תתהפך היא אמרה

תתהפך היא אמרה

את איריס הכרתי באתר מסוים לפני שנים, נפגשנו היה סקס מדהים ועוצמתי וכל אחד נפרד לדרכו...
לפני כמה שבועות קיבלתי הודעה...היי זו אני זוכר?
איך אפשר שלא, עניתי.
איריס הזמינה את עצמה לקפה שחור חזק...
וואוו איך אומרים נשים משתבחות עם השנים...מילפית מהממת נכנסת לי לדירה...חיבוק ארוך...שפתיים נזכרות במגע הרחוק.
באתי לעיסוי היא לוחשת לי באוזן...והבאתי לך שמן מיוחד.
בלי להוסיף הרבה...איריס התפשטה מולי וגופה השופע עם חזה גדול וזקור בטבעיות וישבנה המלא אך חטוב משיעורי ספינינג גרמו לי לבליטה קשה במכנסיי....
היי...מה זה צוחקת ופותחת לי את המכנס...הנה...הוא משוחרר...רוצה עיסוי!!!
ככה הולכת לחדרי ונשכבת על המיטה הגדולה.
בוב מארלי ברקע שר את no women no cry ואני חושב לי....איזו וומן שוכבת עירומה אצלי...

לוקח מהשמן עיסוי שאיריס הביאה...ויוצק על כפות ידיי, מחמם את השמן...ומתחיל לעסות את כתפיה שומע את הגניחות הנאה הקטנות שיוצאות ממנה...
ממשיך למורד גופה לשקעים שמעל הישבן...שתי הנקודות האירוטיות האלו...פשוט...ממממ....
תוך שיחה קלילה...שם כרית מתחת לבטן של איריס...וישבנה מתרומם לו למעלה...שמן נשפך בין פלחי הישבן....ואצבעותיי מעסות את ישבניה בעדינות אך בחוזקה...
מידי פעם מעביר אצבע שובבה על חור הישבן מרגיש באצבעותי את ההתכווצצויות העדינות שלה...ואת ישבנה שנע לו למגע שמטריף אותה...
מפסק את רגליה...ומעביר את שתי כפות ידי החמות למטה לעבר החיבור של הכוס עם הירך...מרגיש איך היא נוטפת מרטיבות ולאט לאט...מכניס אצבע...ועוד אחת...מעסה לאיריס את הכוס מבפנים, בשלב זה איריס כבר באטרף נעה עם אצבעותיי מניעה את ישבנה למעלה ולמטה...מכווצת את הכוס...כן...כן...לטף לי את הדגדגן היא מבקשת...
ומתפוצצת לי על האצבעות כשאני מלטף אותה עליו ואצבעותיי מעסות לה את איזור הג'י...
מאנייק היא אומרת לי בקול זימתי...ככה אחרי שנים...
תתהפך היא אמרה.
עכשיו אני רוצה להתענג עליך קפה שחור שלי...
נשכבתי על הבטן ואיריס יצקה שמן ישר על ישבני...והתחילה לעסות את הישבן עיסוי עמוק...חושני...אצבעות וציפורניים...שמוציאות ממני קולות הנאה וגניחות בלתי נשלטות.
תרים טיפה את הישבן למעלה היא לוחשת ושמה את הכרית מתחת לבטן שלי...אני מרגיש את כפות ידיה נשלחות מלמטה אל איברי הזקור והקשה...ואת העיסוי שהיא עושה לי...לאט לאט...ארוך...מעסה את הזין בשתי כפות ידיה...חופנת את הביצים יחד עם הזין ומעבירה בי רטט ועונג מטורף...
מממ..אני מרגיש אצבע מרפרפת על חור ישבני...מעסה אותו מבחוץ וביד השניה בחוזקה אוחזת באיברי הקשה...
תתהפך היא אומרת...
מרגיש את שפתיה בולעות את איברי בתוכה...ואצבע שובבה ש....
התפוצצתי.
מה עם קפה שחור?
ככה מקבלים אורחת היא שואלת...

למעלה