תתחילו לשלוח

טים ג

New member
תתחילו לשלוח

תתחילו לשלוח מכתבים לרשות השידור השניה עם בקשה שיתחילו לשדר מחדש את הסידרה TNG. הלינק של רשות השידור השניה מצורף. כל מי ששלח מכתב שירשום בפורום ששלח. אני שלחתי.

S h a y 9 9 9

New member
אני חושב שאין להם זכויות שידור

של TNG, פעם אחרונה ששידרו TNG בארץ זה היה הטלוויזיה החינוכית!

טים ג

New member
פשוט תשלחו וזה כבר

יגיע לאן שזה צריך להגיע!!! תתחילו לשלוח!!!

טים ג

New member
איזה עצלנות חבל"ז

די די די די ועוד פעם די. בדיוק אותה כמות של מילים שכתבת יכולת לרשום לרשות השידור. במקום להתווכח איתי אולי פשוט תשלח להם מכתב קטן (שנראה כך: בבקשה תשדרו שוב את מסע בין כוכבים הדור הבא). מה הבעיה? אתה לא יכול לרשום להם את זה? זה קשה לך? אפילו שאתה בספק שזה יעבוד, מה אכפת לך לנסות? ד י ל ע צ ל נ ו ת הנה ההיגיון הוולקני מאחורי הרעיון לשלוח להם מכתבים: פתאום הם (רשות השידור) מקבלים 50 מכתבים עם אותה בקשה. מה הם יחשבו? הם יחשבו שמתוך 100 איש רק 1 יתרח לשלוח מכתב. כלומר מאחורי כל מכתב שהם קיבלו יש בערך 100 איש. ואם נכפיל את כמות המכתבים בכמות האנשים שלא תרחו לשלוח מכתב (מסיבות של חוסר זמן, אי-ידיעה שאפשר לשלוח וכו´) נקבל 100*50 = 5000 איש רוצים לראות את הסידרה מס"ב הדור הבא לפחות. ו ל כ ן ו ל פ י כ ך : ד י ל ע צ ל נ ו ת !!!!!!!!!!!! תתחילו לשלוח מכתבים !!!!!!!!!!!!

טעות

הרשות השניה אינה קובעת מה ישודר. היא פשוט מפקחת על החברות שכן משדרות (רשת, קשת וכד´). לכן לדעתי היא אינה הכתובת. כדאי לנסות לברר מי החברה ששידרה בעבר, או למי שייכות זכויות השידור ולפנות אליו. אני אנסה לברר, אבל אם יש לך מידע, ספר. חוץ מזה, אפשר לפנות לפי חוק חופש המידע, ולדרוש שהם יחשפו את כל החומר שיש להם בקשר לTNG, ובפרט את הפרקים עצמם. הערה לאנשים שקשה להם עם הפסקה האחרונה (האחרים מתבקשים לא להמשיך לקרוא): לאחרונה היו לכמה אנשים קשיים עם ההומור שלי. לכן הריני להבהיר שהפיסקה המדוברת היא בדיחה (אני ממליץ לבדוק את משמעות המילה במילון). אני לא באמת התכוונתי להתבסס על חוק חופש המידע מאחר והוא אינו נוגע להפרת זכויות יוצרים. הבהרות נוספות ינתנו באופן פרטי. אגב, אני גם לא באמת מעוצבן.

G.O.D

New member
חברה מומלץ ואף כדאי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני גם ביקשתי שהם יקנו את הזכויות לכל 9 הסרטים וישדרו אותם. מה יש? את כל סרטי ג´יימס בונד הם שידרו, לא?

jerri

New member
יקירי, הזכויות לכל הסרטים מלבד

first contact מצויות בידי יס, ומערכת רכש הסרטים בארץ ובעולם כה מסובכת שגם משלוח של אלפי מכתבים לא יעזור.

G.O.D

New member
לא מדוייק.

עובדה שכל סרטי בונד שודרו הן בערוץ 2 הן בערוץ 1 והן בערוץ 4.. ככה שכל הענין הזכויות הוא לא כזה ביג דיל.. הכל שאלה של כדאיות, קרי, אם קברניטי ערוץ 2 יחליטו שזה משתלם להם הם ירכשו את הזכויות. יום טוב.

jerri

New member
סרטי בונד שודרו בערוץ 1 לפני שנים.

הזכויות תמו ונקנו על ידי טלעד- שהם גם זכייני ערוץ 2 (ומכאן ספיישל בונד) וגם MGM (ששם שודר הספיישל הראשון) - ואת הסרט האחרון של בונד (ששי ליס) הם קיבלו להקרנה חד פעמית כמחוות רצון טוב. בערוץ 4 הם מעולם לא שודרו אלא רק אחד מהם שאינו נחשב כחלק רשמי מהסדרה. בתור מי שזה עיסוקו אני יכול להגיד לך שמדובר באחת הסוגיות המסובכות ביותר (וגם שיקח זמן עד שיגמרו הזכויות ביס).

טים ג

New member
Jerry my man ושאר הפסימיסטים

JUST תשלחו את המכתב. זה לא כל כך קשה לשלוח. פשוט תלחצו על הלינק בהודעה ראשונה, תלחצו על מה שצריך בחלון שיפתח ותכתבו : תשדרו שוב את מסע בין כוכבים - הדור הבא. אפילו תעשו COPY ו-PASTE ,אם אתם ממש עצלנים. אנשים! תשימו לב !!!!! כל מי שחושב ששליחת מכתבים לא תעזור, שזה לא כדאי, שזה חסר תועלת מתבקשים למרות דעתם האישית לשלוח מכתב לרשות השידור בכל זאת!!! נ.ב.1. תעזבו את טבע הישראלי של רצון הויכוח בצד לכמה רגעים ותתחילו לשלוח מכתבים. נ.ב.2. הלינק לרשות השידור בהודעה הראשונה נ.ב.3. אם נתאחד כולנו ביחד נגיע לתוצאות, צריך רק לאמין נ.ב.4. JERRY תתבייש לך על חוסר האימון נ.ב.5. אני שותה קפה טורקי עכשיו וזה לא משהו

reformy

New member
שכנעת אותי, אבל

הלינק הוא לנציב תלונות הציבור. זו לא בדיוק תלונה, ולכן נראה לי שהוא לא הכתובת.

reformy

New member
אם כבר קמת, תביא מכבי

אז כבר שלחתי תלונה בנושא שמציק לי כבר הרבה זמן - תוכניות שמתחילות 10 דק´ מאוחר מהמועד המפורסם בעיתון, בגלל פרסומות... אני אשלח גם בנושא שלנו תלונה מיד.

טים ג

New member
יפה מאוד

אותך , אחי, אני מכבד מאוד. בלי דיבורים מיותרים , ישר, קצר ולעניין. מכבד אותך אחי.

reformy

New member
התלונה שלי

שידור הסדרה "מסע בין כוכבים: חלל עמוק 9" הסתיים השבוע, ולעניות דעתי, אסור להשאיר את העם (האנשים שאין להם כבלים ו/או לווין) בלי startrek. לכן אשמח אם הערוץ יתחיל מיידית בשידור התוכנית "מסע בין כוכבים: הדור הבא", שאם אינני טועה, נמצאת בהישג ידו. תודה!

Kickurass

New member
יש לך טעות

DS9 שודרה במסגרת "חינוכית 2" וחינוכית עומדת לסגור את הבאסטה אוטוטו.

טים ג

New member
הנה עוד אחד.

תגיד לי, אני מבקש לשלוח את המכתבים לחינוכית? אני מקבל ג´י ווקח´ מדיבאחקחים כמוך. פשוט תשלח את המכתב לרשות השידור והם כבר יעבירו את המכתב לאן שצריך. האם זה עד כדי כך קשה לשלוח את המכתב במקום לכתוב כאן בפורום שזה לא כדאי, שזה לא יעזור לי, שזה חסר מטרה. לא רוצה לשמוע שזה לא יעזור לי ושאר הדברים הפסימיים. כולם לשלוח , ולא להגיד שיש לי טעות וכו´ הבא שירצה להגיד שאין לנו סיכוי וכאלה - אני לא רוצה לשמוע! זה מאוד קל להגיד שאין סיכוי, אבל לשלוח?!?!?! כולם מעדיפים להגיד זה לא כדאי. מי שאומר שאין סיכוי הוא פאט´אק מטונף וטופפ´א חסר כבוד. תפסיקו להיות כאלה ותתחילו לשלוח.

Bajoran Preist

New member
שלחתי

ביקשתי לשדר מחדש מההתחלה דווקא את חלל עמוק תשע(מהעונה הראשונה זאת אומרת) או את הדור הבא.

למעלה