תתחדש לי

twiti

New member
תתחדש לי

מאתמול (אחרי שבמשך כמה ימים שגעתי את כל הפורום עם שאלות שונות ומשונות) אני בעליהם הגאה של Merida Big Air Elite. החלטתי כמה החלטות לגבי האופניים - 1. אני לא מרכיב בקבוק/משאבה/תיק אוכף עליהם (רק פוגע במראה וגם כך אני רוכב עם גמלגב עם לא מעט מקום אחסון). 2. לרכב עליהם וכמה שיותר. שתי נקודות חשובות לציון: 1. השירות ב"רוזן ומינץ" (סניף נתניה) היה פשוט מדהים ועל כך התודה לירון/חנוך/וורן. 2. המון תודה לכל אלו שטרחו וענו לי בפורום ובמסרים האישיים. אז שוב תודה לכולכם ותתחדש לי. אלי

twiti

New member
תשובות לשאלות

ההתלבטות הסופית הייתה בין ה-Haro Extreme X3 לבין ה-Merida. שני זוגות האופניים הם בעלי מפרט די דומה כאשר לאחד יש יתרון על השני בדברים מסויימים ולהיפך. ההכרעה הסופית נפלה על סמך השירות (גר באזור נתניה ולכן רוזן ומינץ קרובים לי יותר ממצמן). המחיר של האופניים הוא כ-6200 ש"ח (ה-Haro עולות כמעט 6300 ש"ח, כך שגם ברמת המחיר הן די דומות). אשמח לענות על עוד שאלות שיכולות לעזור כפי שאנשי הפורום עזרו לי.

stavmax

New member
תתחדש עשית קניה טוב.... ויש לי שאלה

של מי הבולם האחורי ? כי באתר של מרידה לא מציינים... עם הארו היית מקבל Fox Vanilla שזה בולם מצויין שוב פעם תתחדש

yosi53

New member
שירות טוב שווה המון..

חנות קרובה לבית עם צוות מאיר פנים ומיומן שווה גם הפרש במחיר או במעט איכות. אני מפרגן לך על ההחלטה.

למעלה