה אינדיווידואלי) עמית

רומי 007

New member
"יותר ממשביעות רצון" אה? הייתי

אומרת שפתחת לול. איזו תגובה אופיינית של דיונון פולני! איך אני אוהבת אותך יא עמית אחת

רינתילה

New member
וואו, זה עושה את החיים כל-כך קלים!

אז למה אמרו לנו שמטרודין ומנוגון זה לשריר בתחת??

אופה3

New member
רינתליה היקרה מטרודין אמור רק לשריר

בישבן וכך גם המנוגון, מה שקורה שהחברות שמתחרות במטרודין רושמות שזה גם תת עורי, וגם תוך שרירי, ועדיף להזריק בישבן, תקראי את מה שכתבתי בהודעה למטה ותביני מה קרה איתי שלך האופה

אופה3

New member
תת עורי או תוך שרירי, עדיף שתפני

לרופא שלך ותשאלי אותו מה הוא ממליץ לך, כי שאני אמרתי פה בפורום שאני אמורה לקבל מטרודין אמרו לי ללמוד לבד, וזה באמת מאוד היה נוח, ומאוד כייף, אבל מה אחרי ששבועיים שהזרקתי, בבטן, הזקיקים לא גודלים וכלום, ולמה, כי אני לא אמורה להזריק בבטן, אלא תוך שרירי, כי יש אנשים שזה מאוד לא משפיע עליהם להזריק בבטן, אלא רק תוך שרירי, יש אנשים שזה לא עובד עליהם, והרופא בפרוש כתב להזריק תוך שרירי, זה טעות של האחות, אבל זה לא משנה, אני אומרת שצריך להקשיב לרופא, ולעשות מה שהוא אומר, כי אחרי שהאחות הזריקה לי תוך שרירי, הזקיקים התפתחו להם מהר מאוד, וצמחו ותוך שבוע הגיע הכוריגון, אז בכל אופן סיפרתי לך את מה שקרה איתי, והכי חשוב זה גם מבחינת השומנים, כי אני למשל סובלת מעודף משקל,, ומה שקרה אצלי, זה נספג בשומנים ובכלל לא הגיע ליעדו. שלך האופה

עמית@

New member
יש גם שני סוגי מטרודין- הHP מיועד

גם לתת-עורי הרגיל מיועד רק לשריר.

לבנתכנף

New member
מטרודין מזריקים רק תוך שרירי

עד כמה שידוע לי, יש תרופות שאפשר להזריק גם וגם ויש רק תוך שרירי או רק תת עורי. פשוט צריך לקרוא מה כתוב.

למעלה