תתעוררו

shiran67

New member
תתעוררו../images/Emo36.gif

למה נראה לכם שעשו גלגל הצלה?? באמת בשביל מי? ברור שבגלל מרים טוקאן. למי שלא יודע לא היה אמור להיות העונה גלגל הצלה. אבל פתאום כשמרים הודחה נזכרו שכן רוצים גלגל הצלה... כל כך רואים שזה מכור, השופטים האלה לא יכולים לקבל את זה שרוב הצופים לא רוצים את מרים בתוכנית! אליסה ומרינה בתוכנית שנתנו להם חסינות בכלל לא היו טובות אז מה הקטע לתת להם חסינות? כי הם 2 הבנות היחידות שנשארו? ומי שמשלם על הטיפשות שלהם זה חן! בקיצור השופטים מגעילים אותי והתוכנית כל כך מכורה. אני רק מקווה שיהיה צדק ומי שיחזור זה יהיה חן אהרוני.

אנחנו נצביע אך ורק לחן...

ככה שאם ההצבעות יהיו כל כך גדולות ומרים תעלה כולם ידעו שמשהו מסריח ותאמין לי שהם לא רוצים שאנשים יבינו מה הולך בטוח ההפקה... אז תסדר לחן הצבעות וכמה שיותר... לא לשכוח יום שישי כולם מצביעים לחן..

N B I

New member
מי יצביע לה,

היא הגיעה לאן שהגיעה רק בגלל השופטים.

היא אף פעם לא קיבלה חסינות

די לדבר שטויות ביקורות מחמיאות לא מוסיפות לה קולות, להפך.

מה יש לשקר, זאת עובדה

אולי אתה מתכוון לזה שהיא לא הועמדה להדחה, אבל יש גם מתמודדים אחרים שלא הועמדו כמו אדיר חסינות היא לא קיבלה, וגם לא היתה מועמדת לקבל ("היא תעבור גם בלי")

דנה118

New member
סליחה?!@

שלא נדבר על אליסה... כל תוכנית היא מקבלת חסינות והיא בתוכנית עדיין בזכות השופטים. למה אתם לא יורדים עליה?

דנה118

New member
איכס, זאת את המכחישת שואה

בושה! שלא תעזי להגיב לי! איכס

Coral T

New member
צודקת../images/Emo45.gif

הכל מכור שם, וזה ממש ברור שהם עשו את הגלגל הזה רק בשביל מרים. לא מסכימה בקשר למאירנה ואליסה כי לדעתי הן טובות. לחן באמת הכי מגיע לעבור!

spoop

New member
כי הן תותחיות!

ואולי כי הן לא היו הכי טובות, שווה לשמור עליהן.

b l a c k eyes

New member
למייקלסקופילד

תן לי להזכיר לך שהחסינות מיועדת כדי לשמור על המתמודים שביצעו את הביצועים הכי טובים שלם באותו ערב ולא כדי שישארו רק בנים, וזה מה שהשופטים עשו. שמתי לב שכל מי שחושב לא כמוך אתה קורא לו מטומטם, ילדותי, פאקאצה ועוד הרבה מאוצר המילים היפה שלך.... אז תתחיל להרגיע... כי זה כבר נמאס על כולם.

NP16

New member
אף אחד לא קבע על החסינות שזה ככה ^^^....

אפילו נדב קדמון שהוא קיבל חסינות הם אמרו שזה בגלל שהוא צריך להשאר והוא לא היה במיטבו ואותו דבר על מארינה. הם לא משקרים שזה הכי טוב הערב, הם מסבירים את עצמם. ואף אחד לא מקבל חסינות כל שבוע......... כל מי שמקבל חסינות מועמד להדחה למחרת.. אז תרגעו. חוץ מזה גם אם זה היה לפי הביצועים שהכי אהבו, אליסה הייתה מקבלת חסינות, הם לא אמרו עליה שום דבר רע, אז מה אתם רוצים?

למעלה