תתכוננו....

כהניסט

New member
תתכוננו....

היום בע"ה אני אעלה הרצאה של הרב ברלנד ששמה "אין רשעים בישראל". ההרצאה נערכה בעצרת שנכחו, צפו והאזינו לה חצי מיליון יהודים!!! ההרצאה מדברת על רות המואביה, על החילונים בישראל (אין רשעים בישראל!!!) ועוד דברים מחזקים ביותר. נראה לי שזו ההרצאה הכי מחזקת ששמעתי בחיים!

Lavender Moon

New member
חזק ביותר!

בס"ד ראיתי רק חלק קטן מההרצאה! ממש בכיתי! חזק ביותר! תודה צדיק! מחכה בכליון עיניים!

כהניסט

New member
ראית?! ביאסת אותי :)

לי יש רק קלטת אודיו של ההרצאה. לא ידעתי בכלל שהיא צולמה בוידיאו. את יכולה להשיג את זה לצפייה? אני מת לראות את זה, כי אם באודיו התלהבתי כ"כ אז בטח אם ההרצאה תהיה בוידיאו אני לא אפסיק לצפות בה.

Lavender Moon

New member
:)

בס"ד ראיתי אבל רק חלק קצר! אני יכולה לשלוח לך או שתוריד את הסרט מהאתר שובו בנים! קוראים לסרט "לפיד האש" סרט של 25ד' שילבו שם גם קטע קצר מההרצאה שלו באירוע הזה... http://www.shuvubonim.org/video.html זה הקובץ התחתון בדף האתר,מעליו יש שיעור שצילמו... בכל מקרה! צדיק, זכה אותנו שנשמע את כל ההרצאה!

כהניסט

New member
תודה צדיקה

ראיתי את הסרטים של הרב ברלנד שליט"א באתר של שובו בנים ולא שמתי לב לקטע מההרצאה. בכל מקרה, אני בדיוק עכשיו מעלה את ההרצאה. עוד 10-15 דקות זה יהיה בפורום לזיכוי הרבים. בעזרת השם, כמובן:)

למעלה