תתחברו לגלגל"צ

yogya

New member
תתחברו לגלגל"צ

בשעה הקרובה תהייה התוכנית 'סינגלס' לשירים חדשים. 20:00 עד 21:00

גלגלץ....

אני מקווה מאוד שבכלל ישמיעו אותם שם......ודרך אגב אפילו ברשת ג עדיין לא שמעתי את ההשיר למרות שהיום הוא יצא רישמית לרדיו(לפי האתר....)

ועוד משהוא לגבי השיר...

אם חשבתי ש"יהיה לנו טוב..." היה מהטובים והגדולים שלהם....אז בא השיר אמריקה והוכיח שהם גם מסוגלים לעוד יותר....(גם הקליפ ענק!!) רק אני לא מבין שיש שירים כאלה גדולים ויציאות מעאפנות כמו סגאפו....בעעעעע...מקווה רק שהדיסק החדש יהיה על אותו קו של השיר אמריקה..

ZGala

New member
גם אני מקווה אל כך...

לדעתי סגאפו זה רק שיתוף פעולה עם סרנגה לא יותר מזנה גם נמצא באלבום של סרנגה ובעצם שייך לסרנגה, כמו שירים של חיילי הנקמה ושרון חזיז

למעשה זה נכון

כשאתניX כותבים שירים לאמנים אחרים, הם כנראה לא כופים את עצמם על האמנים, אלא הולכים *עם* האמנים. למשל אייל גולן משך לכיוון של רומנטיקה (וקצת כדורגל), חיילי הנקמה משכו לכיוון של מסיבות, אני חושב. שרון חזיז... אבל קחי לדוגמה את מתי כספי, שהוא אמן מאוד שקט ולא מזיק - והוא זה שהפיק וכתב לריקי גל שני אלבומי רוק תוקפניים, חצופים ונועזים ("ריקי גל" ו"מה זאת אהבה") זו כנראה התנסות - לכתוב לאחרים ולגלות אצל עצמך דברים חדשים שלא ידענו על אתניX. אתניקס בחיים לא היו עושים ראפ, למשל. טוב, קצת הסתבכתי...

ethnix1

New member
אני לא מסכימה

מסיבה פשוטה, שזה כן היה אמור להיות השיר הראשון מהאלבום של אתניקס וכנראה בגלל תגובות פושרות למדי "ניתן" לסרנגה.. במקור זה היה אמור להיות אתניקס.. אולי אחרי זה הם התחרטו

נטלייי

New member
אני דווקא

אהבתי את סגאפו, היו לאתניקס שירים יותר טובים, אבל זה גם שיר טוב לדעתי.

נטלייי

New member
אני לא יודעת

מה הולך ברדיו, כי אני לא ממש שומעת רדיו, אבל בערוץ 24 מקרינים קליפים שלהם, אומנם היתה תקופה שבקושי היה משהו, אבל כנראה שצריך להוציא חומר חדש כדי שיזכרו אותך. בכל אופן, בערוץ 24 היו אתמול שני קליפים רצופים. והיום היו שלושה קליפים בשעתיים ששניים מהם רצופים - שזה הייתי אומרת ממש יפה.

נטלייי

New member
היה את

"אמריקה" בסביבות 19:30 בתוכנית תן לי שלאגר ואת "ב.מ.וו שחורה" ו"לב של גבר" רצוף בסביבות 21:30 בתוכנית חלון לים התיכון.

נטלייי

New member
מתי היה ניוזילנד???

אם זה ממש בבוקר, אז ממש כל הכבוד לערוץ 24, הם פשוט מריצים את אתניקס המון, כי בערך בצהריים היה שוב את אמריקה, וגם בערב. זה ארבע פעמים ביום
כל אומן היה חולם שיריצו אותו ככה.

למעלה