תתכוננו! היום שלגג!!!
ה המאפיה האילתית שולטת New member 15/2/06 #3 בע"ה!! וואלה מתאים לי שלג! למרות שאני יודע שאני אמות מקור... אגב, שמתי את הפורום בתור דף הבית שלי... מכור...
בע"ה!! וואלה מתאים לי שלג! למרות שאני יודע שאני אמות מקור... אגב, שמתי את הפורום בתור דף הבית שלי... מכור...
א איילתוש16 New member 15/2/06 #8 אצלנו בת"א ../images/Emo218.gif יש שמש ואין בכלל עננים... חוץ מזה שקצת קר, ובבי"ס הזה עוד יותר קרררר
ה האילתי 5 New member 15/2/06 #10 למה אתה צוחק ?? גם אתה מהפאלפון עד כמה שאני יודע.. או שזה לא מה שמצחיק אותך..
ה המאפיה האילתית שולטת New member 15/2/06 #15 לא כולם אני ועוד בערך 4 גולשים... ולשאלתך- לא. יש אינטרנט חופשי בימינו
א איילתוש16 New member 15/2/06 #27 חחחח ../images/Emo218.gif דוקא לא הייתי מהפלא'... היינו במחשבים קראנו מאמר משעמם תיכו על השיבוט, והמורה נתנה לנו 4 שאלות והיא נתנה לנו שעתיים שלמות להיות במחשבים בלי לעשות כלום (כמובן שהיא חשבה שאנחנו עושות את העבודה....), אז נכנסתי...
חחחח ../images/Emo218.gif דוקא לא הייתי מהפלא'... היינו במחשבים קראנו מאמר משעמם תיכו על השיבוט, והמורה נתנה לנו 4 שאלות והיא נתנה לנו שעתיים שלמות להיות במחשבים בלי לעשות כלום (כמובן שהיא חשבה שאנחנו עושות את העבודה....), אז נכנסתי...
H hagaiad New member 15/2/06 #11 המשקעים צריכים להגיע ירושלים עוד שעתיים בערך מעכשיו. הטמפרטורות ירדו לקראת ערב
ה המאפיה האילתית שולטת New member 15/2/06 #18 הלוואי לא ירד שלג [= חחחח אני עכשיו נוסע לאילת... ראיתם מזה רבנים לא רציניים??
ה המאפיה האילתית שולטת New member 15/2/06 #20 לאאאאאאאאאאא [אם זה היה סרט מצויר/אמריקאי הייתי עכשיו רץ למלך השלג ומשכנע אותו לא להוריד את השלג. אבל זה החיים אז... ]
לאאאאאאאאאאא [אם זה היה סרט מצויר/אמריקאי הייתי עכשיו רץ למלך השלג ומשכנע אותו לא להוריד את השלג. אבל זה החיים אז... ]
ה המאפיה האילתית שולטת New member 15/2/06 #2 בע"ה!! וואלה מתאים לי שלג! למרות שאני יודע שאני אמות מקור... אגב, שמתי את הפורום בתור דף הבית שלי... מכור...
בע"ה!! וואלה מתאים לי שלג! למרות שאני יודע שאני אמות מקור... אגב, שמתי את הפורום בתור דף הבית שלי... מכור...