תתחילו לחייך

שבוע טוב שבלולינה |חיבוקוכולםםםםםםם

אני שונאת את הקיץ שונאת את הדבק הזה שנדבק לגופי שונאת את הלחות שונאתתתתתתתתתתתתתתת מי אמר שאני אוהבת את השרב שיקום אתם צודקים אף אחד לא קם!

שולחת טיפות

שאולי יורידו את החום הגדול הזה שרב זה טוב אבל שהוא לא נמצא כאן

שבוע טוב!!!

שיהיה שבוע מלא בחיוכים אושר שלווה ורגעים מופלאים שולחת לכם שקית של כוכבי קור רק טוב!!!

רינה 30

New member
פנינה../images/Emo24.gif

אני מרשה לעצמי לקום,
אך לא להגיד שהקיץ אהוב עלך!!
אני אוהבת את הקיץ
אני אוהבת את הים
אני אוהבת להיות מחוזרת
אני אוהבת את העבודה שלי
(יש שם מזגן)
אני לא שונאת שום דבר.

רינה רק כעת ראיתי שאת קמת

ומנית את כל הסיבות לאהבתך את הקיץ
תראי ותסתכלי זה אותו הדבר? אומרים,שלפעם אחת עושים טעות לא נורא, לחזור על אותה הטעות מצביע על טפשות. לא יודעת לאיזו קטיגוריה אני שייכת אבל כל פעם שאני הולכת לים אני נשרפת חוזרת הביתה כמו עוף בתנור. וזה אחרי שכבר כמה וכמה פעמים קיבלתי מכת שמש. רק להזכר בזה אני מקבלת צמרמרת בכל הגוף
אז מה אם אני מתערטלת בתמונה? אז מה אם אני אוהבת לאכול גלידות בקיץ? את המיזוג אני מפעילה מעט מאוד כי חודש אחרי זה מוצאת את חברת החשמל דופקת לי סכומים בשמיים. וכל הזמן אני שואלת את חברת החשמל למההה? למה דופקים לי סכומים מפונטזים?? את התשובה אני למעשה יודעת גם בלי שיענו לי
וחוץ מזה אם לא אמרתי עד כה אז ברוכה הבאה לך לצוות שמגשים את החלומות הקטנות כמו גדולות.

רינה 30

New member
יווווווווו מה סך הכל אמרתי../images/Emo3.gif

מושיק עפיה סך הכל נשיקה ====================== היית יפה כמלאך וכשראיתי אותך שעות יכולתי להביט ביופי שלך צוחקת ומתוקה היית כזו מדליקה אני רציתי פשוט לך לתת נשיקה ואת חשבת שאני כזה בחור רציני רק נשיקה אחת ממך רציתי הלכת סיפרת בשכונה שעוד מעט חתונה איך עשית בלאגן רק תעני לי - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה הגידי לי נערה רק שאלה נשארה על מה היתה מהומה ודבר לא קרה הנשיקה לא נתת באהבה לא נגעת אח נערה זה חבל שאותי לא הבנת ואת חשבת שאני כזה בחור רציני רק נשיקה אחת ממך רציתי הלכת סיפרת בשכונה שעוד מעט חתונה איך עשית בלאגן רק תעני לי - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה

רינה כשמשה עפיה כתב הוא ידע

על מה הוא כותב. וזה מחזק את המשפט הידוע והמפורסם... לעשות ולרוץ לספר לחברה
מה שעשית לי רינה:) "מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה הגידי לי נערה רק שאלה נשארה על מה היתה מהומה ודבר לא קרה הנשיקה לא נתת באהבה לא נגעת אח נערה זה חבל שאותי לא הבנת ואת חשבת שאני כזה בחור רציני רק נשיקה אחת ממך רציתי הלכת סיפרת בשכונה שעוד מעט חתונה איך עשית בלאגן רק תעני לי " אוהבת שירים כאלה.

רינה 30

New member
פנינושקה שירים שירים את כותבת

והקבצים שאת מביאה לא רעים בכלל. אפשר לאמץ כמה מהם?

חחחחח לא רעים בכלל הא?../images/Emo3.gif

אמממממ לדעתי הם מיוחדים מאאאאאאאאד!!! ופנינושקההההה אולי פשוט כדאי להשחים בתנור את העוף ולים ללכת בחורף?! נה נייי נהההה נה! רק טוב!!!

חחחחח לא רעים בכלל הא?../images/Emo3.gif

אמממממ לדעתי הם מיוחדים מאאאאאאאאד!!! ופנינושקההההה אולי פשוט כדאי להשחים בתנור את העוף ולים ללכת בחורף?! נה נייי נהההה נה! רק טוב!!!

למעלה