תתבישו לכם

תתבישו לכם

אתם חושבים שאתם רוקדים ריקודי עם? אתם חושבים שאתם יודעים לרקוד? בושה וחרפה לאלה שחושבים שהם רוקדים ריקודי עם. אתם חושבים שאתם אנושיים? או אולי תרבותיים? אם חשבתם ,אז תדעו שטעיתם. טעיתם בגדול. למה שאתם עושים ,נדמה לכם שאתם רוקדים ונדמה לכם שאתם תרבותיים. תתעוררו. אתם חיים בחלום. אתמול נכחתי בהרקדת עמים בביכורי עיתים . למרות שלא ידעתי לרקוד כמעט אף ריקוד, שם רוקדים באמת ריקודי עם מכל העמים. שם יש אנשים אמיתיים ולא מזוייפים כמונו. שם כל אחד יברך אותכם , גם אם לא מכיר אותכם שם גם כולם אוחזים ידיים. גם יברכו אותכם לשלום אפילו פעמיים. להתחיל ללמוד עמים כבר מאוחר ואיני יכול מה שנותר זה להמשיך ולרקוד לבד במעגל, במחול

אנדי54

New member
בשם כל המבויישים

אומר לך עזרא, רק דבר אחד - ללמוד ריקודי עמים לא יהפוך אותנו לתרבותיים יותר, אולי יעשיר את הידע שלנו בכמה עשרות ריקודים שעד כה לא ידענו. מה שאנחנו צריכים זה רק לשנות את נורמות התנהגות שלנו כך שיהיו דומות לאלה שפגשת בביכורי העיתים. אני הולך לעמוד בפינה עם הפנים לקיר...

אנדי.ריקודי העמים ,היו רק דוגמא

לא התכוונתי שהחברה יתחילו ללמוד ריקודי עמים, כי זה עולם אחר, ובאמת ,כמו שכתבת, מה שאנחנו צריכים, זה לשנות את נורמות ההתנהגות שלנו, כך שיהיו דומות לאלה שפגשתי בביכורי עיתים. אם אנני טועה אנדי, אצלכם הנורמות בחו"ל, כמו שראיתי בביכורי עיתים. כמו כן יש לכם עוד דמיון למה שראיתי, הסבבים הם כל 20 דקות, ולפעמים גם הזוגות מתחלפים בניהם. לזה אני מתפלל שיהיה אצלנו.

עוד דבר אנדי.במקרה לא היה לי אוטו

אחת הבחורות שגרה בעיר שלי ולא מכירה אותי, התעקשה להסיע אותי עד דלת ביתי וכך עשתה למרות התנגדותי. כמה ישראלים יש עוד כאלה חוץ גם ממני.

susy1

New member
למרות התנגדותך..........אני מציעה ל

להגיש תלונה נגד הבחורה שלא מכירה אותך,והתעקשה להסיע אותך עד לפתח ביתך בעוון " הטרדה מינית"חוצפה שכזו.......

סוזי.התגובה שלך היא תגובה טיפוסית

של בחורה ישראלית. חבל שיש לנו בארץ הרבה אנשים דו פרצופיים כמוך.

susy1

New member
עזרא אני תוהה....

עד כמה נמוך יכול אדם להגיע.........ברמת השטויות שהוא כותב....קודם תקרא מה אתה כותב ורק אחר כך ....שלח.!!!!

סוזי.לא הבנת אותי

את פירשת את ההפך , דוקא הייתי שמח להזמין אותה "לכוס קפה" כיוון שלא הבנת אותי אסביר לך במילים פשוטות מאד. זאת בסך הכל היתה בחורה טובה שרצתה לעשות לי טובה ולהביא אותי עד הבית. אני לא רציתי שהיא תטרח בשבילי יותר מדי. דרך אגב אם הבנת אחרת , אז באוטו היתה עוד טרמפיסטית קבועה שגם אותה היא לקחה בהמשך לביתה. אני מקווה שלא תחשבי ששניהם רצו להטריד אותי מינית. אם היה מקרה הפוך ,גם אני הייתי מסיע אותה עד לביתה, לא כל לכל דבר צריך סקס. ולא כל המחשבות צריכות להיות כחולות.

benyps

New member
גם ברקודי העם יש ידים

אחיזת ידים זה יסוד בריקודי העם, לאחוז ידים זה לא הכול. המדריך או המרקיד צריך לתת קצת מידע כמו שם יוצר הריקוד , לבקש לאחוז ידים ולא להריץ(להגביר את המהירות|),כדי שהרוקדים יכלו לרקוד בקצב עם הצעדים ולא לרוץ במקום לרקוד

לעזרא כרמל

פעם, לפני שנים רבות שאלו רב גדול, שאלה בנוגע לכך שהוא לא מרבה להעיר לסובבים אותו ולא מנסה לתקן את כל מה שקורה סביבו. הוא אמר משהו בסגנון: כשהייתי צעיר, הייתי בטוח שביכולתי לתקן את כל העולם, כשנתבגרתי קמעא, רציתי לתקן את בני ארצי. לכשהזדקנתי, הסתפקתי בלנסות לתקן את בני משפחתי עכשיו כשאני כבר הולך לעולמי, אני מקווה שהצלחתי לתקן את עצמי. מה זה קשור למה שכתבת? זה לא קשור, אני סתם אוהב לכתוב סיפורי מעשיות! אבל, ברצינות, לעמוד ולהוכיח בשער, זה לא מסובך. כל ילד יכול לצעוק :"המלך הוא עירום" לנסות להלביש את המלך, זו כבר אופרה אחרת לגמרי. התיקון מתחיל אצל כל אחד מאיתנו, ורק ככה כולנו נהיה מתוקנים. זוכר את הסטיקר: "אני אהיה בסדר, אתה תהיה בסדר, הכול יהיה בסדר" ? זו הדרך היחידה. אתה חושב שהנזיפה הרועמת שלך מעלה או מורידה? האם אנחנו בני תשחורת שאמורים להתחנך בהבל פה? היא רק מקוממת!

../images/Emo204.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif...... ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ראפי.... כל מילה .....כרגיל, פנינה
{אתה בטוח שאתה לא רוקד ריקודי עמים.....
}

ועל זה נאמר

שכשמישהו מצביע על אחר עם האצבע ואומר "אתה אשם" תמיד יש 3 אצבעות שמופנות אליו

נכון רפי.מה אגיד לך.רציתי לשפוך קצת

מהלב. רציתי לבטא קצת את רחשי ליבי ולבטא את עצמי, רפי הרב צדק.

לעזרא כרמל

אם אכן רצית לשפוך את אשר על ליבך, הכותרת של השרשור הייתה צריכה להיות "אני בוש ונכלם". מכאן ואיך הייתי קורא את מה שאתה כותב בהרבה יותר אמון. אתה יודע, ביום כיפור, כשמכים "על חטא", כל אחד מכה על חזהו שלו. מי שמכה על חזם של המתפללים האחרים, לוקה באי אמינות קלה. ועוד שאלה אחת. מי זה רפי הזה?

למעלה