תתעוררו!!! [סכמ"ש!]

CameronLine

New member
תתעוררו!!! [סכמ"ש!]

מה קרה? אני לא פה אז נרדמתם?! קומו ביסקסואלים עצלים! תמלאו סכמ"ש! חשוב לי להבהיר, לא חייבים לענות על השאלון, או על כל השאלון, אתם יכולים גם סתם לחפור לנו על איך היה השבוע :} השבוע היה: קרה לי משהו טוב: קרה לי משהו רע: קניתי: הייתי ב: ביליתי עם: קראתי: צפיתי ב: שיר שנתקע לי בראש: עשיתי משהו משמעותי: גרם לי גאווה: כל השבוע חכיתי ל: השבוע אני מצפה ל: בסופשבוע אני: רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]:
 

CameronLine

New member
מייאו

השבוע היה: סביר קרה לי משהו טוב: אמא חזרה והביאה מלאאאאאא מתנות [וגם חתולים] קרה לי משהו רע: התקף דיכאון וחרדה קניתי: שני הכרכים הראשונים של ווט מון, שרשרת למכנס, כפפות רשת וכו' הייתי ב: כפר סבא יותר מדי ביליתי עם: מיצי. וגם אבא. קראתי: Wet Moon צפיתי ב: עשרות מילים של פסיכומטרי בעודן רצות עירומות בתוך הראש שלי. סליחה, מתערטלות. שיר שנתקע לי בראש: דברים אקראיים של פאטום אטרנום עשיתי משהו משמעותי: הייתי בהופעה של פאטום אטרנום!!!!!!!! גרם לי גאווה: פאטום אטרנום נבחרה לאחת הלהקות והיא תייצג את ישראל בפסטיבל "דטי נוצ'י" באוקראינה [פסטיבל גות' מגניב כזה שלצערי לא אגיע אליו] כל השבוע חכיתי ל: הופעה של פאטום אטרנום, ושאמא תחזור כפרעליה השבוע אני מצפה ל: שקרקון, יומולדת שנתיים לרוגטקה ודומותיהן בסופשבוע אני: לומד לומד לומד רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=10651&blogcode=12690409 אנשים הזויים
 

אוהדאדם

New member
אני חיכיתי שתפתחי נושא

לא היה נעים לי לכתוב בלעדייך... סיימתי סוף סוף את Dance With Dragons, התחלתי לקרוא את "Jerusalem a Biography", נחלצתי ממילואים, ועכשיו יש לי שבוע חופש! אינשאללה, עד סוף השבוע יהיה לי חדר מסודר, מחשב חדש, והרבה זמן שינה...
 

terrapin

New member
קום התנערה עם חלכה!

השבוע היה מצונן. קרה לי משהו טוב: היה לי הרבה זמן לחשוב על דברים. קרה לי משהו רע: ישבתי בבית מצוננת מהמזגן והרגשתי מטומטמת. קניתי כרטיסי אוטובוס. הייתי בעיקר בבית. ביליתי עם עצמי. קראתי עיתונים. צפיתי במולאן וזה עשה לי כל כך טוב. חרפה עלייך, חרפה על הבהמה... שיר שנתקע לי בראש: Help Me Rhonda - The Beach Boys עשיתי משהו משמעותי: חשבתי הרבה. גרם לי גאווה: סקווטינג ישראלי כל השבוע חכיתי להבריא. השבוע אני מצפה לשבוע פרודוקטיבי ומצוין. בסופשבוע אני עדיין הייתי קצת חולה ולא עשיתי הרבה. רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: את זה.
 

Bell4Ever

New member
כי תמיד יש פעם ראשונה

השבוע היה: מבלבל קרה לי משהו טוב: חגיגת יום הולדת לי! קרה לי משהו רע: אנשים בעבודה מזעזעים קניתי: סושי! אה ונעליים הייתי ב: פה ושם, בעיקר שם. ביליתי עם: חברים שתמיד כיף לראות קראתי: ועדיין קוראת: צרות ומזל רע של לי צ'יילד צפיתי ב: אווטר, שהיה נחמד גם בפעם השניה שיר שנתקע לי בראש: Jace Everett, Bad Things הזה מtrue blood גרם לי גאווה: ועדיין: המחאות ברחבי הארץ שמראות לראשונה מזה שנים על אכפתיות ועל אחריות שאנשים לוקחים על החיים במדינה הזאת. יאיי כל השבוע חכיתי ל: שבוע הזה, כי יש לי מלא חופש. השבוע אני מצפה ל: השתכר כמו שלא עשיתי כבר חצי שנה. בסופשבוע אני: עובדת :( רציתי לחלוק: מאמר שקראתי באיזה בלוג של תפוז. גם ראיתי את כוכב הקופים זה מתקשר יופי וסרט ממש טוב.
 

PurpleFilth

New member
השבוע

השבוע גם אני הייתי מצוננת. רק שכשאני מצוננת, יש לי סינוסיטיס. וזה לא נעים בכלל. ואתמול, ספציפית, גם היה לי קשה לנשום, מה שהביא לדפיקות לב מואצות, מה שהרגיש פחות או יותר כמו התקף חרדה, מה שגרם לי לחשוב על כל הדברים שבאמת מלחיצים אותי לאחרונה. וגם לא הצלחתי לישון. כיף כיף. השבוע הבחור שאני איתו אמר לי שלפעמים כשאנחנו עם א/נשים אני אומרת פתאום איזה משהו ברצינות והורסת לכולן/ם את הכיף. וזה בדרך כלל קשור למיניות, או מגדר, או פמיניזם, או סטנדרטים מעוותים של יופי, כלומר, דברים שחשובים לי. וכשהתחלתי לשים לב לזה ראיתי שלפעמים זה באמת גורם לחוסר נעימות אצל א/נשים, אבל עדיין לא כיף לי בכלל שמישהו שחשוב לי מצפה ממני לסתום את הפה בנושאים שחשוב לי לדבר עליהם.
השבוע טיילתי בעיר המשעממת שאני גרה בה, ונתקלתי בבית ספר מקסים, שהאדריכלות שלו ריגשה אותי ועשתה לי המון חשק לסמסטר הבא. השבוע הייתה לי שיחה נהדרת עם אמא, שגרמה לי להרגיש טוב, לשם שינוי. השבוע סגרתי כרטיס טיסה חזרה לארץ, ב23 בספטמבר. אירוניה או מה? השבוע גיליתי את דרזדן קודאק, הוובקומיקס החנני הכי מוצלח שנתקלתי בו. עוד לא הצלחתי להחליט מי יותר סקסי/ת, הכותב של הקומיקס או הכוכבת הראשית שלו. השבוע אחד הידידים הסטרייטים שלי שאל אותי אם עדיין היינו צריכים קהילה במציאות שבה כל הגוונים של המיניות היו 'נורמאליים' באותה מידה. ניסיתי לענות כמיטב יכלתי, קודם כל על מה ההגדרות של מצב בו כל הגוונים של המיניות הם 'נורמאליים' באותה מידה. וגם ניסיתי להסביר לו שהקהילה שלנו היא לא רק סביב להלחם על הזכויות שלנו, אלא גם פשוט בגלל שיש לנו מכנה משותף. יש לנו שיח משלנו, צחוקים משלנו, עצבים משלנו, כלמני כאלה. בשבוע הבא, לעומת זאת, אני אמורה לארוז את כל מה שיש לי, לעזוב את המעונות ולסוע לאיטליה. אשתדל לבקר מדי פעם, אבל אני מתנצלת מראש על ההיעדרות.
 
למעלה