תתרחקו...

lee_1

New member
תתרחקו...

מהאינטרנט.... הוא רק יהרוס לכם את החיים- תאמינו לי- מילה שלי... לי בינתיים הוא הרס...

פורומית

New member
רק לא להגזים

מעבר להרס והחורבן שהאינטרנט יכול להביא, הוא גם מביא תועלת, אני דוקא מרגישה שבזכות האינטרנט קיבלתי הרבה דברים חיובים שלא הייתי מגיעה או לפחות לא כ``כ מהר בלעדיו, כמובן שבכל דבר טוב יש גם רע, אבל ככה זה בהכל בחיים, האינטרנט הוא דבר נטרלי, אנחנו אלו שבוחרים לעשות איתו טוב או רע, זה קשה, זה התמודדות, אבל לא לפסול אותו ככה בשניה, יש בו גם טוב מעבר לכל הרע!

e-magine

New member
מסכים לכל מילה, רק שהבעיה היא

שאני מגזים ואני לא היחיד. ושלא תביני אותי לא נכון, כעיקרון אני אדם בעל רצון חזק וגם דבק במשימות שלי. פשוט קרה משהו, בעניין הזה של האינטרנט, נכנעתי לחולשה.

פורומית

New member
אז בשביל זה הפורום הזה, לא? :cool:

אני יודעת בדיוק כמוכם, שאפשר להתמכר לאינטרנט, כל אחד ברמה שונה ולעיתים אפילו ברמה מסוכנת, אני מסכימה עם מה שנאמר פה שאין ענין להגמל מהגלישה בכלל אלא מהתלות שלו ואני לא אאריך כי יש פה כאלה שעשו עבודתם נאמנה... אני חושבת שאדם שמרגיש שהוא מכור, יש לו שתי אפשרויות, או להשלים עם המצב ולקבל את עצמו איכשהו ואפילו להנות מזה, או, אם זה כן מפריע לך, אז קדימה, תעשה משהו, כל אדם מסוגל אם הוא רק רוצה, אבל להיות כל הזמן בתחושה של חוסר שלמות ואי שביעות רצון, זה לא עוזר זה רק מחמיר את המצב, אז הוא שאתה נהנה מהמצב ומשלים איתו או שאתה קם ופועל לשנותו. ב ה צ ל ח ה לכל המכורים (גם לי :cool: ) והחופש מגיע, הוא יכול להיות אויב מספר אחד, תזהרו ממנו!

e-magine

New member
החיים מלאים בניגודים

היי פורומית, אתמול בגלל הבלאגן שהיה לי עם בזק, לא יצא לי לברך אותך כמקובל כאן, אז ברוכה הבאה. זה לא תמיד עובד בצורה של או זה או זה. תהליך קבלת החלטות הוא לו תמיד פשוט ולא תמיד מודע. יש והרגש שולט על ההיגיון ויש שההיגיון שולט על הרגש, ויש מקרים של מעבק מתמיד ומתמשך לאורך שנים. יש אדם שנתקע ולא יודע איך לצאת מזה ויש אחד שמחליט להתעלם מהבעיה כמה שניתן, עד שזה מתפוצץ לו בפנים. אני אתן לך דוגמא קטנה מהחיים, משהו מאד בנאלי ואני לא נכנס לשיפוט מוסרי או לערכים דתיים וכו`. נניח שאדם אחד נשוי הרבה שנים וחי בשלום עם אשתו, אבל יש לו מאהבת והוא נפגש איתה פעם בשבוע פאופן קבוע. אז את יכולה להגיד לו כמה שאת רוצה, שזה לא בסדר ושאי אפשר להמשיך ככה, או שיעזוב את המאהבת, או שיתגרש מאישתו. הוא רוצה להמשיך ככה. הוא לא רוצה להתגרש והוא לא רוצה להיות עם המאהבת יותר מפעם בשבוע. אז את רואה שלא תמיד הולך בשיטה של או זה או זה...

פורומית

New member
תודה על הברכות וקבלת הפנים...

אני חושבת שהדוגמא שהבאת לא ממש משמשת אותך בנאמנות, כי היא בעצם יותר מתאימה למה שאני אמרתי:) מלכתחילה הדוגמא שהבאת קצת בעיתית כי אין כ``כ הרבה דברים משותפים בינה לבין בעית ההתמכרות לאינטרנט, אבל עזוב, נגיד שזה סתם דוגמא מהחיים כמו שאמרת, אז בעצם מה עשה אותו אדם? השלים עם המצב ואפילו נהנה ממנו, ממשיך לחיות עם המצב שאחרים היו רואים אותו כבעיתי וכנדרש לשינוי, אבל הוא לא בחר באפשרות של: מפריע לי אז אני קם ועושה משהו, אלא באפשרות השניה, זה אני, טוב לי, ואפילו שזה לא חיובי, אני משלים עם זה ונהנה, זה לא בעצם מה שאני אמרתי? ;-)

למעלה