תתחברו

קמהדנו

New member
או-לה-לה ../images/Emo13.gif

ניצוצות של הבנה שנשארים אצלי הם קמצנות לשמה. האם גם עליי להבין שאין לשלוח אותם אלייך?
טוב שלא אומרים לשמש, להבדיל אלפי הבדלות נרות - "לא חבל לבזבז ככה קרניים על עולם קר ואכזר שכזה?"

קמהדנו

New member
הנה אחד

http://www.shiron.net/songview.aspx?song_id=3320&singer_id=155&song_title=3b467 והשני, יש לו גם גירסת כיסוי "אתה רואה גללים" "גללים איני רואה" "יופי עכשיו דרכת עליהם, תנקה טוב לפני שאתה נכנס הביתה" תודיעדיע דיע לי מתי להתכנס...

בארס

New member
בדיקת מצב

חזרתי אחרי שליחות מסויימת עכשיו יש לי זמן מה להענות לבקשות הציבור. רק לידיעתכם... ניצוצות כבר היה, נסראללה התרגש. אליסה השמעתי את השירים שלך ואני חייב לציין שהופתעתי ממידת הרגישות שלהם (שלך) כל התדמית המרוקעית שלך...נמחקה גמרנו :) אין שום בעיה מבחינתי לשים הכל מחדש רק שיצייץ מי שבסביבה.

בארס

New member
they're history

lol עד שתגיע אליסה אנחנו נשחיז את נסראללה ונזרוק אבנים על מוטי...we will we will rock you ;)

alissa

New member
השמעת כבר? מתי?

איך יתכן שפיספתי? אני מחכה מהשעה 16:00 ולא שמעתי
. וואו ולא ידעתי שהרושם שיצרתי הוא של חספוס מרוקאי. אגב, הלוואי והיית מניח כבר לסטראוטיפ השחוק הזה. אני לא צוחקת.

alissa

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

יששששש תודה בארסי.

בארס

New member
../images/Emo140.gif

זו רק ההקדמה מבטיח. חייב לצאת בקרוב שוב לאיזו שליחות ואחזור אחרי 22:00 ואז אשדר עם מלא תשומת הלב ואולי גם צ'אט כמו שהוזכר... עולם משוגע :)

בארס

New member
זה מה היה לנו?

סליחה על האיחור... מתחילים תוך כמה דקות

בארס

New member
עד שתעברו את הבדיקות הבטחוניות

אני רוצה להודיע שאת השיר הבא קיבלנו מבת דמות Oh... Lizy lizy lizy

למעלה