תתבישו לכם

בדיוק!

אם יפתחו פורום לעידוד גברים מכים- זהו חופש הביטוי- יור פראבלם- צ´או. אם יפתחו פורום של נאצים- זהו חופש הביטוי- יור פראבלם- צ´או. אם יפתחו פורום לעידוד מחיקת ישראל מהמפה- חופש הביטוי-יור פראבלם-צ´או. בקיצור, כל דבר נגיש, שמיש, ובלתי רגיש. והכל בשם החופש הקדוש. ורועי, מי שירצה לעשות בשכל, לא יכתוב שם ולא יביע דעתו,ואפילו לא ינסה לשכנע, להסביר את עמדתו ולריב שם. הדרך הטובה למחיקת הפורום המביש היא פשוט.... לייבש אותו.
לזכר ההרוגים היום. ולוואי שהפצועים יחלימו לגמרי ומהר, כן גם אלו ש"רק" חוו חרדה.

MARMELAD

New member
ידידי

אל תשווה בין פורום לתמיכה בין גברים מכים או נאציזם לבין פורום שמאל-קיצוני. יש בתפוז פורמוים פוליטיים מכל הסוגים. אתה יכול למצוא את מקומך בכל אחד מהם. ואתה לא חייב להיכנס לפורום שלא נראה לך. מכאן ועד השוואה לפורומים שמעודדים פעילויות בלתי חוקיות הדרך ארוכה. וע"פ מיטב ידיעתי לא ייפתח בתפוז פורום לגברים מכים, או להומופובים, או לכל קבוצת שנאה ואלימות אחרת.

איננו מתביישים

מערכת הפורומים בתפוז מהווה במה פתוחה למגוון דיעות ואומונות. כך דרים בכפיפה אחת פורום חופש ופורום נטעים, פורום מולדת ופורום מרצ, והיום גם פורום די לכיבוש. בניגוד להשוואה הנלוזה שהבאת, התנועה "די לכיבוש" לא מעודדת עבירה על החוק כמו גברים מכים או נאציזם, והיא תנועה פוליטית לגיטימית.

בל ניתממה...

בפורום נוער מר"צ קראו פעם לרצח מתנחלים, בפורום מולדת אני לא רוצה לגעת במקל, שוקור הנודע לשמצה שיבח מחבלים, וכנראה בתפוז לא יודעים אבל אי שרות צבאי במדינת ישראל, נחשב עברה על החוק ועידוד לפעולה הלא חוקית הזאת ניתן למצוא בעשרות פורומים פה. כך שלגבי עידוד על עבריה על החוק... בהחלט אין לתפוז מה להתבייש בהיותם פורטל הנותן דרור לביטוי מגוון של דעות, אבל אם כבר בתנועת "די לכיבוש" עסקינן, לא היה מזיק שהיא תכתב "תנועת די לכיבוש", כדי שיהיה ברור שמדובר בתנועה פוליטית.

שם הפורום שונה כהצעתך

למיטב ידיעתנו תנועת די לכיבוש מעלה על נס גם עניינים אחרים שראוי לדון בהם. בכל מקרה נעיר את תשומת לב מנהל הפורום לכך שכל עבירה על החוק או הסתה לדבר עבירה על החוק אינו מקובל בתפוז. תודה.

סימוכין

חשבת לבדוק רק לרגע אחד מה אומר החוק על מה שאתה כותב. אין כזו חיה "תנועת די לכיבוש" מרצ היא תנועה זה נכון גם מולדת וגם הרבה תנועות אחרות. די לכיבוש היא לא תנועה. תנועה חייבת להיות בעלת מספר מזהה, להיות רשומה אצל רשם העמותות ולשלם דמי חבר כל שנה. עשה טובה, בדוק דבריך.

מר גינת היקר, אל תבוא לבדוק את

האינטלגנציה שלי, ואתה יכול לרדת מהטון המתנשא ומגישת האני-חכם-יותר-מכולכם שלך, היא לא מכבדת לא את מי שאתה משוחח איתו ולא אותך. לשאלתך, דברי באו בעקבות התשובה הזאת שניתנה על ידי הנהלת הפורמים "בניגוד להשוואה הנלוזה שהבאת, התנועה "די לכיבוש" לא מעודדת עבירה על החוק כמו גברים מכים או נאציזם, והיא תנועה פוליטית לגיטימית." אני בדקתי את דבריי. ואתה?

מר גינת לא בדק

איך אני יודע? בדקתי! על שאלה פשוטה בפורום שלו הוא לא מסוגל לענות איש

לגיטימית-בעינייך בלבד../images/Emo5.gif

אעשה הכל כדי שיהיו להם חיים קשים שם למה לא פתחתם קול-פלשתין גם ? גם כן קול לגיטימי.. מרק.

הסבירו לי את הפארדוקס..

כיצד יתכן,שרק בתפוז פורומי האקטואליה,חוץ מאחד נשלטים על ידי אנשי שמאל ? הרי הציבור אמר את דברו ונתן לשרון 63% אך לפני 9 חודשים. מרק.

למיטב ידיעתנו פורום הליכוד

ופורום מולדת, למשל, לא מנוהלים על ידי שמאלניים. כך גם פורום השבויים והנעדרים ועוד. בכל מקרה, תפוז לא מתיימרת לשקף את הבחירות האחרונות, ומעוניינת לספק במה למירב הדיעות והפלגים.

התמ-ים

New member
לדעתי,

אין קשר בין מנהל הפורום, לדעותיו. ניהול פורום, בסופו של דבר זה דבר טכני לחלוטין. אם יש בעיה עם ניהולו של מנהל הפורום, אפשר להתלונן עליו. אבל זה לא שייך לדעותיו. (ואני לא מדבר על פורומי המומחה) מאותה סיבה, את פורומי הדתיים יכול לנהל גם מי שאינו דתי, את פורומי מרץ, יכול לנהל איש מולדת (והפוך), את פורומי האקטואליה למינהם, יכול לנהל גם מי שבחיים לא ראה / קרא חדשות. את פורום 20 פלוס יכול לנהל גם מישהו בן 50 ... נכון שזה נחמד שמנהל הפורום מבין בנושאי הפורום שהוא מנהל, אבל כמו בממשלה, זה לא חובה. כדאי מאוד להפריד בין ניהול הפורום, למי שעומד מאחורי הניהול.

בחייכם!

פורום שבויים ונעדרים עוסק בשבויים ונעדרים ולא בנושאים שעוסקים בהם: מולדת, מר"צ, ליכוד, דו-קיום וגם(אני פשוט נגעל כל פעם שאני נאלץ לכתוב את השם הזה) "די לכיבוש" תהיו יותר רלוונטים איש

הדבר הכי קל בעולם, הוא לבוא בטענות.

מן הסתם, אנשים פנו לתפוז בבקשה לפתוח את הפורומים הללו, ולכן הם נפתחו. אם אתה מעוניין לפתוח פורום רלוונטי בנושא, תציע הצעה.

למעלה