תתקיים / לא תתקיים

סדנת הזוגות בקאנטרי דקל

בהדרכת ירון מישר, מתקיימת כרגיל מהשעה 21:30 ועד 00:30. רוקדים ריקודי זוגות מכל הזמנים - חדשים, ישנים ואמצע הדרך. הערב נלמד את "דניאל" של נפתלי קדוש. בהפסקה כ-25 דקות של ריקודי מעגל לפי הזמנת הרוקדים. כמו בשבוע שעבר, גם היום הרוקדים מהצפון, מקו חיפה-טבריה, שירדו דרומה עד יעבור זעם, נכנסים ללא תשלום. מ-20:30 החוג למתחילים מתקיים כרגיל. אשמח לראותכם אתנו.

ספיקטו

New member
אם לא הבנת אז קבל הסבר

ירון הזמין את הצפונים בחינם - יישר כוח. עירית סתם הזכירה שיש הרקדה - ועל כן הערתו של ירון בעניין, במקום !

חיים שריון הערב במטרו..צפוניים חינם

הערב (חמישי ...27/07/06) נארח בהיכל הספורט "מטרווסט" ברעננה.. את היוצר....חיים שריון. נרקוד איתו ממיטב רקודיו: בואו נשיר לארץ יפה, בת 60, אש האהבה, בוא ניפגש, כולנו במצעד, כמו שאת, כתם הפרי, ערב ניגונים, שיר על רעי, מישהו הולך תמיד איתי, צל ומי באר, שושנים של פחם..ועוד.... גם הפעם "הצפוניים" מוזמנים לשמוח איתנו...בחינם !!! 20:30 סדנה לרקודי זוגות. 21:00 תחילת ההרקדה. 01:00 סיום ההרקדה. למתקשים בניווט למטרו..אנא התקשרו אלי: 050/5398800 ערב שקט ומהנה לכולנו... יום טוב אוחיון.

תושבי הצפון והשרון מוזמנים לירקוד

הערב תתקיים הרקדה במרכז קהילתי כפר יונה החל מהשעה 20.00 הכניסה חופשית אשמח ליראותכם יוסי נקב

הערב במירב אלונים+משגב

הערב במירב נארח את אבנר נעים מירושלים ומרקידים נוספים בהרקדה משותפת עם ירון כרמל כולם מוזמנים זאב ניסים

היתה הרקדה טובה

חששותי שתהיה הרקדה מפוצצת ולא יהיה מקום לזוז (בכ"ז שני מרקידים חברו יחדיו) התבדו. לא היה צפוף והיה מקום לרקוד. היו מספר מרקידים אורחים. מעניין לשם מה מכריזים ברמקולים כל אימת שאיזה מרקיד הופיע משל איזה ראש ממשלה או איזו אישיות הגיעה לבקר במקלט בצפון כולה מרקיד, מדוע עליי לא מכריזים כשאני נכנס ? כעת אני מתחיל להצטער שלא עברתי קורס מדריכים, כנראה שזה ריטואל קבוע שאנו הרוקדים צריכים לעבור, אבל אם זה עושה להם טוב בנשמה, שיבושם להם. דורית תעשי טובה ולמען סקרנותי תבררי מדוע התבקשו תושבי קו העימות שהגיעו מרחוק לחתום על טופס הבעת תודה למארגנים שערכו עבורנו הרקדה בימים טרופים אלה (לו הכניסה חינם היתה-ניחא).

ספיקטו

New member
לא הבנת ?

כל מי שהגיע להרקדה ולא שילם כניסה - אמרו את שמו בכריזה. אתה וגם אני הגענו ושילמנו והיינו פטורים מזה שיכריזו עלינו.

לגדי...

ראשית אני שמחה שנהנת ! לגבי החתימות אני משערת שזה המעט שאפשר לעשות כדי להודות למרכז מירב על כך שמאפשרים לנו לרקוד בימים קשים אלו . לעניות דעתי חותם רק מי שמרגיש צורך , אין חובת חתימה. שמעתי שהיתה הרקדה מדהימה ונוסטלגיה מאוד יפה (ולא צריך לנסוע רחוק- לבזבז זמן ודלק). תאמין לי שווה כל שקל ! שבת שלום!

חחו

New member
מבדיקה שערכתי

לכאורה היה נשמע מוזר כל עניין החתימה על הטופס. על כן החלטתי לבדוק מה פשר העניין. התקשרתי לכמה חברים יודעי דבר. חלקם ידעו על מה דובר חלקן שמעו זאת בפעם הראשונה. העניין הוא כזה: מרכז מירב (המקום בו נערכה ההרקדה) עמד בקשר רצוף לכל אורך התקופה הקשה עם גורמי הבטחון שהאולם הוא תחת אחריותם ודרשו לאפשר את קיום הארועים השוטפים במקום (במסגרת המגבלות הקיימות). בנוסף לכך ( כך מספרים), דאגו לשנות את לוח הפעילות המקומי שלהם בכדי לאפשר עוד ערב לטובת ריקודי העם עקב זה שהרקדה אחרת שירון כרמל מפעיל במשגב נסגרה מטעמים ברורים. כנראה שזו היתה יוזמה של ירון על מנת להודות להנהלת המקום. אנני מאמין שחייבו אנשים לחתום . זה נעשה קרוב לוודאי באופן וולנטרי. לגבי ההחלטה אם לחתום או לא, ההתנייה שלה בתשלום או אי תשלום נראית לי קצת מיותרת שכן האולם לא ניתן בהתנדבות והעלויות נשארו כשהיו. אמר משהו לגבי ההכרזות המיותרות של מדריכים ומרקידים - גם אני חושב כמוך, לא לעניין.

גם השבוע מוזמנים תושבי הצפון

להרקדה במוצאי שבת חינם בקאנטרי דקל שיכון בבלי ת"א. להזכירכם ההרקדה מתחילה בשעה 20.00 בסדנא לריקודי זוגות עד 21.30 ולאחר מכן ההרקדה הרגילה של מוצ"ש.בברכה יענקלה שהרבני 052-2432896

אורחים מתל אביב

הגענו להרקדה במיר"ב וללא ספק זכינו באחת ההרקדות היותר נעימות מאלו שחווים באולמות ההרקדה הקבועים בדרך כלל. מעבר לחווית הריקוד הרגילה הייתה מין תחושה של אחווה שאני רגילה לחוות בדרך כלל רק במרתונים. המפגש של רוקדים צפונים רבים שנאלצו במשך יותר משבועיים לוותר על התחביב האהוב כשלעצמו תרם לתחושה של ערב אחר. הרפרטואר לטעמי היה הרבה יותר מגוון מהרקדת אוניברסיטה רגילה, והתחושה הייתה שניתן למרקידים לגוון ככל שיעלה על דעתם, יש להם קהל. זה היה בולט בעיקר בהרקדת הנוסטלגיה שהתקיימה באולם צדדי והייתה משופעת ברקדנים שאוהבים ויודעים ריקודי נוסטלגיה וריקודי ביניים רבים. נהניתי לרקוד את "טיול בגליל" , "דצמבר", "היא הייתה בכף ידי" או "כשהאביב שוב צועד בעקבותייך".. , ריקודים שנדמה לי לא ימצאו קהל בין רוקדי שעת ה"נוסטלגיה" באוניברסיטה או בבית דני. איתן החביב היה נכון לתת כל ריקוד שביקשו ממנו והרקדת הנוסטלגיה נמשכה כ45 דקות מעבר למתוכנן. נהנתי מאוד ושמחתי שהגעתי. העציבו אותי רק ספוריהם של חלק מהרקדנים המתגוררים באיזור הקריות. רקדנים חברים שחוו חוויות כל כך לא סימפטיות מקרוב מאוד. שמחתי לפגוש אותם רוקדים, מחייכים, אמיצי לב. הרבה תודה לירון כרמל ולזאב ניסים על הרקה מיוחדת. גם את אבנר נעים פגשנו, אבל אולי מכיוון שהגענו מאוחר למדי לא הספקנו להשתתף בחלק שהוא תרם להרקדה.

יש הרקדה בתל אביב שמארחת צפוניים?

תודה מקרב לב לישראל עמרני על הזמנתו. אנחנו זוג שבורח מהצפון מחר לתל אביב.נתניה נמצאת קצת רחוק מדי. האם קיימים גם בתל אביב מרקידים רחבי לב שמרקידים מחר , כלומר ביום חמישי , ומארחים את תושבי הצפון? תודה על כל תשובה.

מי שלא יודע.ישראל הוא מרקיד ותיק

מצוין .וכמו שאני מכיר אותו מקרוב הוא באמת אדם נבון מאד ולבבי שמפרגן לאנשים. תמיד שמעתי ממנו רק מילים טובות על הרוקדים, אדם חביב מאד ונח לבריות, לפעמים גם בדחן. היה כיף לרקוד אצלו כאשר הרקיד בבית ההסתדרות בהרצליה לפני שמתי אברהם הרקיד שם.

למעלה