תתכוננו הנה זה מגיע
א אחת מהצד New member 3/4/02 #11 המרכבה שלך הופכת לדלעת? יש לך יומהולדת? את מחכה שנתחיל לשיר? המתח הזה הורג אותי..
ה השחקנית הראשית New member 3/4/02 #13 יש לי יומולדתתתתתתתת ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif יש לי יומולדת השמחה רבה ישליישליי אז בואו למסיבההההההההההה שחקנית כן. היום זה היום.
יש לי יומולדתתתתתתתת ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif יש לי יומולדת השמחה רבה ישליישליי אז בואו למסיבההההההההההה שחקנית כן. היום זה היום.
א אחת מהצד New member 3/4/02 #16 הופ הופ טרללה גדלת לך בשנה!! מזל טוב שחקנית!!! עד 101 ו..רק טוב. חוזרת תיכף תתן לך מתנה..
ה השחקנית הראשית New member 3/4/02 #23 ../images/Emo25.gifטרלהלהלהלה ../images/Emo41.gif באמת גדלתי בשנה שחקנית בעיקר טרללהללה
א אחת מהצד New member 3/4/02 #26 יאללה פותחת שולחן חמוצים, חומוס, חצילים, ומטבוחה הולך? או שאת בעניין המתוקים? מביאה את השש בש
ה השחקנית הראשית New member 3/4/02 #47 יו ../images/Emo5.gif רק עכשיו ראיתי.. גם לך???? היום???? עכשיו????? שחקנית מדור לחיפוש קרובים
ה השחקנית הראשית New member 3/4/02 #67 לאלא אני בקושי מסתדרת עם עצמי את חושבת שאפשר שעוד מישו יהיה מחובר לי לגוף? שחקנית לא סיאמית