תתרגשו איתי

I Was Hoping

New member
תתרגשו איתי

ביום שישי הבא אני רואה כאן את אלניס בהופעה. לא נרדמת מעכשיו, כמו בכיתה' לפני טיול שנתי...

isw

New member
ממש ממש

בדיוק חלמתי הלילה שאלאניס הגיעה לארץ.... ונתנה שתי הופעות שונות שכמובן הייתי בשתיהן.... אבל הייתי מתאבדת אם היא היתה מגיעה ומופיעה כאן שישי בערב.. זה קצת בעייתי בשבילי ואנלא יודעת מה הייתי עושה.. תהני ממש ממש איזה כיף לך!!!

gilmorefreak

New member
כנ"ל../images/Emo7.gif כמה מקורי מצידי..../images/Emo3.gif

אהההההההההההה...תמונות וחוויות..ובלהבלה.... אני גם רוצה..

מלכוש

New member
איזה כיף לך! + נצל"ש

יו תהני המוון!!! תספרי הכל! חבר'ה אתם יכולים בבקשה לעדכן אותי מה קורה עם אלאניס? דברים בסגנון- מה קורה עם הדיסק? היא מוציאה את JLP באקוסטי ביוני??? זה אדיר! אבל לא היו עוד כמה שירים שהיא ביצעה באקוסטי לאלבום הזה? מה קורה עם הופעות? הבנתי מהשירשור שהיא עוד מופיעה.. אבל עדיין שרה 10 שירים וזהו? או שהיא משקיעה קצת יותר? והיא עוד שרה עם פלייבקים? ואיזה שירים היא שרה? ויש איזה משהו חדש? שיר חדש? קליפ? סינגל? ומה קרה לשיער שלה? איך הוא ארך כ"כ? והיא עדיין מתלבשת מזעזע? והיא כבר בהריון? ומה עם ראיין? התחתנו כבר? ואם לא, אז מתי? ויש עוד משהו חדש? חחחחח הצחקתי את עצמי אני מצטערת על הבוחטה של השאלות, אני מאווווד אשמח אם תענו לי תודה רבה וחוץ מזה, מה קורה איתכם? באים להופעה של רונה קינן ביום רביעי? (גם אותה אני ממש אוהבת) ובברכת: עוד שבוע פסחחחחחח!! (כן יש פה אנשים צוציקים שהם עוד בכיתה ט' ולומדים!) לילה טוב

I Was Hoping

New member
היום זה היום

פפפפ באסה שאף אחד מהארץ לא בא איתי. תתפללו שיתנו לי להכניס מצלמה, אם כן - אני מצלמת לכם הכל ומחר על הבוקר - הכל כאן. מבטיחה.

gilmorefreak

New member
אאאאאאאאאאההההההההההה!!!!!../images/Emo9.gif

*מתפללת*XD בלה. נו שיתנו לך להכניס מצלמה, ברור שיתנו לך אם תחביאי אותה טוב מספיק..
יאאאאאאאא..כמה כיף לך!
צלמי! צלמי! צלמי! צלמי! צלמי! צלמי! צלמי! צלמי! הוו..תרשמי גם איזה שירים היא ביצעה, טוב?
ווהו, נראה לי יותר מתרגשת ממך..XD *שותקת* איזה כיף לך!

למעלה