תת משקל |:

Complex person

New member
תת משקל |:

אני כבר מספר חודשים בצבא. כשהתגייסתי הורד לי פרופיל בגלל תת משקל, קבלתי אזהרה שאם המשקל ימשיך לרדת ישקלו להוציא אותי מהצבא. בגלל כל הלחץ שהצבא משרה עליי, מצאתי את עצמי מינוס חמישה קילו. אני 1.57\8 ושוקלת 40. יש לי בדיקות תקינות עוד מעט ואני לחוצה נורא. אני ממש לא רוצה שהצבא יוציא אותי משורותיו. ולכן, שאלתי היא כזו, האם במצבי כרגע יש סיכוי שהבדיקה תעבור בשלום? מה נחשב כבר "גבולי" שאסור לעבור כי בטוח שמהמקום הזה אני יועף? כמה עליי לעלות למשקל תקין? תודה. וסליחה על החפירה.

omer87

New member
עדיין לא רופא../images/Emo3.gif אבל...

המדדים משתנים גם בין המינים וגם בין חיילת אחת לאחרת... לפי חישוב BMI פשוט, את צריכה לעלות בערך עוד 5-6 ק"ג כדי להגיע לגבול התקין. כמה אסור לך לרדת? באמת חבל לנסות,, עדיף שתתחילי לטפל בעצמך או לפחות לבלום את הירידה.(יש לי נסיון מר בנושא) מה תפקידך? מתי התגייסת? אם הצבא משרה עלייך לחץ כה רב, לא עדיף כבר לצאת? בהצלחה!!

מניסיוני....

יש לי פרופיל 45 על תת משקל אמנם אני 2 ס"מ פחות ממך, בצו ראשון שקלתי 38. כמו שאת בטח יודעת לפרופיל על תת משקל יש ועדה רפואית כל שנה. אז שנה אחרי הצו ראשון, עוד לפני הגיוס הייתה לי ועדה רפואית ולא השתנה לי המשקל - לא איימו עלי בכלום, שפוט השאירו את הפרופיל. שנה לאחר מכן, שוב שלחו אותי לועדה רפואית , עליתי ל41 ק"ג- הפרופיל נשאר אותו דבר. לא אמרו כלום. אז מהנסיון שלי נשמע לי שהאיומים שלהם זה בולשיט אחד גדול. (בהנחה שלא ירדת 10 ק"ג מהצו ראשון?!)

+

ראיתי שכתבת שיררדת מ45 ק"ג אז בקיצור אם לא תמשיכי לרדת בדרסטיות (כלומר, עוד 5 ק"ג), לא אמורה להיות בעיה.

למעלה