תתכוננו אנשים!!!

ur shak

New member
תתכוננו אנשים!!!

אל תשאלו מעין זה ידוע לי, כי אני לא אענה. אבל זה בדוק. השנה האקדמית הקרובה (תשס"ח) היא חסרת תקדים בכל קנה מידה בנוגע למספר מועמדים לאוניברסיטאות. במיוחד האוניברסיטה העברית.זאת אומרת שצפוייה בחינה קשה במיוחד. ראו אוזהרתם. בהצלחה לכולם!!!

SHARON 103

New member
מי בדק את זה?

ומאוד מוזר למה פתאום כ-ו-ל-ם הולכים לאוניברסיטה ודווקא עכשיו לקראת שנת הלימודים החדשה? בקיצור, תביא הוכחות או לפחות משהו לחיזוק כי זה נשמע כמו דיבורים באוויר........

ur shak

New member
טוב אז ככה..

ל"אד גלוריאם"-אתה צודק אם מסתכלים על זה מנק' מבט רציונאלית, אבל אל תזניח את האפקט הפסיכוליגי- ברגע שמתחיל ללכת קשה רוב האנשים מהנטייה הטבעית שלהם נכנסים לאדישות. ומחכים שזה יגמר כבר, זו דעתי ואני לא מצפה שכולם יסכימו איתי. ולגבי המידע- הוא נכון והגיעה מהשוואה של הכנסות של האוניברסיטאות מדמי ההרשמה לעומת השנים הקודמות וגם סקר קצר בנוגע ל"מה קורה כאשר יש מספר נרשמים גדול?"

olgazi

New member
למה להלחיץ../images/Emo35.gif

הרי לא כל המועמדים שנרשמים לאוניברסיטה עושים דווקה את מועד אפריל.

ur shak

New member
נכון

אבל ההרשמה שרוב הפקולטות מסתיימת לפני המועד מרץ/אפריל ולפי כמות הנרשמים הם מחליטים כיצד לנהוג. אני לא מנסה להלחיץ, להפך אני מנסה להכין את כל הנבחנים ( ובעזרת השם שכל אחד יתקבל למוסד ופקולטה שהוא חפץ) שיכינו את עצמם נפשית לבחינה קשה, ושזה לא יהיה הלם אחרי הפרק הראשון.

S a s h o K

New member
עוד משהו...

מתי תבין שהציון שלך לא מושפע מהמועד שבו אתה נבחן, אלא מרמת המוכנות שלך?

ur shak

New member
ומה הרמה שלך?

בוא נראה אחי: 1.כמה משיקים משותפים יש לפני מעגלים שלא נוגעים זה בזה? 1. 3 2. 4 3. 5 4. 6

ur shak

New member
טוב חחחחח

אני יודע שאתם לא הכי מתים עלי בגלל התאוריות שלי ( מקווה בשבילכם להתבדתי). הנה שאלה אחת שהיתה בפיילוט פעם ולא הופיעה מאז (עקבתי). השאלה היא מה ששאלתי קודם לגבי המעגלים רק שהתשובות שונות: 1 . 4 2. 0 3. 6 4. התשובות 1 ו-2 נכונות.

SHARON 103

New member
לא הבנתי איך הגעתם לתשובה

של 4 משיקים... מישהו יכול להסביר?

HawkEmpire

New member
ולפי מה ששמעתי

הקטע עם השניים (כמו שעשית במקור) זה מאוד נפוץ.

Gabi89

New member
אממ..איך נגדיר את זה..

תסתכל על המעגל השמאלי ותקרא לנק' ההשקה העליונה A ולתחתונה B תסתכל על המעגל הימני ותקרא לנק' ההשקה העליונה C ולתחתונה D AD ו-BC הם שני המשיקים הנוספים

למעלה