תתקשר, תתקשר, תתקשר.

McBlack

New member
תתקשר, תתקשר, תתקשר.

כל כך קל להיות בת ולכעוס עליו על זה. לשלוח לו SMS עם "לילה טוב." אחד קטן ורומז רעות, אבל אני לא מסוגלת. אבל הוא סיים שבוע שטח ראשון שלו ובטח היה תשוש ומה זה יעזור לשנינו אם אהיה במצברוח כזה מעפן, ועוד היום? הוא לא צריך לסבול את זה ממני, אני לא צריכה לתת לו לסבול את זה ממני ואני לא אוהבת לסבול את זה ממני. כל השבוע אני הורמונאלית אוכלת כמו פרה וזה לא ממחזור, בקושי מדברת איתו בטלפון, וסופסוף מחר הוא חוזר, המדהים שלי חוזר, ופשוט אין לי מצברוח לכלום. אולי מה-18, אולי מהעבודה, אולי מהטיסה המתקרבת, אולי מהשבוע עם בקושי תקשורת איתו... יש מספיק אוליים. גם עם האקס, אני שונאת שהפלאפון שלהם כבוי (את יודעת את זה כי את מנסה להתקשר גם כשאת יודעת שרוב הסיכויים הם שהוא כבוי) ואז פעם את מתקשרת וקולטת שזה דלוק, שהוא פשוט לא עונה. זה עושה את ההרגשה הכי מחורבנת בעולם. "הוא היה ליד הטלפון," את חושבת, "ומה?" נו באמת "מה אני, עז?" ואם המצב ממש קשה את מתחילה לאכול סרטים ולנשנש חיפושיות, להתמלא בפרנויות ולהתבאס עם עצמך על מיליון ואחד דברים שכולם נכנסים לך לתוך הלב ובועטים בו עם הסיכה של נעלי העקב (כי ברור שאלו הם מיליון ואחד דברים קוקסינלים שנועלי נעלי עקב). אני לא מהאלה שכועסות כשהחברים לא זוכר תאריכים, אני מכירה אותם, ועוד אחרי שבוע כזה... אבל סתם. מחשבות שכאלה. לילה טוב.

McBlack

New member
אה, כן,

ונכון שאחרי שאת מתקשרת וזה עושה צליל חיוג את מתחרטת על כך שהתקשרת? חושבת שהוא היה צריך להתקשר? אוי זה כזה בתי לחשוב ככה
אבל זה מה שחושבים, "למה התקשרתי? הייתי צריכה לחכות שהוא יתקשר. אוף למה הוא לא מתקשר?" ואז מתחילה עם הסרטים והחיפושיות...

Clueless Maiden

New member
אני כל כך מבינה אותך

אני כל כך שונאת להתקשר אליו. זה פשוט לא אמור להיות ככה. הם גברים. הם אמורים להתקשר\לעשות צעדים ראשונים. אז בסוף הוא לא התקשר לאחל לך יום הולדת שמח? אני בטוחה שזה פשוט כי הוא לא יכל. אין שום סיבה אחרת. בכל אופן, שבועות שטח זה מגעיל. ממש שונאת את זה. נמ, יומולדת שמח. ^^

McBlack

New member
ממממ שמעי, זה לא עניין של צעדים ראשונים...

הוא בצבא... זה לא אמור להיות ככה במילא. אבל בסדר, הוא בטח סתם חזר תשוש ובלי זמן לנשום, ישר עשו כיבוי אורות כי הם יצאו הבוקר מוקדם. הבוקר הוא שלח SMS, "בוקר נפלא יפה שלי", בלי מזלטוב וכאלה XDDDD שזה די הצחיק אותי שהוא בטח שכח מזה, מאוחר יותר הוא התקשר ואמר מזלטוב כדרך אגב
יש לו מזל שאני לא עושה עניין מימי הולדת

frolic

New member
מכירה את זה יותר מידי טוב, אפשר להגיד..../images/Emo201.gif

ולשלוח הודעה באמצע הלילה של "אוף אני שונאת אותך תתקשר כבר" אי אפשר כי יכול להיות שהוא בדיוק נרדם ואם שולחים הודעה אז הוא מתעורר וזה מבאס אותו, ועוד לדעת שזה ממני ושאני שונאת אותו כי הוא לא התקשר? אז בכלל הוא לא ישן כל הלילה.. אוף, הם כאלה בנים מפגרים, למה הם לא מתקשרים?! {גם אני במצוקה, הוא לא התקשר אתמול וזה לא מבשר טובות, גם בראשון הוא לא התקשר ולא סיפר לי למה.. מה זה הקקה הזה?!}

כולנו פה מכירות את זה...

ולצערי גם אני מאוד הורמונלית בימים האחרונים, מה שאומר שאני רגשנית יותר מידי ]; אתמול בכיתי מסרט קומדיה (קומדיה!!!!!!!!!!!!!), ועכשיו כמעט הזלתי דמעה ממה שכתבת
אבל אמרתי לך שהוא יתקשר אתמול, לא? ככה זה בצבא.. מבאס, אבל ההמתנה, הבאסה, הגעגועים.. זה שווה כל רגע איתו כשהוא חוזר

McBlack

New member
כן, אוף, לפני כמה דקות הוא חזר הביתה,

(כמעט בכיתי מזה שהוא היה צריך ללכת
), אני כל כך אוהבת אותו

למעלה