תתחילו להיפרד...

LimiMimi

New member
הממ אפשר להסביר לי

איך אפשר להוריד משם? איזה סרברים? מה מי מו?

Tinty

New member
ממש לא מדויק...

Bittorrent.com הוא האתר הרשמי, המספק לינקים לטורנטים שונים, שמשמשים להעברת קבצים שונים בין משתמשים. ביטורנט הוא הפרוטוקול להעברת הקבצים תוך שימוש בטורנטים. בידיעה שקושרה למעלה דובר על האתר הרשמי ועל הטורנטים הבלתי-חוקיים שהוא סיפק(?!) 1. רשת הטורנטים עדיין באוויר, ואינה תוכל לצאת מחוץ לחוק באופן כולל, משום שבמקור מספקת פתרון להעברת קבצים, והעובדה שמשתמשים בה להעברת קבצים בלתי חוקיים אינה קשורה למפתח התוכנה (בניגוד ל'קאזה', לדוגמה, שמכרה קבצים בלתי חוקיים באמצעות תוכנת השיתוף שלה, ועדיין זוכתה מאשמה). 2. א. אם הקישורים מהאתר יפלו, האתרים שכולנו משתמשים בהם למטרות גניבה (ואנחנו לא משתמשים בbittorrent.com, נכון?) עדיין למעלה - אבל הם לא הנושא שבו אנו עוסקים כרגע, ולכן הם לא רלוונטיים. ב. אשמח אם מישהו יראה לי טורנט של קובץ המפר את זכויות היוצרים שלו, ויושב/ישב על האתר הרשמי של הביטורנט. זה לא נשמע לי הגיוני, בהתחשב בעובדה שכותב הפרוטוקול ויוצר הביטורנט לא תומך כלל בהפרת זכויות יוצרים.

Aviad1987

New member
ברור לי שזה אתר אחד

אבל כל השאר יפלו אחד אחד אחריו. הדפוס הזה מוכר מאוד אז קחו את זה כמכירת חיסול של הביטורנט ותתחילו להוריד את כל מה שרציתם. עוד כמה חודשים אנחנו בטח נצטרך למצא חלופה (ויש לא מעט)

Tinty

New member
../images/Emo26.gif

ברגע שהילד החרשן, המצטיין של הכיתה, נתפס ברגע קטן של איבוד שליטה ומפיל למורה את הספוג מהשולחן, ברור שהוא יענש על זה (נו, ככה אלו מורים), וברור שהמורה תגיד שבפעם הבאה שיקרה דבר כזה היא תעניש בחומרה את הילד שיהיה מעורב בדבר כזה. האתר הרשמי של ביטורנט לא היה אמור להעביר קבצים, ולא היה לי מושג שהוא העביר קבצים עד שקראתי את הידיעה. נראה לך שבעקבות המקרה שאר הילדים יפסיקו לקלל, להשתולל ולהתנהג בצורה לא מכובדת אחד כלפי השני? וגם אם ישעו אותם ליום-יומיים, הם לא ישתוללו מחוץ לבצפר? אביעד, מה שאני מנסה להגיד, זה ש"מכירת חיסול" של הביטורנט בלתי אפשרית, בכל מובן שהוא. פרוטוקול התוכנה והרשת חופשיים לגמרי, וכל עוד לא נעשית הפרה של רשיון הGPL של הפרוטוקול והלקוחות המשתמשים בו, כל אדם יכול להשתמש בתוכנה באופן חופשי. ברגע שתפול קבוצה אחת שמספקת Releases בטורנטים תקומנה במקומה 20 אחרות. על האתרים אני בכלל לא מתכוון לדבר. אותם אין אפשרות לחסל כלל, וגם אם כולם יפלו מהWeb (ואין אפשרות להפיל אותם בבת-אחת, בעיקר בעקבות טבעות הקהילה שהחלו להתארגן עליהם, שבהן הם מקשרים משתמשים ותכנים בין אתר אחד לשני, לשלישי וכן הלאה..), הם ימצאו דרכים להעביר את הטורנטים מבלי שיוכלו להפיל אותם (ולא חסרות דרכים כאלו ברשת). הדרך הכי מציאותית להפיל את רשתות שיתוף הקבצים היא שיתוק מידי של כל המוקדים להעברתה, ופיקוח כולל עליה. מעבר לעובדה שרעיון כזה אינו חוקי ובלתי מציאותי, עלינו למצוא גופים אדירים בעלי מוסר מפוקפק ורצון לשלוט ברשת, ומאחר שמיקרוסופט נכשלה במיגור הפיראטיות, אני מציע לכולנו להפסיק להתלהב מכל ידיעה מטופשת וחסרת בסיס בynet, שמטרתה למשוך קוראים ולהוציא סקופים לפני כולם (מישהו אמר "המעבורת 'קולומביה' נחתה בהצלחה"...?).

Aviad1987

New member
כן

פעם גם לא האמינו שנפסיק להוריד MP3 מאתרי אינטרנט, שהנפסטר יפול ושהקאזה תיכחד. כולם פחות או יותר קרו, וסליחה על הפאסימיות זה פשוט דפוס ידוע כבר
אבל זה בסדר, פרוטוקול אחר יקום במקומו של הביטורנט. נותר רק לקוות שהוא יהיה לא פחות מהיר ונוח ממנו.

אף פעם לא באמת הבנתי...

מה רע באימיול
הוא מוריד לי על 60 ו70 בימים האחרונים. מוזר

אמיול

מה שלא טוב באמיול זה שהוא נורא איטי (בד"כ) ושהקבצים מגיעים אליו נורא מאוחר יחסית.למשל, פרק של האוסי שבד"כ מגיע לביטורנט ב0500-0600 בבוקר מגיע לאמיול בסביבות 1100-1200 בבוקר. בנוסף הוא גוזל המון משאבים מהמחשב, נכון שכל תוכנת הורדה עושה את זה, אבל האמיול במיוחד... שאני מפעילה אותו, אני לא יכולה כמעט לעבוד עם המחשב.

לא, באמת לא השתמשתי

אזוארזס זה לא סוג של תוכנת ביטורנט ? מה כל כך טוב באזוראס ?

אף פעם לא השתמשתי במנוע החיפוש שלהם

מי צריך אותו בכלל, בכל אתר טורנטים מסודר, יש חלוקה לקטגוריות וכל פעם שיוצא טורנט חדש הוא עובר תוך שניות מאתר לאתר. כעקרון-יש 2 אתרי טורנטים ציבוריים עיקריים "טורנטי ספיי" ו"מינינובה" ברגע שאחד מעדכן גם השני מייד מעדכן,מספיק להכנס לאחד מהם ולמצוא את הטורנטים הכי עכשיווים. ואם אתה ממש לא מוצא יש כמעט לכל אתר טורנטים מנוע חיפוש משלו.

NoWords

New member
יש בטורנטי ספיי פרקים של מגרש ביתי?

כי אין במינינובה;[

דווקא יש במינינובה

שלחתי לך מסר עם לינקים לטורנטים של מגרש ביתי ב-2 האתרים (מינינובה וטורנטיספיי).

למעלה