תתכוננו

avivee

New member
תתכוננו

בעוד כמה חודשים עמיר יופיע במקום שכולנו חלמנו שיופיע שם.. תתחילו לנחש חח

kerensalo

New member
האמת שלא הבנתי מה כ"F מצחיק.

בעז"ה אני אהיה שם! בוודאי..

אנונמני

New member
פיי. זאת תהיה הופעה אחת בקיסריה?

ואיך זה הולך להיות בדיוק? חלק מהסבב הנוכחי? או משהו חדש, נגנים חדשים, שירים חדשים וכו'?...

אני מקווה שזה יהיה תוך פחות מ-3 חודשים

כי עוד 3 חודשים אני מתגייס ואני לא יודע אם אני יוכל להיות בהופעה :(

אנונמני

New member
ואגב, כתבו פה שיש שיר חדש "קנטטה לחארטה"

לפי מה שנכתב אז הוא כבר היה אמור לצאת, אבל לא ראיתי שיש אותו באיזו חברת סלולר, בקיצור, מה עם זה? מתי אמור לצאת?

הגורר 98

New member
ורד אייכה היום יום ראשון

או שאולי התכוות לשבוע הבא ביום א לעניין קיסריה מה מתקדם כולם מחכים

ש י ר 1 0

New member
הלוואי הלוואי

הלוואי שעמיר יופיע בקיסריה, מגיע לו ומגיע למעריצים שלו! נקווה שזו לא רק שמועה והתאריך יופיע בקרוב.

הגורר 98

New member
קיסריה זה מצוין אמן שזה נכון

רק מקווה שמחירי הכרטיסים לא ירקיעו שחקים בכל זאת קיסריה כבוד

יאלהההההההההה איזו התרגשות

אבל באמת פחות משלושה חודשים כי גם אני על סירת המתגייסים בעזרת השם.

חן ב7

New member
מעריך מאוד ששינית

את החתימה.מאמין שכך גם כולם! (למרות שהחתימה הקודמת מצויינת,זו הרבה יותר!)

חן ב7

New member
החלום של עמיר עומד להתגשם!

אני כ"כ שמח בשבילו(בטח שגם בשבילי)! לפני כמה זמן,אלעד עמדי,שידוע כחבר קרוב של עמיר ראיין את עמיר טלפונית ושאל:מתי תגיע לפסגה(משהו בסגנון)? אז עמיר ענה:"החלום שלי להופיע בקיסריה"! יש מביניכם שיבינו אותי לא נכון ושאני מצייר את עמיר כרודף אחרי רייטינג ופרסום,אבל ההיפך הוא הנכון-עמיר רוצה הופעה בקיסריה כדי להיחסף לקהל נרחב יותר. תחשבו על זה,אם עמיר יופיע בקיסריה(שזה הטופ שאפשר להגיע מבחינת רייטינג)הרבה יותר אנשים יעריכו את המוזיקה שלו ואולי עולם המוזיקה בארץ ישתנה קצת(ואולי הרבה)בזכותו,ואנשים יתחילו לאהוב מוזיקה שיותר נוגעת בנימי הנפש ולא זבלא כמו:"היי בובה מותק" וכדו' בכ"א זו דעתי וחשבתי לשתף אתכם.

meshugna

New member
אני לא מאמין - יאללה תפרסמו כבר תאריך

ורד וכל מי שנמצא בהפקה וקורא את זה דבר ראשון אני רוצה לוודא שזה נכון ולא שמועה אז אם תוכלו לאמת את הדבר האדיר הזה אני לא מסוגל לתאר איזה טירוף זה יהיה עמיר בקיסריה. ודבר שני אם אפשר לדעת כבר תאריך או משהו דומה לזה שנוכל להזמין כרטיס כמה שיותר קרוב ומהר.

למעלה