**תת סקר**

נשית~37

New member
**תת סקר**

בגלל שהדארמן עיצבן אותי חחחחחחח (עלאק שטויות בטונות) להלן שאלת סקר: מה ההבדל בין להידלק על מישהי-ו לבין להתאהב בו-ה? במה מתבטא ההבדל?

sahr12

New member
לדעתי...

"לא. לא חייבים סקס כשנדקלים.....חחחחחח...במחשבה שנייה...אמממממ.. וכשמתאהבים...מרגישים את זה בלב, רוצים אחד את השניה...רוצים ללכת אל...מתגעגעים...הראש חושב עליו...רוצה אליו.." סוף ציטוט! נכון שאת קוראת את זה עכשיו זה נראה שטויות בטונות?????????? אם שחר33 היה פה הוא היה אומר שאת מכלועה.....חחחחחחחחחח

נשית~37

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבל לך על הזמן...כזאת כאפה לא קיבלת מאף אחת....

sahr12

New member
כשאת צוחקת כך...בפראות...

אני יודע שאת יודעת שצדקתי כשאמרתי שדיברת שטויות בטונות...ואת מסכימה איתי... "יודע צדיק נפש בהמתו" ואני צדיק אורגינל....חחחחחחחחח

מקסיקני

New member
אני יסביר לך....זה משול למכונית..

להידלק ...זה לקחת איזו למבורגיני ולקרוע איתה את הכביש...חרקות למשוך הילוכים סיבוב ב 180 קמ"ש... להתאהב זה ....לראות פורשה אדומה....מנצנצת בחניה...ללטף אותה במבט.. להבריק לה את הניקלים...לשטוף אותה כל יומיים לעשות פוליש ואקס... לעטוף אותה בכיסוי שלא תתלכלך ולא תישרט חס ודלילה... להחנות אותה בחניה מקורה....שלא תירטב .... ולצאת איתה באיטיות לנהיגה נוחה נעימה ושקטה....ושכל העיר תביט ותקנא.. מידי פעם ללחוץ על הגז חזק לשמוע את נהימת המנוע...אחחחחחחח איזה קול.. ומהר להכניס אותה חזרה מתחת לידך הבטוחות והאוהבות לטפול 10000 לכיוון מנוע החלפת שמנים וכו...בקיצור לדאוג לה... מקווה שהעברתי את החויה שהיתה ...ומי שלא נסע על פורשה לא ידע אהבה מהי..חחחחחח

מXיקני, אני רק מקווה ש...

היא אוהבת אותך (המכונית)
באותה מידה... נ.ב. זו יותר רכושנות וקנאות לדבר מסוים.. אבל הדימוי חביב ביותר

מקסיקני

New member
מלאך....בבדאיייייי../images/Emo3.gif

היא אוהבת את מי שנוהג בה ברכות....ולוקח אותה לסיבוב ...חחח ולגבי קנאות....כשמאוהבים ואי ואי ואי איזו קנאות....שרק ישים עליה מישהו יד....תיכרת ימינו שמאלו וגם איברו...מעליו.... אישה לא אוהבת שמקנאים לה?

sahr12

New member
חכימא מבקש שתרחיבי..חחחחחחח

רמיזא....לא בבית...חחחחחחח

נראה לי...

להידלק זה כשיש מעין זיק שהבחור ממש מדהים אבל אין סיכוי שאניד עפעף עבורו. להתאהב זה אפילו למכור את התחתון שלי בשבילו...

למעלה