תתעוררו

תתעוררו../images/Emo124.gif

1.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? 3.קריאה או כתיבה? 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? 6.כמה אתה שוקל? 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? 8.מרוצה מהאופי שלך? 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? 10.דנה או דני? 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? 12.שחור או לבן? 13.תכלת או בורדו? 14.קיץ או אביב? 15.להיות חזק או להיות חכם? 16.עושר או כבוד? 17.אוהב להתבודד? 18.למה? 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? 21.יש לך חברים ממש טובים? 22.מה הופך אותם לכאלה? 23.יש לך ידידות/ים? 24.איך היחסים ביניכם? 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? 29.האם היית מאושפז פעם? 30.איך עבר אותו האשפוז? 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? 32.איזה בילויים אתה אוהב? 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? 35.אתה אדם מאושר? 36.מה הכי מרגיע אותך? 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? 38.האם חילקת פליירים פעם? 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? 46.ספגטי או צ'יפס? 47.אוהב נחשים? 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? 49.מרכיב משקפיים כיום? 50.אוהב ארועים משפחתיים? 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? 54.למה אתה אוהב אותן? 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? 58.האם היית פעם בדייט? 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: 70.חלווה או ריבה? 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? 74.מאוהב כיום? 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? 76.מצייר לפעמים? 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? 83.אוהב לטייל בטבע? 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? 85.כמה קומות יש בבניינך? 86.באיזו קומה אתה גר? 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? 88.סתיו או חורף? 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? 90.ממה זה קרה? 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? 92.ביסלי או תפוצ'יפס? 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? 97.למה? 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? *לקוח מפורום בנות*

שלוגלוגים!

1.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה?מהרגע בו הפכתי להיות שמיניסטית דה 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך?יש לי זיכרון דפוק ככה ש... 3.קריאה או כתיבה?קריאה 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית?פרישייק של רימון בננה מלון ואננס 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי?שלמה 6.כמה אתה שוקל?50 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך?הא.. 8.מרוצה מהאופי שלך?כן 9.מרוצה מעצמך באופן כללי?כן 10.דנה או דני?דנה 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות?תלוי עם מי 12.שחור או לבן?לבן 13.תכלת או בורדו?תכלת 14.קיץ או אביב?אביב 15.להיות חזק או להיות חכם?חזק! 16.עושר או כבוד?עושר 17.אוהב להתבודד?כן 18.למה?כי הבנאדם הכי מדהים שאני מכירה היא אני 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים?שעה 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד?כן 21.יש לך חברים ממש טובים?כן 22.מה הופך אותם לכאלה?היותם חברים שלי 23.יש לך ידידות/ים?מן הסתם 24.איך היחסים ביניכם?בסדר 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)?אין 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר?שאמא תביא מהסופר שניצלוני כוכב 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע?כן רוצים שאני אגלה לכם? 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות?אמא 29.האם היית מאושפז פעם? 30.איך עבר אותו האשפוז? 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן?סופרמן 32.איזה בילויים אתה אוהב?לא משנה מה העיקר עם אנשים אהובים 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד:דיי נו איזה כבדים 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד?איפפפ 35.אתה אדם מאושר?כן 36.מה הכי מרגיע אותך?שוקולד 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים?בבית/צופים/בית ספר/חזרות 38.האם חילקת פליירים פעם?כן 39.איך היה?מה היה ההספק שלך?נו יא מעפנים איזה שאלות גרועות 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק?לא 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)?מלוחים וטעימים 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך:עוגת שוקולד עם שוקולד נמס כזה יאממממממממי 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם?יום בלי תנ"ך 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך?להגיע לכיתה יב'!!! סתם. 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר?מממ 46.ספגטי או צ'יפס?ספגטי 47.אוהב נחשים?מאוד 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם?אולי תשאלו באיזה גודל אני אוהבת אותם.. 49.מרכיב משקפיים כיום?לא..וגם לא אתמול 50.אוהב ארועים משפחתיים?כן! 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה?לישון 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה?לא 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)?2 54.למה אתה אוהב אותן?כי הן אנושיות 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה?מהשכבה 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה?אזרחות 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך?טובים ממש 58.האם היית פעם בדייט?כן 59.אם כן,איך היתה ההרגשה?מוזרה לאללה 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך:בע 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך:בני סלע ניסה לתקוף אותי!!! 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע?אופנוע 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם:אי אפשר לספר דברים כאלה בקצרה, צ'טערת! 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם?כמה דקות 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם?על מה שקרה לי באותו היום 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות?שמחות 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי?אופטימי 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב?אומר בסדר ואלך 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך:חברה שלי חלמה שהיא מתנשקת עם רבין 70.חלווה או ריבה?חלווה דה 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך:אורז עם אפונה ותפוחי אדמה 72.מוזיקה ישראלית או לועזית?מוזיקה טובה 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת?תנו לחשוב 74.מאוהב כיום?לא 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים?כן 76.מצייר לפעמים?כן 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר?שירים עצובים וסיפורים בלי פואנטה ציורים של אנשים וזהו 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב?7 בבוקר 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך?גובה 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה?כן ההרגשה הייתה בסדר 81.אוהב מנגינות מבלי מילים?כן 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב?שמולחנות יפה 83.אוהב לטייל בטבע?כן 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע?בארץ היפה שלנו 85.כמה קומות יש בבניינך?בית פרטי 86.באיזו קומה אתה גר?בית פרטי החדר שלי בקומה שנייה 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה?כן...סביר להניח שאני אעשה את זה אחרי צבא 88.סתיו או חורף?חורף דה! 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות?בטקס פתיחת שנה 90.ממה זה קרה?מההתרגשות... 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב?פיסטוק 92.ביסלי או תפוצ'יפס?בסלי 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע?אני מהשמנים 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה?היום- נעלו אותי בבית כשרציתילצאת לבית הספר איזה יופי 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו?3-4 בטלפון ובביצפר כמעט כל יום 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון?פנים מול פנים 97.למה?כי זה יותר אישי 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו?בסדר ולך? 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו?טוב תודה 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)?היה סבבה מי קרא?

MORIYAE

New member
אני קראתי../images/Emo70.gif

ח"ח על הכוחות הנפשיים הדרושים בשביל לענות על שאלון אאאאאארוך שכזה
<וואו...מתנשקת עם רבין?!??>

ח"ח על הכוחות

הנפשיים הדרושים בשביל לקרוא שאלון כזה ארווווווך! וכן יש לי חברים קצת סתומים...

אפ7ת

New member
:)

.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? 3 חודשים בערך 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך?5 3.קריאה או כתיבה?קריאה
4.מה המיץ הטעים ביותר ששתית? שונאת מיצים... משמין
5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? שלמה ארציי 6.כמה אתה שוקל? אממ עד פה.. חח סתם 50 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך?כה 8.מרוצה מהאופי שלך?כה 9.מרוצה מעצמך באופן כללי?אפשר לומר חח 10.דנה או דני?דני, אבל עם קצפת למעלה
11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות?קצרות 12.שחור או לבן? לבן 13.תכלת או בורדו? תכלת 14.קיץ או אביב?קיץ 15.להיות חזק או להיות חכם?חכם 16.עושר או כבוד?עושר
17.אוהב להתבודד? מאוד 18.למה?כי טוב לי ככה, להיות לבד עם עצמי 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? שעות?!!? דק' אולי חח 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? תמיד יש תקווה
21.יש לך חברים ממש טובים?
22.מה הופך אותם לכאלה?שהם מבינים אותי ועוזרים לי בשעת הצורך 23.יש לך ידידות/ים?
24.איך היחסים ביניכם?טובים 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)?
26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר?שאני אצליח ויהיה לי טוב בחיים 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתה מסתיר ואף אחד לא יודע?חחח לא חסר 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? אל עצמי 29.האם היית מאושפז פעם?
30.איך עבר אותו האשפוז?
31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן?סופרמן
32.איזה בילויים אתה אוהב?לא משנה הבילוי,משנים האנשים
33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד:מממ 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד?ממ 35.אתה אדם מאושר?לא ממש, ואל תשאלו למה 36.מה הכי מרגיע אותך? חיבוק אמיתי ממישהו שאני אוהבת 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים?מול המחשב/ טלויזיה או ישנה 38.האם חילקת פליירים פעם?
39.איך היה?מה היה ההספק שלך?לא עושה דברים כאלה, פאדיחות חח 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? חמוץ 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג):מבושל ומלוח 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך:כושית עם שוקולד למעלה יאמייי
43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם?שאין משו מסוים אבל במיוחד שמישו שאני אוהבת יגיד לי שגם הוא אוהב אותי 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך?להגיע לכיתה י"ב בלי נכשלים בבגרויות 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר?אה? 46.ספגטי או צ'יפס? צ'יפס 47.אוהב נחשים?
48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם?שונאת
49.מרכיב משקפיים כיום?רק מול לוח וטלויזיה
50.אוהב ארועים משפחתיים?לא כל כך 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? לעשות סקס חחח סתם לישון 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? המון פעמים 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)?חח טוב שרשמתם "אם יש כאלה" כי פשוט ממש אין!!! 54.למה אתה אוהב אותן? מישו אמר שאני אוהבת ?!
55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה?מהכיתה 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? בכולם,במיוחד באזרחות ובתושב"ע 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך?בסדר חוץ מאחות אחת שהייתי שמחה לעשות לה לינץ' עכשיו 58.האם היית פעם בדייט?
הרבה פעמים 59.אם כן,איך היתה ההרגשה?נחמדה 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך:מממ 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך:מממ 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע?אוטו 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם:מממ 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם?כמה דק' 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם?לא חושבת 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות?שמחות 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי?אופטימי 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב?אני אסתכל עליו כמה שניות ואמשיך ללכת 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך:שאני עונה על השאלון הזה חח 70.חלווה או ריבה?חלווה דאא 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך:שניצל של אמא 72.מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת?משעממת 74.מאוהב כיום?
75.כותב לפעמים שירים/סיפורים?
76.מצייר לפעמים?
77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר?טבע, נוף 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב?לילה 79.מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? אף 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה?היו כל מיני דברים, לא זוכרת 81.אוהב מנגינות מבלי מילים?
82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב?
83.אוהב לטייל בטבע?
84.אם כן,באיזה מקומות של טבע?
85.כמה קומות יש בבניינך?3 86.באיזו קומה אתה גר?3 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה?חרא 88.סתיו או חורף?סתיו 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות?לא זוכרת 90.ממה זה קרה?
91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב?וניל עם עוגיות, מקופלת 92.ביסלי או תפוצ'יפס?ביסלי 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע?צריכה לאכול המון 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה?היום, הודיעו שמשתחריים מוקדם 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו?לא הרבה 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון?פנים אל פנים 97.למה? ככה יותר נח לדבר,לא עולה כסף חח 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? בסדר גמור 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו?אממ... היה נחמד 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? את האמת?! רק את האמת?! כה

מיי לאב.

1.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? נחשו.. 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? כיתה ו' נראה לי 3.קריאה או כתיבה? קריאה 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? אממ ברד עם וודקה בטיול שנתי 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? שלמה 6.כמה אתה שוקל? 48 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? כן 8.מרוצה מהאופי שלך? תלוי מתי 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? תלוי מתי 10.דנה או דני? דני 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? ארוכות 12.שחור או לבן? שחור 13.תכלת או בורדו? בורדו 14.קיץ או אביב? אביב 15.להיות חזק או להיות חכם? חכם 16.עושר או כבוד? שניהם 17.אוהב להתבודד? כן 18.למה? כי זה נמרגיע אותי 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? משקיעה רק במתמטיקה ואנגלית וגם זה בקושי, תעשו חישוב. 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? לא 21.יש לך חברים ממש טובים? כן 22.מה הופך אותם לכאלה? שהם היו פה כשהייתי צריכה 23.יש לך ידידות/ים? כן 24.איך היחסים ביניכם? אחלה 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? לבלות עם אמא עוד יום. 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? כן 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? עצמי 29.האם היית מאושפז פעם? לא 30.איך עבר אותו האשפוז? 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן דה! 32.איזה בילויים אתה אוהב? בילויים ספונטנים 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: היום האחרון עם אמא 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? בלע 35.אתה אדם מאושר? לא 36.מה הכי מרגיע אותך? להיות לבד 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? פה ושם 38.האם חילקת פליירים פעם? כן 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? בסדר.. 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק?כן 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? של אמא =/ 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: שוקולד חמה 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? את הבייב שלי 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? לעבור את הבגרויות של שנה שעברה 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? ריאליים 46.ספגטי או צ'יפס? ספגטי 47.אוהב נחשים? לא 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? ורוד 49.מרכיב משקפיים כיום? לא 50.אוהב ארועים משפחתיים? כן 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? כן, הכל. 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? כן 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? הרבה 54.למה אתה אוהב אותן? כי הן שונות ואכפתיות 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? מהשכבה 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? הלכה עם הרב לישון (אישון) 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? מצוינים בלי עין הרע! 58.האם היית פעם בדייט? כן 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? בסדר 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: עזבו 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: עזבו 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? אוטו, כשאני נוהגת =) 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? שעה + 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? הרבה.. 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? עצובות 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? כלפיי חוץ אופטימי, אני בין עצמי פסימית.. 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? אחייך 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: 70.חלווה או ריבה? חלווה 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: אסאדו 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? מוזיקה טובה 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? מעניינת 74.מאוהב כיום? בדרך לזה.. =/ 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? כן 76.מצייר לפעמים? כן 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? לילה 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? עזבו 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? כן, נהדר, משחרר. 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? כן 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? יא חפרנים! 83.אוהב לטייל בטבע? כן 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? מה אכפת לכם? 85.כמה קומות יש בבניינך? בית פרטי.. 86.באיזו קומה אתה גר? אחרונה 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? לא, מעצבן 88.סתיו או חורף? סתיו 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? כשכל השכבה שלי צרחה כשעברתי טסט.. 90.ממה זה קרה? ^^ 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? שוקולד וניל תות פסיפלורה 92.ביסלי או תפוצ'יפס? תפו' 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? מהר. 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה?ביומולדת?! 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? יותר מידי =) 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים 97.למה? ככה 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? בסדר 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? בסדר 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? לא

משעמם לי...

1.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? מתחילת השנה 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? 4 3.קריאה או כתיבה? קריאה 4.מה המיץ הטעים ביותר ששתית? משהו שדודה שלי מכינה בטעם אפרסקים 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? שלמה 6.כמה אתה שוקל? 50 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? כן ב"ה 8.מרוצה מהאופי שלך? כן 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? כן 10.דנה או דני? דני 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? תלוי עם מי... 12.שחור או לבן? שחור 13.תכלת או בורדו? בורדו 14.קיץ או אביב? אביב 15.להיות חזק או להיות חכם? חזק 16.עושר או כבוד? כבוד 17.אוהב להתבודד? לפעמים 18.למה? כי זה כיף להיות עם עצמך לפעמים 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? מ'זתומרת? 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? די.. 21.יש לך חברים ממש טובים? כן 22.מה הופך אותם לכאלה? לא ממש התעמקתי בזה.. אני מניחה כי הם שם בשבילי תמיד... 23.יש לך ידידות/ים? כן 24.איך היחסים ביניכם? בסדר.. 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? אין 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? שיתפסו את בני סלע, שהמשיח יבוא, ובריאות 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? לא נראה לי.. 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? לחברות 29.האם היית מאושפז פעם? לא, בלי עין הרע.. 30.איך עבר אותו האשפוז? 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן 32.איזה בילויים אתה אוהב? לצאת עם חברות, טיולים שנתיים וכאלה 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: לא יודעת.. 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? כ' אייר התשס"ג, אחיינים שלי נולדו.. 35.אתה אדם מאושר? יש ימים ויש ימים 36.מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה טובה 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? או מול המחשב או מול הטלויזיה, ואם זה לפני מבחן אז חורשת 38.האם חילקת פליירים פעם? כן 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? בסדר.. 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? כן 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? אנא עארף? 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: לא אוהבת עוגות (חוץ מעוגת ביסקויטים, ושוקולד) 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? המון שיעורים חופשיים, והשתגעות עם חברות 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? לא יודעת.. 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? ריאליים 46.ספגטי או צ'יפס? צ'יפס 47.אוהב נחשים? לא 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? הא? 49.מרכיב משקפיים כיום? עדשות 50.אוהב ארועים משפחתיים? לרוב.. 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? לישוןןןןןןןןן 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? לא נראה לי.. 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? אני לא אוהבת מורות, אבל גם לא שונאת.. 54.למה אתה אוהב אותן? 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? מהכיתה 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? היסטוריה 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? ב"ה 58.האם היית פעם בדייט? כן, עם העטלף.. סתם, כן.. 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? בסדר.. 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: לא זוכרת.. 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: לא זוכרת 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? מכונית 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: אין לי כח 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? 10-20 דקות 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? על דברים שקרו לי באותו יום 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? אני לא סופרת אותן.. 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? אופטימי 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? 2 סטירות... סתם, אני אתעלם.. 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: אין לי כח 70.חלווה או ריבה? לא זה ולא זה 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: טוסט, סלט, שוקו ועוגיות 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? לרוב משעממת 74.מאוהב כיום? לא 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? לא 76.מצייר לפעמים? לפעמים 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? אחרי צהריים-ערב 79.מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? אני מתעצבנת יותר מדי מהר.. 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? רכבת הרים, והיה מדהים 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? לאאאא 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? 83.אוהב לטייל בטבע? כן 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? בנחלים 85.כמה קומות יש בבניינך? 3+גג 86.באיזו קומה אתה גר?2 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? היה יכול להיות נחמד אבל אחרי שבוע הייתי חוזרת הבייתה 88.סתיו או חורף? חורף 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? אני חושבת שלפני שבועיים-שלושה 90.ממה זה קרה? משהו שחברה סיפרה לי... 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? שוקולד עם כל מיני שטוות בפנים 92.ביסלי או תפוצ'יפס? ביסלי 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? ממוצעת.. 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? ביומולדת שלי 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? אני לא סופרת.. 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים אל פנים 97.למה? 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? מתיש 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? נחמד.. 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? הוא היה מעצבןןןןןןןןןן הודגש באמצעות מדגישומטיק

אפ7ת

New member
האמת זה תלוי גם בגובה של הבת

אבל בת בסביבות גיל ה 17- 18 צריכה לשקול בסביבות ה 48- 55 משו כזה יש נוסחה איך לחשב..

devilz

New member
זה תלוי בהרבה דברים...

נוסחא אחת קטנה זה ממש ממש לא מייצג..

אפ7ת

New member
אממ..

ברור שיש כמה יוצאי דופן שהנוסחה לא מייצגת אותם אבל היא מייצגת את הרב.. אני אישית לא פועלת על פיה :)

tiki tiki

New member
אני רוצה גם..?../images/Emo9.gif

1.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? לא בדיוק כותבת כאן אבל קוראת מתחילת שנה ומתה על שאלונים
2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? אהה 4..? 3.קריאה או כתיבה? קריאה 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? חח קולה? לא אוהבת מיצים..אולי מנגו. 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? שלמה ארצי 6.כמה אתה שוקל? יותר מידי
7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? אממ..מידי פעם. 8.מרוצה מהאופי שלך? בגדול....כן. 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? אנאעארף... 10.דנה או דני? שולה או שוקי? 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? תלוי עם מי
12.שחור או לבן? שחור 13.תכלת או בורדו? אם כבר אז בורדו... 14.קיץ או אביב? חורף
15.להיות חזק או להיות חכם? חכם...
16.עושר או כבוד? וואלה לא יודעת חח 17.אוהב להתבודד? כן...
צריך קצת שקט לפעמים 18.למה? אה,כתבתי מקודם. 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? ת'כלס כלום....למרות שלמדתי אתמול שעה למבחן בלשון...[שזה פול בשבילי.] 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? לא בדיוק....כרגע התכנון הוא למות בגיל 20 ולפתור את כל הבעיות..
21.יש לך חברים ממש טובים? 1 או 2. 22.מה הופך אותם לכאלה? סומכת עליהםן. 23.יש לך ידידות/ים? כן בטח 24.איך היחסים ביניכם? סבבה ביותר[?] 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? אין 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? חחחחח ואני אכתוב כאן
27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? אני חושבת שכן...... 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? אני לא בנאדם שפונה לקבל עצות...
קשה לי. 29.האם היית מאושפז פעם? לא 30.איך עבר אותו האשפוז? לא עברתי 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? ברור שסופרמן. 32.איזה בילויים אתה אוהב? סתם להיות עם אנשים שאני אוהבת....
33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: וואלה עלו לי הרבה..לא דברים שאני רוצה לזכור לעד...טראומות כאלה
34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? המאושר בחיי? לאדעת חח. שבת האחרונה היתה די מאושרת. 35.אתה אדם מאושר? לא בד"כ 36.מה הכי מרגיע אותך? מקלחת ולישון. זה מה שאני עושה כשאני עצבנית. 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? וואלה לאדעת. לפעמים מסתובבת בחוץ ולפעמים בבית מול המחשב. 38.האם חילקת פליירים פעם? סטיקרים. 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? אנשים לא רצו. חח 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? אמממממ תלוי מה. 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? לא מתוק מידי,לא חריף,לא חמוץ, לא מלוח..לאדעת,משהו בלי הרבה טעם. סתם חח. לא אוהבת הרבה סוגי אוכל. 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: עוגת שוקולד חמה מבפנים, עם שוקולד קשה מבחוץ ומעל רוטב שוקולד חם. ושבתוך העוגה החמה יהיה גם קרם שוקולד כזה. קיצור שוקולד עם שוקולד ושוקולד ועוד קצת שוקולד. 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? להיות עם אנשים מושלמים שאני אוהבת. שיאהבו אותי גם. שאני אהיה אני עצמי כל היום ולא אתחרט על זה גם. ושיהיה אוכל טעים כל היום. 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? להגיע להיות מי שאני...אני חושבת. 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? עדיף הומניים אבל אישית אני מעדיפה כלום ח 46.ספגטי או צ'יפס? צ'יפס. 47.אוהב נחשים? לא בדיוק 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? ירוק זוהר עם נצנים סגולים 49.מרכיב משקפיים כיום? עדשות 50.אוהב ארועים משפחתיים? לא ממש חח הם די משעממים אצלנו. 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? כן...אני אוהבת את השקט שיש בלילה...הכי כיף להסתובב בחוץ ב3 בלילה בשקטטטטט... 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? היתה תקופה בכיתה ט'. 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? חחח וואלה יש אחת כרגע...ובכיתה ב',ד' וו' היו לי מורות מעולות אבל גם הייתי חננה אז זה מסביר למה הן אהבו אותי ואני אותן... 54.למה אתה אוהב אותן? זאת של עכשיו? כי היא מבינה אותי לגמרי ובאה לקראתי....:) 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? חחח יש לנו רק 2 כיתות ובהכל אנחנו מעורבבים...זה לא בדיוק משנה... 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? מתמטיקה..יאק. 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? פסדר..עם הגיל הם משתפרים חח 58.האם היית פעם בדייט? אההה לא משהו רציני חח 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: אני לא זוכרת חלומות...אבל הלילה חלמתי שאני עוברת כבר את הבדיקת דם ובעצם לא עברתי
61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: לא זוכרת נו ח 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? רכבת..חח..אין בחילה...! 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: מוזר? לאדעת. היום הכי נורא אבל היה כשעברתי לפה דירה אז ביום הראשון של ביצפר...היה נורא. 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? בזמן האחרון פול אבל בד"כ שניות כי אני עייפה רצח. 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? על אנשים וזה... 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? שילובים כאלה... 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? יותר פסימי...מנסה לשנות את זה. 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? אני בטח אגחך ואמשיך ללכת... 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: דמיינתי איך צומחות לבקבוק קולה שמולי רגליים,ידיים והוא מתחיל להתנודד לו בחדר. 70.חלווה או ריבה? איכס שונאת את שניהם. 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: כמו העוגה האידיאלית,רק עם עוד קצת שוקולד. 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? די משעממת. לפעמים קורים דברים. 74.מאוהב כיום? לא נראה לי. 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? לא.... 76.מצייר לפעמים? כן חח..ציור זה הקטע שלי.
77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? לא כותבת. מציירת יותר בסגנון קומיקס אבל אמיתי כזה. ובד"כ זה סתם שירבוטים ולא "ציור"....... 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? את הלילה? חח..במשך היום? את הערב. 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? את זה שאני ביישנית.... 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? יש הרבה דברים....אנשים שניגשתי אליהם למרות שהתפדחתי רצח...אממ פעם עשיתי ניתוח ברגל למרות שפחדתי מהזריקה רצח וכל מיני כאלה.חח 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? של גיטרות רק 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? סולואים של גיטרות. 83.אוהב לטייל בטבע? לא ממש 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע?

tiki tiki

New member
המשך..

85.כמה קומות יש בבניינך? אחת 86.באיזו קומה אתה גר? קומה שלישית....[?] 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? לא רוצה.טוב לי בבית. חח 88.סתיו או חורף? חורף 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? של התרגשות? וואלה לא יודעת מתי..חח 90.ממה זה קרה? 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? וניל ועוגיות 92.ביסלי או תפוצ'יפס? תפוצ'יפס 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? שובעת די מהר..אני אוכלת לאט. 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? לא עושים לי הפתעות חחח הודעתי לכולם שבחיים לא יעשו לי. 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? לאדעת כמה.חח..אני גם לא יודעת מי ה"חבר הכי טוב שלי"...יש כמה..... 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? תלוי עם מי... 97.למה? יש אנשים שנוח לי איתם אז אפשר לדבר פנים אל פנים,ויש כאלה שפחות נוח אז עדיף טלפון. 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? ישנתי מעולה,תודה. 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? האמת לא היה משהו. 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? כן היה חביב
כמה אנשים קראו למרות שאני לא קשורה?:-X

דללה

New member
../images/Emo122.gif רק קמתי משנ"צ...

1.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? חודש-חודשיים... 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? 3... 3.קריאה או כתיבה? גם וגם 4.מה המיץ הטעים ביותר ששתית? לא זוכרת 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? לא זה ולא זה 6.כמה אתה שוקל? מספיק
7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? כן 8.מרוצה מהאופי שלך? כן 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? כן 10.דנה או דני? דנה 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? תלוי עם מי 12.שחור או לבן? שחור 13.תכלת או בורדו? תכלת 14.קיץ או אביב? אביב 15.להיות חזק או להיות חכם? חכם 16.עושר או כבוד? כבוד 17.אוהב להתבודד? כן 18.למה? כי זה כיף.. 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? 0 שההורים שלי לא יקראו את זה.. 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? כן 21.יש לך חברים ממש טובים? כן 22.מה הופך אותם לכאלה? האופי שלהם 23.יש לך ידידות/ים? אין דבר כזה ידידים.. אבל כן 24.איך היחסים ביניכם? בסדר גמור 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? אין 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? להיות מאושרת 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? כן 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? חברה הכי טובה שלי 29.האם היית מאושפז פעם? לא 30.איך עבר אותו האשפוז? - 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? לא אכפת לי... 32.איזה בילויים אתה אוהב? שקטים 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: ממממ.... לא זוכרת 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? לא יודעת אם יש אחד כזה 35.אתה אדם מאושר? שמחה, לא מאושרת 36.מה הכי מרגיע אותך? שינה 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? ישנה 38.האם חילקת פליירים פעם? כן 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? היה סבבה.. 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? כן 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? סיני 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: אין אחת כזאת- אני לא אוהבת עוגות 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? בלי לימודים, שינה, אוטו, קניות ואוכל
44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? להגיע להגשים ולהיות מרוצה מעצמי 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? ריאליים 46.ספגטי או צ'יפס? צ'יפס 47.אוהב נחשים? לא 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? - 49.מרכיב משקפיים כיום? לא 50.אוהב ארועים משפחתיים? רק את האירוע עצמו.. לא את האנשים
51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? כן... לישון
52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? כמעט 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? 1-2 54.למה אתה אוהב אותן? כי הן לא מכשפות 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? שכבה 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? בכולם
57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? בסדר גמור 58.האם היית פעם בדייט? כן 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? רגילה 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: לא זוכרת 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: שניסו לגנוב את האוטו ונתנו לי מכות בדרך
62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? אוטו 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: היה לי בייביסיטר והתינוק בכה ובסופו של הסיפור ההורים חזרו הביתה.. אז באתי לשלוח הודעה לחברה שלי "הם חוזרים הביתה :)" ובטעות שלחתי אותה לאמא של הילדים ששמרתי עליהם.. ונוצרה פאדיחה קטנה 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? 10-15 דקות 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? כמה זמן יש לי לישון 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? תלוי ביום שעובר עליי 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? תלוי מתי 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? אני אבהל.. 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: אין לי כח 70.חלווה או ריבה? ריבה 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: המאכלים שאני הכי אוהבת 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? תלוי מתי 74.מאוהב כיום? לא 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? כן 76.מצייר לפעמים? כן 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? תלוי במצב רוח 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? לילה 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? כלום 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? אני מניחה שכן 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? לא 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? - 83.אוהב לטייל בטבע? כן 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? בצפון 85.כמה קומות יש בבניינך? 5 86.באיזו קומה אתה גר? 3 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? לא 88.סתיו או חורף? חורף 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? אתמול 90.ממה זה קרה? נאום כלשהו.. 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? וניל 92.ביסלי או תפוצ'יפס? ביסלי 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? מהר 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? כשהייתי חולה 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? יותר מדי
96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? טלפון 97.למה? ככה 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? רגיל 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? מעולה 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? היה נחמד

elivnat

New member
עונה כי משעמם לי..

1.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה?בערך חצי שנה. 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך?גיל 4. 3.קריאה או כתיבה?קריאה. 4.מה המיץ הטעים ביותר ששתית?מיץ תפוזים סחוט טרי. 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי?מאיר בנאי. 6.כמה אתה שוקל?מעדיפה לא לדעת... 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך?יאפ. 8.מרוצה מהאופי שלך?יש דברים לשפר.. 9.מרוצה מעצמך באופן כללי?כן. 10.דנה או דני?דנה. 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות?ארוכות, אבל לא על חשבוני...חחחח 12.שחור או לבן?לבן. 13.תכלת או בורדו?תכלת. 14.קיץ או אביב?אביב. 15.להיות חזק או להיות חכם?להיות חכם. 16.עושר או כבוד?כבוד. 17.אוהב להתבודד?לא. 18.למה?כי משעמם לי לבד. 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים?כולל שעות הלימודים? כמעט חצי יום.. 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד?כן, ב"ה. 21.יש לך חברים ממש טובים?כן. 22.מה הופך אותם לכאלה?זה שהם מקשיבים לי ואני יודעת שהם תמיד יהיו לצידי. 23.יש לך ידידות/ים?כן. 24.איך היחסים ביניכם?טובים:) 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)?אין. 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר?ללמוד נהיגה ולהוציא רשיון!!! 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתה מסתיר ואף אחד לא יודע?לא. 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות?רחלי, חברה טובה שלי. 29.האם היית מאושפז פעם?כן. 30.איך עבר אותו האשפוז?בהתחלה היה מבאס ובכיתי, אח"כ התרגלתי למקום. 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן?מוחמד עלי. 32.איזה בילויים אתה אוהב?לשבת עם חברות במסעדה, טיולים, וכו'. 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד:הרגע שבו גיסתי הודיעה לי שאחיהציע לה נישואין, וגם רגע שהיה אתמול, שההורים שלי אמרו לי שבת דודה שלי בהריון:) 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד?החתונה של אחי!!! 35.אתה אדם מאושר?כן:) 36.מה הכי מרגיע אותך?מנוחה כשברקע מתנגנת מנגינה מרגיעה. 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים?בבית, מכינה שיעורים=/ או יוצאת עם ההורים לאנשהו.. 38.האם חילקת פליירים פעם?לא.. 39.איך היה?מה היה ההספק שלך?-- 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק?דה! 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)?
42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלומר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם?יום בלי מבחנים, בד"כ בסופ"ש, כשאני יודעת שאין לי מבחן בטווח הקרוב ואני מגיעה הביתה כשאין לי שיעורים על הראש... 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך?להוציא 100 בבגרות:), עדשות מגע.. 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר?אני במגמת תקשורת, אם זה אומר משהו... 46.ספגטי או צ'יפס?צ'יפס. 47.אוהב נחשים?לא... 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? 49.מרכיב משקפיים כיום?כן. 50.אוהב ארועים משפחתיים?מאודדדדד 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה?לא אוהבת כל כך.. 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה?לא... 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)?2.. 54.למה אתה אוהב אותן?כי הן הכי הכי שבעולם
שתיהן נורא משקיעות בנו.. 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה?מהכיתה. 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה?ספרות..חחחח זה הכי מרדים אותי... אבל אני לא יכולה להרדם כי המורה מכתיבה הרבההה 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך?טובים מאוד, למרות שלפעמים יש מריבות... 58.האם היית פעם בדייט?אממממ לא ממש... 59.אם כן,איך היתה ההרגשה?מעדיפה לא להזכר בזה...חחחחח 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך:לא זוכרת. 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך:שמישהו בא אליי באמצע הלילה וניסה לרצוח אותי.. 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע?טרמפים...חחחחחחחחח סתם, ברכב פרטי.. 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם:לא זוכרת... 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם?חצי שעה... תלוי במידת העייפות. 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם?על דברים שאני רוצה שיקרו.. 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות?שמחות. 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי?שאלת כבר... אופטימית.. 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב?לא אסכים...חחח 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך:המורה לספרות מממשת את האיומים שלה ועוזבת את הכיתה שלנו... 70.חלווה או ריבה?חלווה. 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך:עוף, תפו"א וסלט חי. 72.מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית וקצת ישראלית.. 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת?משעממת.. 74.מאוהב כיום?לא.. 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים?כשיש מוזה.. 76.מצייר לפעמים?כן. 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר?תלוי במוזה שיש לי ועל מה אני חושבת, הציורים לרוב הם של אנשים, השירים והסיפורים משקפים את המצברוח שלי לרוב. 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב?בוקר. 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך?משקל... 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה?לא עשיתי... 81.אוהב מנגינות מבלי מילים?כן. 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב?איריות... נעימות... 83.אוהב לטייל בטבע?מאוד!! 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע?בצפון.. 85.כמה קומות יש בבניינך?2 86.באיזו קומה אתה גר?בית קרקע, 2 קומות...=P 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה?לא הייתי רוצה... 88.סתיו או חורף?חורף. 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות?לא זוכרת. 90.ממה זה קרה? 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב?מוקה. 92.ביסלי או תפוצ'יפס?ביסלי. 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע?האפשרות השניה.. 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה?לפני שבועיים בערך, כשאבא קנה לי פלאפון שרציתי. 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו?הרבה זמן!! 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון?פנים אל פנים.. 97.למה?לראות את ההבעות פנים של האדם שאני מדברת איתו... 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו?מעייף לאללה... 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו?כנ"ל. 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)?לא ממש..

ranch22

New member
אני...

1.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה?פי.. מאז השנה החדשה בערך. 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך?שנתיים וחצי. 3.קריאה או כתיבה?גם וגם. 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית?שאלה טובה... 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי?שניהם. 6.כמה אתה שוקל?48 בערך. 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך?בערך. 8.מרוצה מהאופי שלך?- 9.מרוצה מעצמך באופן כללי?- 10.דנה או דני?דניאל. 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות?ארוכות כשיש על מה לדבר. 12.שחור או לבן?שחור ולבן. 13.תכלת או בורדו?תכלת. 14.קיץ או אביב?תלוי במצב. 15.להיות חזק או להיות חכם?חכם. 16.עושר או כבוד?לא יודעת. 17.אוהב להתבודד?כן. 18.למה?כי זה טוב לעצמי. 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים?וואו.. מלא. 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד?נראה.. בע"ה. 21.יש לך חברים ממש טובים?לא ממש. 22.מה הופך אותם לכאלה?אמון מלא. 23.יש לך ידידות/ים?כן. 24.איך היחסים ביניכם?טובים למדי. 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)?בסדר. 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר?אין. 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע?לא בדיוק. 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות?שני אנשים שחשובים לי. 29.האם היית מאושפז פעם?לא, אבל הייתי בביה"ח. 30.איך עבר אותו האשפוז?- 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן?סופרמן. 32.איזה בילויים אתה אוהב?כל מיני. 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד:הו, יש יותר מידי. 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד?כשהוא יהיה... 35.אתה אדם מאושר?לא. 36.מה הכי מרגיע אותך?שני האנשים... 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים?בביה"ס. 38.האם חילקת פליירים פעם?כן. 39.איך היה?מה היה ההספק שלך?הספק טוב, היה נחמד. 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק?מתוק? 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)?כל סוג. 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך:שוקולד? :] 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם?פגישה טובה, זכרון טוב, בן אדם טוב. 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך?כל מיני חלומות קטנים. 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר?שניהם. 46.ספגטי או צ'יפס?צ'יפס. 47.אוהב נחשים?לא. 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם?- 49.מרכיב משקפיים כיום?לא. 50.אוהב ארועים משפחתיים?לפעמים. תלוי באירוע. 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה?כן, שיחות, ירח, צייד אוריון. 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה?כן. 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)?כמעט כולן. 54.למה אתה אוהב אותן?כי הן חמודות? 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה?כיתה. 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה?לא נרדמת. 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך?- 58.האם היית פעם בדייט?- 59.אם כן,איך היתה ההרגשה?- 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרחשויותיו שהיה לך:אין ממש. 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך:קפיצה מחלון? 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע?רכבת 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם:כל יום הוא מוזר. 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם?תלוי ביום. 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם?על אנשים. 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות?עצובות. 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי?פסימי. 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב?לא יודעת.. תלוי איך הבן אדם. 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך:פגישה שלי ושל חברה שלי שאנחנו מדברות על אנשים אחרים. 70.חלווה או ריבה?כלום. 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך:אין לי ארוחה אידאילית. 72.מוזיקה ישראלית או לועזית?גם וגם. 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת?תלוי באיזה יום נופלים עלי. 74.מאוהב כיום?קצת. 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים?כן. 76.מצייר לפעמים?לפעמים. 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר?עצובים בעיקר, עם שינוי לקראת הסוף בעלילה או בציור. 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב?שחר. 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך?- 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה?כן,כיף. 81.אוהב מנגינות מבלי מילים?כן. 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב?כל מיני. 83.אוהב לטייל בטבע?לפעמים. 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע?כל מיני, בארץ, בכל מקום. 85.כמה קומות יש בבניינך?3. 86.באיזו קומה אתה גר?ראשונה-שניה. 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה?כבר גרתי בטבע. 88.סתיו או חורף?תלוי במצב. 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות?של התרגשות? אף פעם? 90.ממה זה קרה?- 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב?כל מיני. 92.ביסלי או תפוצ'יפס?תפוצ'יפס. 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע?די מהר. 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה?שנה שעברה. 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו?שלוש-ארבע. 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון?פנים אל מול פנים. 97.למה?כי ככה אפשר להבין הכל. 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו?לא משהו. 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו?בסדר. 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)?כן.

למעלה