תתחברו

בארס

New member
אולי במקרה הגאתם ל

צ'אט TV אתם פסיכים ... בואו לצ'אט הרגיל דרך עמוד הבית של תפוז

מוטי ש

New member
נו

אני חיפשתי ולא מצאתי. עכשיו אני מקשיב עוד כמה דקות והולך לישון..:)

בארס

New member
לא נורא

בשבוע הבא נרענן את החומר ונעשה קורס תפקודי צ'אט כולל התמצאות בחדרים (למבוגרים בלבד!) ובסוף הקורס יהיה בוחן פתע. :) אני מעביר למוד (mod) לוכד חלומות ומשדר בשקט שירי ערש עלומים. לילה טוב אנשים יקרים

קמהדנו

New member
חחחח

איך סיבכת אותי הגעתי ללובי שהיה מלא אנשים ונשים שטופי זימה (ודברים אחרים) המחשב כמעט קרס אבל בסוף הגעתי לחדר האמור שהיה כמובן ריק... לילה שקט

barak001

New member
בצ'אט פלוס או הבסיסי?

אתה מתכוון שאתה פותח חדר צ'אט קבוע שם? אם כן, זאת יוזמה ממש מבורכת

מוטי ש

New member
טוב,ברוכים הבאים לתוכנית הרדיו

השבועית: "בארס מעל גלי האתר"..(אתר,כך אומרים,זה דבר רוחני,במידה והוא קיים:) טוב,חייבים איכשהו להצדיק את השירשורים על הרדיו בפורום מדיטציה... אני אשאיר כאן אפילו איזו פרסומת או שתיים מרגיזות,שזה יהיה באמת דומה לרדיו אותנטי..:) חחחחחה. אולי אפילו נפתח כאן בעתיד ערבי התרמה רדיופוניים בסגנון ליבי,הקרן למען בטחון ישראל. בארס יהיה חיים יבין של הפורום(והמבין יבין:),עליסה תהיה גאולה אבן שכחו הבונים הייתה לראש פינה וקמהדנו יהיה אהוד יערי פרשננו לענייני קול ישראל ערבים זה לזה.מוטי ש יישאר קשקשן,אבל רק עד אחרית הימים או עד שיהיה שלום עם החיזבאללה,ועל זה נאמר "צנח לו זילזל על גדר וינום"...:) כל האופציות פתוחות וכל הגלים משדרים,אני רק מקווה שחיזבאללה לא ישתלטו לנו על "התדר" אם כי לא ממש נראה לי שהם רוצים במיוחד לשדר על אותו גל..:)

למעלה