"גשם של פתאום"- קורין אלאל..
פ פוליקר New member 14/11/03 #25 "זה הקיץ האחרון שלי איתכם כי בגשם הראשון אני אעלם"... (שפיות זמנית).....
פ פוליקר New member 14/11/03 #28 ואני ממשיך: "גשם ראשון- הוא מרקיד את נימנום יום הקיץ, גשם ראשון, הוא מרביץ את אבק הדרכים"... בני אמדורסקי...
ואני ממשיך: "גשם ראשון- הוא מרקיד את נימנום יום הקיץ, גשם ראשון, הוא מרביץ את אבק הדרכים"... בני אמדורסקי...
פ פוליקר New member 14/11/03 #26 חח.. זה בצחוק... אבל אין מה לעשות זו מוזיקה- אמנם לא לטעמינו, ויש גם שיתווכחו אם זו בכלל מוזיקה, אבל זה קיים ואסור לזלזל....
חח.. זה בצחוק... אבל אין מה לעשות זו מוזיקה- אמנם לא לטעמינו, ויש גם שיתווכחו אם זו בכלל מוזיקה, אבל זה קיים ואסור לזלזל....
C Chandler Rulz New member 14/11/03 #32 "חורף, גשם מטפטף על העורף.." גידי גוב - חורף "הוא עומדת ובוהה, בגשם האטלנטי.." איפה הילד ואיגי וקסמן - רק בשביל לקבל חיבוק
"חורף, גשם מטפטף על העורף.." גידי גוב - חורף "הוא עומדת ובוהה, בגשם האטלנטי.." איפה הילד ואיגי וקסמן - רק בשביל לקבל חיבוק
ת תירסית צהבהבה New member 18/11/03 #49 סע לאט! נוסעים במכונית השינה לתוך הלילה הרטוב.. הגשם שוב נהיה כבד ולא רואים ממטר.. אריק איינשטין- סע לאט
סע לאט! נוסעים במכונית השינה לתוך הלילה הרטוב.. הגשם שוב נהיה כבד ולא רואים ממטר.. אריק איינשטין- סע לאט
ש שריטה מלנכולית New member 16/11/03 #46 אליאן!!!!! אני מתה עלייך!!! איזה כיף לי שאני רואה אותך היום בהפוך חחח, אגב- זאת טל... ות & ים
S shany5 New member 14/11/03 #27 יש לי שיר שאין יותר נוסטלגי ממנו... גשם גשם משמים כל היום טיפות המים טיף טיף טף..טיף טיף טף... (נראה לי שזה הולך ככה...)
יש לי שיר שאין יותר נוסטלגי ממנו... גשם גשם משמים כל היום טיפות המים טיף טיף טף..טיף טיף טף... (נראה לי שזה הולך ככה...)
פ פוליקר New member 14/11/03 #30 "גשם הקשב לנשים"... "עד רדת הערב, גשם הקשב לנשים"... יעל לוי שיר של בנות.. חח
פ פוליקר New member 14/11/03 #31 חן? התעוררנו?....../images/Emo24.gif כשתחזרי שפוכה מהימ"מ שלך מכל המטורפים הקטנים שם- תיכונה לך הפתעה...
חן? התעוררנו?....../images/Emo24.gif כשתחזרי שפוכה מהימ"מ שלך מכל המטורפים הקטנים שם- תיכונה לך הפתעה...
S Superchen New member 14/11/03 #33 איזה כיף../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif הפורום חי It's alive!!!! אנחנו משתפרים והנה עוד משפט- "הגשם ירד, הלכתי לאט" (לא לקחתי ללב/ שלמה ארצי אני תורמת פה את החלק של שלמה ארצי...ואריק- תשתוק )
איזה כיף../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif הפורום חי It's alive!!!! אנחנו משתפרים והנה עוד משפט- "הגשם ירד, הלכתי לאט" (לא לקחתי ללב/ שלמה ארצי אני תורמת פה את החלק של שלמה ארצי...ואריק- תשתוק )
ש שמש סגולה New member 14/11/03 #34 שלמה ארצי - סיפור רומנטי "בגשם של נובמבר את, בין כל המסובבים, נראת לי הדבר הכי הכי פשוט השאלה הכי גדולה, לאן כולם הולכים? ביום כזה גשום..." שיר מקסים
שלמה ארצי - סיפור רומנטי "בגשם של נובמבר את, בין כל המסובבים, נראת לי הדבר הכי הכי פשוט השאלה הכי גדולה, לאן כולם הולכים? ביום כזה גשום..." שיר מקסים
S Superchen New member 15/11/03 #37 ובאותו שיר... "סיפור רומנטי כן, סיפור רומנטי כן, בתוך הגשם של נובמבר" אכן שיר מקסים
O oRockGirLr New member 14/11/03 #35 "גשם חזק קשה לי לראות אפילו.... כשעייני פקוחות נוסע הלילה לבד לצפון כי בא לי לברוח..." מוניקה סקס-גשם חזק
"גשם חזק קשה לי לראות אפילו.... כשעייני פקוחות נוסע הלילה לבד לצפון כי בא לי לברוח..." מוניקה סקס-גשם חזק