חתוללל שחור או לבן?
D Dark faith New member 6/12/04 #25 חחח... לא שאני יודעת מה זה אבל, נוער גבעות נראה לי יותר שווה אממממ..................קולה או מים?
ב בֶל New member 6/12/04 #28 דווקא לך- הנגב! למרות שאני חולה על רמת הגולן... בצבא *מושפעת*- קרבי או ג'ובניק?
T The Fire Of Life New member 6/12/04 #29 ברור שקרבי ! ! ! ../images/Emo98.gif הרי ידוע שקרבי זה הכי אחי ! סתם שאלה מפגרת: נוער שינוי או נוער מרצ ?!
ברור שקרבי ! ! ! ../images/Emo98.gif הרי ידוע שקרבי זה הכי אחי ! סתם שאלה מפגרת: נוער שינוי או נוער מרצ ?!
M MS6 New member 6/12/04 #30 נוער ליכוד... (מצטער אני לא בטוח את מי אני יותר מתעב... נוער מרצ או נוער שינוי, מצד אחד שמאלנים קיצונים מצד שני שונאי דתיים ומזרחים אז הלכתי על פשרה...) עכשיו שאלה לזקנים שבינינו: רכבת ההפתעות או הבית של פיסטוק?
נוער ליכוד... (מצטער אני לא בטוח את מי אני יותר מתעב... נוער מרצ או נוער שינוי, מצד אחד שמאלנים קיצונים מצד שני שונאי דתיים ומזרחים אז הלכתי על פשרה...) עכשיו שאלה לזקנים שבינינו: רכבת ההפתעות או הבית של פיסטוק?
P Pindrix New member 7/12/04 #31 הבית של פיסטוק אני צריך עזרה, אני לא בטוח בשם שאני רוצה פינטו או קרמבו? (מי שמכיר אותי שלא יענה)
T The Fire Of Life New member 7/12/04 #32 ברור שפינטו ! ! ! מה עדיף ?! מצלמת אינטרנט או מצלמה דיגיטלית ?!
D Dark faith New member 8/12/04 #38 סמך נייד...../images/Emo3.gif סתם סתם מחשב נייד! אמממ, תה או שוקו?