תתחילו להתרגל לזה

רמי אב

New member
תתחילו להתרגל לזה

99.9 אחוז שהאירווזיון הבא יהיה בניקוסיה בקפריסין.
רק אם יהיה נס ישראל תנצח.
אני שאלתי הרבה מאוד אנשים שאוהבים אירוויזיון,
רובם אמור לי
שהם הכי אהבו את קפריסין, אני שאלתי אותם למה?
אז הם אמרו לי שזה שיר מרענן ונעים מאוד לצפיה,
בניגוד לשיר של טוי שהוא מעורבב בכל מיני דברים מוגזמים.
הם אמרו לי שבהופעה של ישראל צורת הרקדנים ממש לא מרעננת כמו בקליפ, והם אומרים שלדעתם נטע לא צריכה לתחפש לסינית, וששיר עם מסר עולמי
לא צריך להיות רק לכיוון סיני.
וגם מילות השיר הישראלי לא מאוד מובנות, חלקם אמרו לי
שזה מאוד
הפריע להם שבסוף
השיר שנטע אמרה כפרה עליכם.
כי לדעתם זה התיפיפות ולחלק מהם
זה מזכיר התנהגות של פרחות במדינת ישראל,
בצורה המתחנפת שהם לא אוהבים.
חלקם גם אמרו לי שאם בשיר נטע הייתה משתמש בלופר מקצועי
אז השיר הזה היה נראה הרבה יותר לכיוון רציני והם היו בהרבה יותר
אוהבים אותו,
אז מבחינתם, במצב של עכשיו
השיר של ישראל זה סוג של הנאה אבל בשביל צחוק ופחות בשביל מוסיקה.
אני הייתי מעדיף שהשיר של ישראל ינצח, אבל יש הבדל
בין מעדיף
,לבין מה שנראה שיהיה.

רמי אב

New member
חלק גדול מהם שהם לא יהודים אמר לי

שלדעתו זה גם מוגזם
שגם השגרירות של ארצות הברית בישראל תעבור לירושלים ושגם האירוויזיון יהיה בירושלים, הם לא מסכימים עם זה שירושלים היא בירת מדינת ישראל, אני שאלתי אותם מה זה ירושלים בשבילם, אז הם אמרו לי שזאת עיר שצריכה להיות בשליטה משותפת פלסטינית ישראלית, ולא רק ישראלית.
הם אומרים שיהיה יותר הוגן אם ארצות הברית תעשה גם בשטחי הרשות הפלסטינית שגרירות ארצות הברית של הרשות הפלסטינית.
לדעתי הם צודקים בקטע הזה
כי גם אני לא בטוח מה היה בירושלים קודם בית המקדש או מסגד אל אקצה
ולכן לדעתי שלא יודעים אז עדיף שירושלים תהיה בשליטה משותפת ישראלית פלסטינית.
אבל לדעתי צריך לעשות הפרדה בין אומנות לפוליטיקה.
ולתת לישראל לנצח באירוויזיון.

PonyClub

New member
תגיד, מה אתה בדיוק רוצה פה עכשיו?

מה לפורום הזה ולפוליטיקה עם ירושלים?
אנחנו רצים להעביר את כל מזרח ירושלים למחבלים רק כדי שהחברים שלך יהיו מבסוטים, בסדר? אבל אחרי הצהריים כי עוד מוקדם עכשיו.

סטילהוק

New member
שטויות ברסק עמבה, לא צריך להיות גאון גדול או אפילו היסטוריון

בכדי לדעת שבית המקדש שנבנה בימי שלמה המלך, היה קיים בירושלים הרבה לפני מסגד אל אקצה שנבנה על הר הבית בכלל רק אחרי ספירת הנוצרים. וזה מופיע גם בתנ"ך (הברית הישנה), גם בברית החדשה, וגם אפילו בקוראן רשום בפירוש שארץ ישראל שייכת ליהודים. ודווקא על זה אין עוררין לאף אחד, מלבד לאלה הקוראים לעצמם פלסטינאים, למרות שאין ולא היה מעולם בכלל עם כזה. ומדובר בכלל בירדנים, מצרים, סורים וערבים שהגיעו לארץ ישראל בהמוניהם מערב הסעודית ביחד עם הכיבוש הטורקי של סלאח-א-דין. ולכן הם הכובשים ולא אנחנו.

yogniz

New member
דווקא סיכויים קטנים שהתחרות תיערך בניקוסיה

כן, סיכוי גבוהה שקפריסין תנצח.
אבל אני לא רואה את קפריסין מאחרת את התחרות, לגמרי אין להם את הפסיליטיז וגם לא כסף לארח את התחרות.
אולי זה יהיה ביוון במקום, או במדינה שתגיע למקום שני (אירלנד??) או סתם באחת מהביג5

Shirly23

New member
הייתה עכשיו כתבה במאקו על זה

שפורטוגל הפיקה אירוויזיון דל וזול וה-EBU נאלצה להזרים השנה סכומים גבוהים בשביל שתהיה תחרות ראויה. אני לא חושבת שהם יירצו לחזור על הפארסה הזו גם בשנה הבאה עם קפריסין שאין שם לא ארנה מתאימה ובטח שהמצב הכלכלי שם לא יאפשר אירוויזיון נוצץ, זאת לעומת ישראל שיכולה להפיק אירוויזיון מהסרטים. אני ממש מקווה שצוותי השיפוט מבינים את זה וייקחו זאת בחשבון. ראינו כבר עם ג'מאלה ורוסיה שצוותי השיפוט יכולים להרים ולהוריד שיר וכאן אנחנו חייבים דחיפה משמעותית מהשופטים כי בקהל כנראה קפריסין תנצח או לכל הפחות תגיע שנייה. אני מקווה שההצהרות של מדלי על ניצחון זה בהתבסס על הכרותו את השופטים במרבית המדינות...

סיני חן

New member
למה לא רק לכיוון סיני? אני מאוד אוהב את TOY

מה רע בי? זה ממש מעליב!

למעלה