תתעלמו מהשאר...

netaK

New member
תתעלמו מהשאר...

שרשור העבודות שלי להיום! הראשונה...

netaK

New member
וטא- דהההההההה החדשה!

שמישהו כבר יוריד אותי מהקטע של ג´סטין/איתן...

maayan15

New member
כרגיל..יפייפה...

אבל העדפתי את הקודמות... ועכשיו אני לא מגיבה על שום עבודה שלך עד שאני לא מקבלת מה שביקשתי!

netaK

New member
חחח...

הלכה...ההשראה... יאללה בר´ה יש לי מחר שעת אפס שיעור היסטוריה (ייישששש) אז אני צריכה לקום בשש...אז יאללה בה ביי

HiLaloSh

New member
איייווו...

לא על איך שעשית אותם.. על איש שבתוכם.. אית´ן-DIE זה הכיונוי החדש שלי אליו

netaK

New member
חולה עליו מתה עליו

הנה עשיתי עוד משהו יופי עכשיו 12 וחצי ואני אמורה בשש להתעורר...חכם מצידי... טוב הנה העבודה האחרונה שעשיתי..

netaK

New member
זה אמור להיות

כזה אממ סאטן כחול ברקע....זה נראה?

casperit

New member
מסתכלת בחתימה שלך ולא מבינה...

ג´סטין\ברייאן או ג´סטין\אית´ן?

netaK

New member
שניהם...?

כן שניהם! לא יודעת אני פשוט חובת שבריאן צריך טיפה לסבול...ג´סטין צריך להיות קצת עם אית´ן...וזהו! בתקווה שהם יחזרו

maayan15

New member
נטע?!?!?!

למה בדיוק בריאן צריך לסבול??????......תזהרי בדברייך...

netaK

New member
כי הוא רע!

חחח...תתעצבני חופשי... הוא רע נקודה מגיע לו, שיסבול טיפה ואז יחזור לאהבת חיו, ג´טסין =] הוא צריך לכמוהה לג´סטין (פרק..4? או שזה 5...בפרק שג´סטין עושה לכריס ביד...כמיהה זה לרצות משהו כל כך עד שזה כואב!)

maayan15

New member
ולהזכירך...

הכמיהה של ג´סטין לכריס הובס לא נגמרה בטוב... והוא לא רע, ואני רוצה להגיד לך כמה דברים שאסור לכתוב בפורום אבל בגלל שאני בדרך כלל מתה עלייך אני לא יגיד לך אותם, איך הוא רע?...במה הוא רע?..מה הוא עשה?!?!!?!?!?!??!......זה ג´סטין שבגד (פעמיים!), זה ג´סטין שמשקר....מה הוא עשה?...הוא, תמיד אמר את האמת...ואם היא לא נעימה לאוזן...טאף!

fayd הפשוש

New member
אני נאלץ להסכים אם נטע.....

בראין באמת חרא כי הוא מתיחס לג´סטין כמובן מאליו אולי הוא באמת אוהב אותו אבל הוא בהחלט לא מראה את זה לג´סטין מגיע משהו הרבה יותר טוב..... כמו אית´ן?

למעלה