תתבישו לכם!

galia.

New member
תתבישו לכם!

איך זה שעדיין אין הודעות תמיכה/גינוי/זלזול/הערכה על הודעתו של הראיס? ולדעתי האישית-אחרי מאה שקרים אין בעיה להכניס עוד אחד קטן.רק שריד איכשהוא מאמין שמשהו ישתנה.מזכיר לי מערכת יחסים עם החבר לשעבר-וזה דווקא לא נגמר טוב... אתם באמת מאמינים שמשהו יזוז בשטח?

משאלת לב

אולי באמת מדובר פה בעוד אחד מאותם דברי דמגוגיה זולים, אבל אולי, ובאמת אולי, הבין כבר הראיס שאין מוצא מהכיוון של אלימות ?

galia.

New member
מה קרה עכשיו שלא קרה

בפעמים האחרות שהוא הבטיח זאת? צר לי להיות פסימית בחג, אבל בסרט הזה כבר היינו והוא היה די גרוע (אפילו יותר מטיטאניק...)

לא קרה שום דבר

חדש. זו הייתה יותר הודעה של משאלת לב - לא מתוך איזו שהיא ראיה עובדתית של המצב, אלא מתוך ידיעה - ואני מקווה שלא תחלקי עלי - שבסוף זה יגמר. השאלה היא כמובן מתי יבוא כבר הסוף הזה ובכמה זה יעלה לנו.

galia.

New member
גם אני מקווה כמוך../images/Emo39.gif

פשוט אני רואה את המציאות ואם כל הרצון והתקווה שזה יגמר מהר-לדעתי זה יקח עוד כמה שנים עם הרבה פצועים והרוגים לשני הצדדים,וזה בלי קשר לאם עראפת יגיד כך או אחרת.כך שלפתח תקוות בעקבות הודעה כזו נראה לי לא לעניין.המשך בדרכך האופטימית והטובה!

כפי שהסכמת

האלימות תגמר מתי שהוא. עכשיו אם תעני על השאלה הבאה, תביני מאין אני שואף את מעט האופטימיות והתקווה - מה לדעתך יבוא קודם ? סיום האלימות או הכרזה של ערפאת על סיום האלימות?

aharon5

New member
בודאי שסיום האלימות

בודאי שסיום האלימות יבוא קודם. כאשר זה יקרה לא ה"ראיס" יהיה, וכנראה גם לא מדינת ישראל. ונסיים בדקת דומיה: רק כניעה תביא שלום, רק בריחה תביא פיוס, רק הרמת ידיים גבוה גבוה תביא רחמים. רק ערפאת יחזיר את התקווה.

galia.

New member
כבר הופרכה האמירה של עראפת ובכל זאת

מאה נוספות עוד יבואו, מלחמת אזרחים בתוך העם הפלסטיני (שכמובן תשפיע גם עלינו) עד שתופחת האלימות.ובכוונה אני לא כותבת תופסק כי לדעתי גם מו"מ לא יפסיק לחלוטין את הטרור.

לא ענית לי על תשובתי

לא התכוונתי שהאמירה האחרונה של ערפאת היא זו שאחריה יבוא השקט, ברור לי ש´הגברת השמנה´ עוד לא שרה, אבל בכלל זאת מעניינת אותי תשובתך לשאלתי

aharon5

New member
אני עניתי

מדוע תשובתי איננה מעניינת אותך? אההההה, לא יעלה על הדעת . . . הבנתי.

galia.

New member
אז לא הבנתי את השאלה-

אם הכונה היא מה יבוא קודם-סיום האלימות או קריאה של עראפת לסיום האלימות-אז ברור שקריאה של עראפת (הלא יוצאת אחת כל חודש) אם הכונה לקריאה כנה של עראפת לסיום האלימות-אני חושבת שלא אזכה לשמוע במהלך חיי, אך לסיום האלימות אולי אזכה להגיע

smile2life

New member
נו באמת

ממתי מרצ היא הדוברת הרישמית של עראפת או הרש"פ או של כל גוף אחר זולת עצמה? ואיך ,לעזאזל את יודעת איך ומה יוסי שריד חושב...

galia.

New member
אני ושריד מתקשרים טלפטית

סתם,שמעתי ראיון איתו ברדיו. (נפתרה התעלומה המסתורית?) ולא חשבתי שמרץ היא הדוברת הרישמית של עראפת רק תהיתי איך זה שלא היתה שום תגובה בפורום לגבי ההודעה.וכן תהיתי מאין שואבים את האופטימיות הבלתי נלאית הזו. סיפקתי לך תשובות?

smile2life

New member
תודה

קיבלתי את התיקון - למרות שאני די נוטה להאמין לקשר הטלפטי בינך לבין יוסי שריד. יהללוך מלאכים
, מני

smile2life

New member
זה לא נושא בפני עצמו?

לי נראה שכן ולכן מעניין אותי למה מצאת לנכון לשרשר הודעת נושר מתחת להודעה שלי בלי שום קשר לנושר המדובר. מת עליך מני

אלעד2

New member
פשוט

ב2 ההודעות הראשונות כתוב "הראיס". הייתי צריך לשרשר נכון, אבל אתה חייב לעזור לי מי זה הראיס הזה? יכול להיות שעכבראש הרשות? אבל אז איך אנשים קוראים לו "הראיס"? יעני כאילו שהוא כזה אדם מכובד ושיש להם הערכה אליו? הרי השרץ הזה רוצח? אתה מבין אני במבוי סתום. להת´

smile2life

New member
אני לא מכיר אף "ראיס"

תרשה לי לתת לך עצה קטנה: במסגרת הזכות להגדרה עצמית אדם יכול לקרוא לעצמו או לתאר את עצמו בכל דרך בה הוא בוחר. עראפת בחר לקרוא לעצמו "ראיס, שייבושם לו, אתה לא חייב להסכים עם התואר אבל האמת הפשוטה היא שהרבה פלסטינאים משתמשים בשם התואר הזה בדברם אל או עח יאסר עראפת. אתה יכול לשנוא את הבן אדם, אתה יכול שלא להסכים עם דרכו ואפילו לתעב אותו, אתה יכול גם לקרוא לו "עכבראש הרש"פ" אבל העובדה הפשוטה היא שהמתונים מהצד הפלסטינאים שייכים לזרם שלו (ע"ע סרי נוסייבה, אבו מאזן,ודומיהם, שתופסים עמדות מפתח בהנהגה המתונה של אש"פ והרש"פ ואותם יש לטפח. נכון שזה משחרר לחצים וכעסים כאשר אתה עולב במישהו אבל אישית אני לא רואה טעם בזה. שים לב שאני לא מגן על עראפת -למרות שאני חושב שהגורם להסלמה זה החמאס ולאו דווקא הוא. אני מסכים כי בשלב מסויים היה בכוח למנוע את האלימות מהצד הפלסטינאי אבל גם בתור מי שחווה את האינתיפאדה הקודמת מהצד של הצבא אני חושב שאין צורך מיידי לחפש אשמה - כי הצד הישראלי אשם באותה מידה (לפחות) בפרוץ האלימות. בקיצור אלעד2 היקר אני חייב לך התנצלות פשוט כי לא קראתי את ההודעות הראשונות בנושא ואני מסכים איתך שהאדם הזה רוצח אבל גםפ יצחק שמיר ומנחם בגין היו כאלה, בעצם גם אני רוצח - בעצם כל אדם שנוהג הוא רוצח בגלל הגז שנפלט מהאגזוז של המכונית, כל בני האדם רוצחים מכיוון שהנפיחות שיוצאות מבני מיעינו אינן ידידויות למחזוריות הנשימה. גדולתו של אדם נמדדת (בין השאר ביכולת שלו להפוך (מ)אוייב לידיד: מנחם בגין היה אדם גדול, יצחק רבין - לפני הרצחו - ידע לקחת את עשרות שנות הנסיון שלו בתור איש צבא ששונא ולנסות להתחיל תהליך ארוך מאוד - הרי שלום הוא מצב תודעתי ולאו דווקא מדיני.

למעלה