תתחדשו על הפורום

naomi24

New member
תתחדשו על הפורום

אחלה רעיון... מקווה שיהיה מוצלח. ובפעם הבאה שמגיעים סינגלס לווגאס... ישר מסר אלי! אני אלמד אתכם איך המקומיים עושים את זה. vegas style :)

OrlyNL

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תיכף יבוא האלוף ויתבאס שלא כתבת את ההודעה הזאת לפני שהוא נסע לווגאס (ע"ע השרשור תמונות שלו למטה). בינתיים - ספרי קצת על עצמך? בת כמה? מה עושה בווגאס? וכל שאר השאלות הבנאליות...

Mירב

New member
מה ז"א מה היא עושה?

היא עושה את זה!

ronnl

New member
מה סימן השאלה הזה

Mירב שכחת כבר עברית? אמרתי שזו אורלי בשם אחר

Mירב

New member
לא שכחתי כלום.

סימני השאלה האלו כוונו כלפי שתי הערותיך לעיל. לא הבנתי אותן ואת כוונתך בהן, ולכן עלו בי סימני שאלה.
(אגב, אני עדיין לא מבינה)

s h o n 2

New member
איך היא עושה את זה?

העניין הוא לא אם היא עושה אלה איך היא עושה מה? ....מקווה שלא הבהלנו אותה והיא ברחה ....

naomi24

New member
חס וחלילה... לוקח לי פשוט קצת זמן

לקום בבוקר... ואם הייתי רוצה להגיד איך עושים את זה הייתי אומרת אבל אמרתי שמי שיגיע לווגאס יקבל הסבר. ולא אמרתי איך אני עושה את זה אלא איך אנחנו עושים את זה... (עכשיו נתתי לכם הרבה חומר לשנינויות של על הבוקר אתם מוזמנים לחגוג...) מי שצריך הסבר להסבר יכול לבקש ואולי אני אסביר שוב, נא לקחת מספר, אבל להסביר מה בדיוק לא הבנת... אני - עובדת ולומדת בווגאס אחרי שחרשתי את כל ארה"ב בחיפושים אחרי מקום שמשלב גם אווירה אמריקאית וגם אווירה לא אמריקאית (מקום שהוא 7\24) מצאתי את ווגאס ואני מאוהבת.(בעיר...)

galgal0ne

New member
glad to hear you're inlove

that sounds pretty good if i may say so meyself, so where have you been around the US? what are you studying? and if you're inlove are you sitll single?

naomi24

New member
אוקי.. אז ככה...

הייתי ב: טקסס (all over) וירג'יניה בעיקר ריצ'מונד, אריזונה, אוקלהומה, נבדה (מן הסתם), אבא שלי בעיקרון משיקאגו אז יצא לי להיות שם דיי הרבה (לא חייתי שם תקופה אף פעם), וחוץ מאלה הייתי רק בביקורים במקומות אחרים. אני מתעסקת קצת בנדל"ן, ומה שבא ליד... דרך אגב: אין לי בעיה אם רוצים להיות שנונים וקצת עוקצניים לגבי מה שאני כותבת (גם אני כזו לפעמים חייבת להודות). אבל זה קצת לא במקום לעשות את זה אם לא ממש קוראים את מה שאני כותבת... כתבתי שאני מאוהבת בעיר - ואפילו שמתי את זה בסוגריים קטנים ליד כדי למנוע את השאלה הזאת למי שלא הבין את זה בלי... וכן אני כרגע סינגלית.

galgal0ne

New member
i was only kidding ../images/Emo140.gif

i can b sarcastic at times, i apologize in advance
You sure have been through alot of places... lil' ol' me has been to NY and NJ
how exciting. Anyways, seems like you've been through enough places to know once you find what you like. I know they have more then a few Israelis out there, do you mingle with that crowd? or do you mainly hang out with Americans?​

naomi24

New member
../images/Emo13.gif

רב החברים שלי הם ישראלים, יש פה בווגאס ממש הרבה ישראלים, אני מופתעת מזה כל פעם מחדש. אני מנסה להתחבר לאמריקאים אבל זה ממש לא עובד לי טוב. לא יודעת למה. הם תמיד כלכך נחמדים אבל זה לא ממש מרגיש אמיתי...

galgal0ne

New member
that's the problem

they're so nice, and as an Israeli, you're sure there's a catch
Having Israelis around is really nice, i don't have many, actually have have close to none, my only Hebrew contact are the forums, books in Hebrew (can't stand readin in English). How many of you guys hang out with Israelis, and are in an Israeli environment that makes you feel like home? for better and for worse....​

למעלה