תתעוררו!!!!!!!!!

תתעוררו!!!!!!!!! ../images/Emo46.gif

מה זה השקט ששורר פה???? הא?? אני מעדיפה את השרשורים הענקיים שהייתי שותפה להם אבל רק אל תשתקו!!!
ויום ראשון אני טסה [בטח כולם חושבים-"שיט היא עוד לא טסה??שתטוס כבר"- כן כן עליתי עליכם] ואחרי שבועים כשאחזור [לא עוד לא נפתרתם ממני] אני מאוד מאוד לא רוצה למצוא את ההודעה הזאתי בעמוד הראשון כשאכנס לפה... תשאירו לי מה לקרוא
והרבה לא איכפת לי מה!!!! רק תפסיקו לשתוק!!!! תדברו!!! תכתבו!!! תציפו [נו במובן הטוב תירגעו] ועכשיו...אממממ....שכל אחד ידמיין שהוא מחר טס ותגידו לי מה אתם אורזים במזוודה טוב? יופי תודה זה יעזור לי מאוד.

בטח את לא ממש שמחה שאני מגיבה אבל..

לאןאת טסה??? ומה לוקחים בגדיםםםםםםם תארזי לשנתיים אפילו שאת נוסעת רק לשבועיים... ככה כולם עושים..

כרמיתי ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

אם תלכי מי יחסק אותי ככה
מי ישמע אותי בסוף היום... והרי את טסה למקום המושלם ביותר עלי אדמות
גםםםםם אני רוצהההההההה אני לא יודע מה להמליץ לך לארוז כי אני לא יודע מה תוכנית הטיול שלך אבל קחי מצלמה יש מה לצלם ואת חייבת לבקר בפיקדילי סקוור , לסטר סקוור וקובנט גארדן - פשוט חובה!!! וכשלך יהיה נעים בטמפרטורות נורמליות לנו יהיה חם
מאוד מאוד חם
תומר

../images/Emo9.gif

ברור שאני לוקחת מצלמה!!!! לא יהיה שם עד כדי כך קר
אבל כתוב בעיתון שגשם
ותודה תומריקו
ומקווה שהמפגש פורום יצא כמו שאתה מתכנן כי זה נשמע כיף ואל תשכחו להשאיר פה סיקור מלא בשבילי

Ez sLeeP

New member
כרמיתוש..

אוהב ואתגעגע. (כבר מתגעגע?) לא סיכמנו שאני ותומר ארוזים במזוודתך?!..
תמסרי לנושי שתחזור מהר, אם את פוגשת אותה ברחבי לונדון!

מרילנצח

New member
מיתי מאי לאב..

מה לארוז.?????? קצת בגדים הכי פחות שאת יכולה, מברשת שיניים ודאודורנט. אני כבר מתגעגעת אלייך בובה שלי..|סניף|

מוווווורי!!!!

וואלה בגדים כמעט שכחתי
ואת באה לניצנים!!! באמת את באה!! לא איכפת לי את פשוט באהההההה אם אני מגיעה את גם באה!!!!

חחחח ../images/Emo9.gif

איזה חמודדד
שבועים בלי מחשב..סיוט בשבילי..אבל אחייה
חחח לא ניראה לי שאראה את נושי...וגם אם כן בטח לא אזהה אותה
ותודה

כרמית אהובתי-

בובה!!!! אני ממש מקווה שאת תהני בלונדון-אני ממש שונאת את העיר הזאת... תחזרי מהר!!!!! לארוז? מה שאת רואה לנכון שאולי,במקרה תצטרכי! ככה אני עושה. חו.ץ מזה,אפילו כשאני נוסעת לאילת-איזה חודשיים מראש (מרוב התרגשות...) הכנתי רשימה של כל מה שאני לוקחת.ככה היה הרבה יותר קל....זהו.תהני בובה! תכתבי יומן של כל מה שהיה שם (!!!!זה ענק!) ותצלמי את עצמך! ותפרסמי פה כמובן! מתה עלייך!!!

אני ורשימות לא הולכות יחד...

אף פעם אני לא מצליחה לכתוב מה אני רוצה...
אה ורציתי להגיד שאני באה לניצניייייםםםםםםם!!!!! נכון לעכשיו לפחות..אמא שלי הסכימה...מוזר..
תודה נועיייי

למעלה