תתפללו שאריק שרון

שאניה

New member
ואז יהיה שבוע של סרטי תעודה על חייו

superhunk

New member
תראו על מה אתה מדברים

:| כבר הרגתם אותו?. זהו סרטים בלאגנים?.. :S קצת קצת כבוד.. מה טלויזיה חשובה עכשיו באמת

bft02

New member
נו באמת

הרעיון הוא שהתקשורת חופרת כל שניה רק בשביל למצוא משהו שירמוז על זה שהוא יבריא או יחלים. וגם אם אין מה לשדר,הם יתחקרו את אותם הרופאים כל חמש דקות כדי לבדוק כמה שניות נשארו לו לחיות. הם לא באמת נותנים לו כבוד.

שאניה

New member
../images/Emo45.gif

הם לא יכולים להשאיר בועית כזאת קטנה למטה ולעדכן שם שהם טוחנים מים? אם באמת יקרה משהו - אני מוכנה שיפרצו לשידור עם מבזק אבל די. מיציתי. הוא מורדם אם אם לא ימות תוך כדי ההרדמה- אז למה אני צריכה חדשות כל היום? דוגרי - אפשר לחשוב מה כבר קרה.. הוא בן 78. אנלא מבינה למה כולם כ"כ מופתעים שהוא חולה.. למה בערוץ 10 מראיינים את אח של אהוד אולמרט?! עוד מעט יביאו את הכלב של השכנים של העוזר של השומר בכנסת.. הגזמיו

LuNa MaJnUnA

New member
האנשים לא מופתעים

הם מודאגים. כמו ששניר כבר אמר, הרבה דברים יכולים להשתנות ולהשתבש וכל תפנית במצב של שרון, אפילו הכי קטנה, תשפיע בסופו של דבר על החיים שלך ושלי ושל כולנו. את מבטלת את כל ההתייחסות של האנשים לעניין הזה כאילו הודיעו שהמורדים הגיעו לארץ.

LuNa MaJnUnA

New member
../images/Emo31.gifלא מסכימה.

אם תשאל אותי, להמשיך עם לוח השידורים כרגיל יהיה חוסר כבוד של ממש כלפי האיש שמחזיק את המדינה. אני רואה את ה''חפירה'' הזאת כמוצדקת למדי. גם אם היא מורידה אחוזי רייטינג ומשעממת אתכם כצופים.

bft02

New member
את מסתכלת כרגע בטלויזיה?

הבנאדם עוד לא מת ומתחילים לתחקר את כל האנשים במדינה על איך שהוא היה ופה ושם וכל מיני זיוני שכל על העבר שלו ואיפה הוא אסף ביצים. הם קוברים אותו עוד לפני שהוא מת! מצדי שלא ישדרו כלום בטלויזיה,כל הקישקוש הזה לא שווה כלום. אני לא רואה בזה שום כבוד לבנאדם.

LuNa MaJnUnA

New member
אני לא אשת תקשורת, לא יודעת מה הולך

שם. בנקודה מסוימת אתה צודק. לא צריך להספיד אדם בזמן ניתוח. אבל מה האלטרנטיבה? לשדר את הסימפסונס? רק לא להמשיך כרגיל. מה שמציק לי זה ''לראות את הכאב'' באזניים. הוא בטיפול נמרץ לעזאזל, לא קצת הרחקנו לכת

bft02

New member
אממ...

סביר להניח שהוא לא יצא מזה בריא ושלם בואי ננסח את זה ככה =\ ובקשר לתחליף לשידורים האלה,אין לי רעיון טוב יותר...אבל די כואב לראות את מה שהם עושים. מצחיק איך פתאום כולם מדברים על כמה הוא ראש ממשלה טוב ועשה דברים גדולים וחשובים. האומה צבועה =]

LuNa MaJnUnA

New member
לא כמו במקרים אחרים שאני לא אפרט

עליהם (ושניר בבקשה גם אתה לא). וזה ידוע שכשבנאדם נוטה למות עולים גלים של אהדה כלפיו, מוצדקים או לא, אבל כאן זה לא מדויק. 3/4 מהאנשים שמביעים את דעתם באמת מעריכים את הבנאדם הזה. כי יש על מה.

NYMets Man

New member
אחי

זה לא קשקוש... תראה... כשמתחילים להספיד מישהו זה כבר אומר משהו אני חושב שהצגתי את מה שאני רוצה להגיד בצורה הטובה ביותר... עכשיו תשתוק בבקשה... :\

NYMets Man

New member
אל תתערבי

ואל תכנסי לשיחות שאת לא מבינה ואני לא מדבר על מצב ראש הממשלה

Ana1 9

New member
הכי קטע זה

שלפני בערך שבועיים התפרסם בערוץ 10 לגבי איזה אסטרולוג סעודי שחזה מה יקרה בשנת 2006 הבאה אלינו ל... רעה. הוא אמר שבוש ימות ושאריק שרון יחלה וכתוצאה מכך יהיה משותק מהגפיים התחתונות ומטה ויזדקק לכיסא גלגלים. יום לאחר מכן התפרסם שלשרון היתה בעיה בלב, ועכשיו המקרה הנוסף, שעכשיו אומרים שהצד הימני במוח נפגע וככל הנראה יהיה לו מידה כלשהי של שיתוק. איכשהו, עד כמה שאני לא מאמינה בדבברים האלו, זה גרם לי קצת להזיז את גלגלי המוח החלודים שלי ולחשוב לגבי כל עיניין האסטרולוגיה.

למעלה