תתנו לי להבין משהו...

beutifulll

New member
תתנו לי להבין משהו...

בטח אתם המומחים (אה שלום דרך אגב) השידורים חוזרים שהיו עד אתמול בשישי בלילה זה של העונה השנייה נכון? נכון! ואין יותר עונות???? נכון?????נכון! למה אין יותר עונות??הסידרה לא הצליחה או משהו?? כי הם פתחו פרק חדש בסידרה הרי, והתקדמו והפכו יותר ויותר מעניינים -הגיעו לשיא הסקרנות של הצופה.ועוד יותר גרוע זה שהם השאירו דברים באויר- בלי תשובות או בלי סיפוק של הצופים (כמו הזוגיות של מקס ולוגן, או באמת להבין את התרבות של הקבוצה שנלחמת בה,או,כמו בכל סידרה נורמלית- הגעה לאוטופיה..) בקיצור לא מתאים לי כל הקטע אם הייתי וידעת מראש שזה ככה לא היינו מתמכרים לימי שישי שידורים חוזרים שמישהו יגיד לי שאני טועה! תודה!

beutifulll

New member
אבל למה אין יותר עונות? הם עדיין לא

צילמו או יצאו להפסקה או שקיבלו רייטינג נמוך ולא המשיכו לצלם??? יש סיכוי שיצלמו עוד עונה? או שסגרו את הבאסטה?

היה רייטינג

אבל לא עד כדי כך כי גם לא היה להם תקציב לכל האפקטים.... ורשת פוקס הפסיקה את השידורים.. והפסיקו בפתאומיות את הסדרה באמצע... עונה לך על התשובות?

6565

New member
לאאאאאאאאאאאאאא

אני לא מאמינה שנגמר!! הכל נגמרררררר אני הרוסה אני שבורה אני עומדת להתמוטט!!!!!
יאאאאאאאאאאאאא אני לא מצליחה לעכל את זה שזה נגמררררר אין יותר את ג'נסן ואין יותר את ג'סיקה אההההההההההההה נראה לי שאני באמת עומדת לבכות אבל ערוץ 3 ישדר הכל מהתחלה עוד פעם נכון??? אה כן וזה ממש חבל שהרגו את ביגס הוא היה נחמד... אני צריכה
דחוף כי אני עומדת להתמוטט בכל רגע!!!!!!!!!

גמני בדיוק ככה...

רק שאני כותבת כבר מבית חולים... סתם סתם....!!! אבל אני ממש מזדהה איתך... רק שאני קצת יותר עצובה.... אני אשכרה בכיתי כשהיו הפרקים האחרונים כשזה עוד היה כל יום!!!! בכיתי כמו איזה תינוקת שלקחו ממנה אאת הסוכריה!!

גם אני(ויש לי כמה שאלות..)

אני לא מצליחה לקלוט למה אין עוד פרקים! קשה לי להאמין שהיה רייטינג נמוך לדבר כמו מלאך שחור! איזה ביאוס! כשהפרק האחרון התחיל הלב שלי דפק כמו תוף וחשבתי:"פרק אחרון..:( לא פייר!" וכשזה נגמר הרגשתי ממש לא טוב וכמעט בכיתי אבל אמרתי לעצמי:"אולי ישדרו מהתחלה עוד פעם. אחותי מורידה פרקים מהאינטרנט.." ועוד כאלה(אגב שאחותי מורידה לי פרקים מהאינטרנט-היא הורידה לי פרק של מלאך שחור בספרדית! זה הפרק שהאדומים חזרו ושמקס סיפרה לסינדי המקורית מיהי באמת ועל מנטקור.. שדרו את מלאך שחור בספרד/ארגנטינה? איפה שודר מלאך שחור? ישראל, ארה"ב..איפה עוד?) :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( זה נגמר!!!!(נ.ב: יש ספרים של מלאך שחור בעברית?)

6565

New member
גם אני כמעט בכיתי כמלאך שחור נגמר..

ואין ספר של מלאך שחור בעברית כי הוא אפילו לא הגיע לארץ...
וגם בארצות הברית מאוד קשה למצוא אותם... טוב אז מישהו יכול לספר לי על מה הספרים? אה והנה משהו מטומטם להנאתכם בלבד... שמתם לב שלג'סיקה אלבה ולג'נסן אקלס יש אותו ראשי תיבות?...
ג'.א.
=ג'נסן אקלס (החתיך ההורס!!!)
ג'.א.
=ג'סיקה אלבה (המהממת!)

6565

New member
בגלל ש..

שאח שלי עשה את הכינוי הזה ועכשיו אני צריכה להתמודד עם זה... וגם אני מאוד עצובה שהרגו את ביגס!

../images/Emo82.gif לא לאבד תקווה!

אני בטוחה שבנקודה מסויימת ישדרו את העונות שוב, הם כבר עשו את זה כמה פעמים... פשוט נאלץ לחכות. ואני נאלצת לקוות שזה יקרה מהר, כדאי שאני אספיק לצפות בכל הסדרה לפני הגיוס שלי!

משהו שממש עיצבן אותי!

למה הרגו את ביגס??!!! למה היו צריכים להרוג אותו?!! זה הרס לי הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואי זה היה כל כך עצוב :[

Nitzan122

New member
זה באמת ממש מעצבן

שסתם ככה גמרו את הסדרה בלי לסגור קצוות הסיבה לזה היא שהיו בטוחים שתהיה עונה שלישית אבל ההפקה של הסדרה עלתה המון כסף ואז פוקס הייתה צריכה לבחור בין מלאך שחור לסדרה אחרת כי שתיהן עלו הרבה והם בחרו בסדרה השנייה (שדרך אגב נגמרה אחרי איזה 5 פרקים) בכל אופן יש את הספרים הרשמיים של הסדרה שאם את רוצה לקנות אפשר דרך אמזון או אם מישהו שאת מכירה נוסע לחו"ל או משו בארץ אי אפשר לקנות אותם אבל הנה שרשור שמסכם את הספרים שזקן השבט כתב. אין מה לעשות פוקס עשה החלטה מטומטמת מאוד כשהיא החליטה לגמור את מלאך שחור בלי לפחות להודיע להם מספיק זמן מראש אבל אישית אני מעדיפה לראות ושזה יגמר ככה מאשר לא לראות את הסדרה המדהימה הזאת בכלל אז לדעתי אין לך מה להצטער שהתמכרת לשידורים החוזרים

למעלה