תתחדשי

צוריאל 5

New member
תתחדשי

שלום שלום. ברכות על הפורום החדש. אני צוריאל המכונה שרי, ואני מכורה לאורגיות פרועות עם שאול יהלום! אשמח אם מישהו יעזור לי להגמל!!! טוב..אז זהו..שוב- מברוק לגל.. ואני הולכת לראות את המחצית השניה (שיהיה המווון בהצלחה... ביי. שרי. נ.ב יהיה נחמד אם כל מני מספרים מסויימים שמדברים בגוף שלישי יכתבו כאן כל מני דברים מעניינים!! (הם יכולים באמצעות פקס...לסולמיות שביננו). ערב טוב.

סולמית42

New member
כמה סולמיות את מכירה???

שיווו... אין בן אדם אחד עלי אדמות (חוץ ממני כמובן) שיבין את כל מה שכתבת שם. שמחים לראות את היופי הפנימי שלך פה! אגב, לא נראה לי שיהיה איזה מספר שיכבד אותנו בנוכחותו, לפחות לא בזמן הקרוב. חוץ מזה שאני מכירה רק מספר אחד שמדבר על עצמו בגוף שלישי... ועוד אגב, אם לא נפסיק עם הדיבורים האלו שאף אחד לא מבין אז גל תסלק אותנו מהפורום...
שלום שלום וחבל על ההפסד. את יודעת שהייתי בעדכם...

צוריאל 5

New member
שרון בן 31

היי היי היי- בלונדה מטיסות.. למה את חייבת להיות כ"כ קטנונית? אני התכוונתי לטוב.. יאללה יאללה- תחזרי לפריז!!! ושיהיה לך יום משובח... אגב- אכן זנזונים הפ"ת...באסה...אין אליפות..אין עבודה..אין רבוטה!!! טפו!! איכסה.. לא חשוב..עזבי..המצב קשה..נורא מוקדם לי בבוקר... יאללה...ביי חמודה שרי.

סולמית42

New member
הוא כבר בן 35...

אני רק אעיר הערה קטנה ובזה נסגור את הדיון - בת כמה את?!?!? ואיזו מוסיקה את שומעת?!?!? הא?!?!? אז מי את שתגידי לי לאן לטוס?!?!? יום נהדר לא? לך שלום שלום.

~*~gaL

New member
(פ"ת רולז)

ששש..אני לא אמרתי את זה. אני?! אוהדת מכבי פ"ת?! אני?! כן. שימו לב: אחת מ-6 האנשים שאוהדים את הקבוצה כותבת פה. אכן אכן, מה הסיכויים. איך אני אוהבת להדחף להודעות שלא קשורות אלי...איזה כיף זה.

צוריאל 5

New member
לגל

תשמעי מותק... עם כל הכבוד לזה שאת מנהלת הפורום... פ"ת??? באמת?? WHAT THE FUCK??? COME ON... סתם סתם..בכיף שיהיה.. רק לא יפה שאתמול הבסתם אותנו...כי אנחנו היינו בדרך למקום הראשון!! אגב- ראיתי אותך בצילומים..בחורה נחמדת יש לציין.. ובאמת כל הכבוד על הפורום..רק תזכירי לי שוב איך קוראים לשניים האלו.. כי הם נורא מוכרים לי... אז יום טוב.. ביי. שרי

~*~gaL

New member
כן,

זה בסדר... גם אני שואלת את עצמי למה לעזאזל אני אוהדת אותם... ראית אותי? אז בטח גם אני ראיתי אותך... מתישהו... איכשהו... סביר להניח. השניים האלו? אמממ... אממ... מממ..

nescafe

New member
יוווווו סופסוף פורום איכותי באמת../images/Emo9.gif

מברוק על הפורום החדש......מקווה שיהיה כאן סקס סמים וטל מוסרי
תראה תשמע תראה תשמע תראה תשמע תראה תשמע תראה תשמע תראה תשמע

~*~gaL

New member
תודה תודה. ../images/Emo13.gif

אני מוכנה לעזור... ואם אני מבינה נכון את הקטע של המספרים... (ונראה לי שכן) זה באמת יהיה נחמד. יומטוב שיהיה.

למעלה