תתעוררו עכשיו זו התקופה הכי חמה ביוון ים של דיסקים חדשים והמופעים הכי חמים. ואתם ישנים. ענת
A arem12 New member 17/12/02 #1 תתעוררו../images/Emo124.gif עכשיו זו התקופה הכי חמה ביוון ים של דיסקים חדשים והמופעים הכי חמים. ואתם ישנים. ענת
תתעוררו../images/Emo124.gif עכשיו זו התקופה הכי חמה ביוון ים של דיסקים חדשים והמופעים הכי חמים. ואתם ישנים. ענת
T ThaGaPa New member 18/12/02 #2 Κ*Α*Λ*Ο*Σ היום בשיטוטי הגעתי לאתר שאפשר לראות את הבקורות שקבלו אלבומים. אביא כאן 3 אלבומים שקבלו ציון 5 כוכבים ואיך לא-גם האלבום הנבחר שלי--תראו מה מצאתי שם איזה יופי של תגובה ( העתקתי כמו שהופיע) ΕΙΝΑΙ ΠΠΑΑΡΡΑΑ ΠΠΟΟΛΛΛΛΥΥ Κ*Α*Λ*Ο*Σ
Κ*Α*Λ*Ο*Σ היום בשיטוטי הגעתי לאתר שאפשר לראות את הבקורות שקבלו אלבומים. אביא כאן 3 אלבומים שקבלו ציון 5 כוכבים ואיך לא-גם האלבום הנבחר שלי--תראו מה מצאתי שם איזה יופי של תגובה ( העתקתי כמו שהופיע) ΕΙΝΑΙ ΠΠΑΑΡΡΑΑ ΠΠΟΟΛΛΛΛΥΥ Κ*Α*Λ*Ο*Σ
א אבי Avi New member 18/12/02 #3 אם כבר משוטט אולי אתה יודע איפה אני יכול למצוא קליפים ביוונית תודה מראש
T ThaGaPa New member 18/12/02 #4 מקוצר מצאתי, אבל רק מקוצרים-אנדוניס רמוס, ועוד. גם הספקתי לתרגם את הבקורת מקודם,ולמדתי כמה מילות תאור כמו:מושלם,מדהים,מפחיד , נערץ..
מקוצר מצאתי, אבל רק מקוצרים-אנדוניס רמוס, ועוד. גם הספקתי לתרגם את הבקורת מקודם,ולמדתי כמה מילות תאור כמו:מושלם,מדהים,מפחיד , נערץ..
א אבי Avi New member 18/12/02 #5 גם אני הגעתי לסוני נכון קליפים קצרים של אנא ויסי ועוד עמה בודדים ניראה לי שיותר קל להגיע לירח מאשר לאתר של קליפים ביוונית אבל תודה בכל אופן חבר
גם אני הגעתי לסוני נכון קליפים קצרים של אנא ויסי ועוד עמה בודדים ניראה לי שיותר קל להגיע לירח מאשר לאתר של קליפים ביוונית אבל תודה בכל אופן חבר