תתקרבו רגע... יכול להיות שבגלל שמיתוס עזב... אז נחמד פה היום? נעמי (לפעמים את כזאת קלפטה)
נ נעמי 1 New member 6/11/02 #1 תתקרבו רגע... יכול להיות שבגלל שמיתוס עזב... אז נחמד פה היום? נעמי (לפעמים את כזאת קלפטה)
ש שייכת New member 6/11/02 #12 הלוווווו קיייייייייייימת שלי... INFANT=תינוק. עכשיו תביאי נשיקה ענקייייייייייייייייייייייייייית.
Y yafit75 New member 6/11/02 #11 פנטום מחלק אגוזי,,,,? איפה הילדות שלי,,, לינוייייייי קורלללללל בוא מהר,, יש פה אחד ,, שיש לו טיפה בחתימה,, שמחלק ממתקים,,,,
פנטום מחלק אגוזי,,,,? איפה הילדות שלי,,, לינוייייייי קורלללללל בוא מהר,, יש פה אחד ,, שיש לו טיפה בחתימה,, שמחלק ממתקים,,,,
פ פנטום הצט New member 6/11/02 #13 אין ארוחות חינם... נעמי, ליהי, קליאופטרה, מרי-לו, עינת ההיא והפיקטיבית - כולן מקבלות אצלי אגוזי חופשי... כל השאר - יצטרכו להכין לי קודם משהו לאכול...
אין ארוחות חינם... נעמי, ליהי, קליאופטרה, מרי-לו, עינת ההיא והפיקטיבית - כולן מקבלות אצלי אגוזי חופשי... כל השאר - יצטרכו להכין לי קודם משהו לאכול...
נ נעמי 1 New member 6/11/02 #14 ../images/Emo12.gif יו נשית... את לא ברשימה... תגידי אין לך שיניים? חחחחחחחח
נ נשית~37 New member 6/11/02 #17 חחחחחחחחחחחח יש לו מזל שאני ותרנית.... (סאמממממממממק פנטום חחחחחחחחחחח)
פ פנטום הצט New member 6/11/02 #15 אופס... וקרן קיימת גם כמובן.... (החומוס של אבו-יוסף הביא אותי למצב של שכחון זמני...) וכל מעקמות הפרצופים - עוגה קנויה, תהיה טובה ככל שתהיה, לא נחשבת ארוחה... חחחחחחחח....
אופס... וקרן קיימת גם כמובן.... (החומוס של אבו-יוסף הביא אותי למצב של שכחון זמני...) וכל מעקמות הפרצופים - עוגה קנויה, תהיה טובה ככל שתהיה, לא נחשבת ארוחה... חחחחחחחח....
ה הדרדסית הנשית New member 6/11/02 #16 אפילו לא היער השחור?../images/Emo7.gif ומה עם הבורקסים השתדלתי... מה שתעשי אף פעם לא טוב גבריםםםםםםםםםם
אפילו לא היער השחור?../images/Emo7.gif ומה עם הבורקסים השתדלתי... מה שתעשי אף פעם לא טוב גבריםםםםםםםםםם
פ פנטום הצט New member 6/11/02 #18 מצטער.... לא התכוונתי אליך בהערה שלי... אבל צודקת - גם לך מגיע אגוזי חופשי ממני...
ח חשבון נפש New member 6/11/02 #20 קלפטה../images/Emo22.gif התרשי כאן לפני כולם לכתוב לך שאני אוהב אותך, את מבין המיוחדות והאמיתיות! הייתי חייב מצטער אנשים ("חשבון" בקטע רגשני )
קלפטה../images/Emo22.gif התרשי כאן לפני כולם לכתוב לך שאני אוהב אותך, את מבין המיוחדות והאמיתיות! הייתי חייב מצטער אנשים ("חשבון" בקטע רגשני )