תתבישו לכם

אמר? אז אמר !

אז מה אם הציבור אמר את דברו ? אז אמר. אני בטוח שלא הגיעה פניה ימנית אחת למנהלי הפורומים שנדחתה ע"י ההנהלה, או שכן ?

הסבר לי נא מה לכל הרוחות זה משנה?

מה זה משנה אם פורום כזה או אחר "נשלט" על ידי ימני או שמאלי? פורום הוא פורום, וכל אחד יכול להגיד בו מה שהוא רוצה. אם מנהל פורום, ימני או שמאלני, מונע את חופש הדיבור (בגבולות הטעם הטוב) מהמשתתפים, ימנים או שמאלנים, אז הוא חורג מסמכותו. לא חשוב שמאלני, ימני... ומה הקשר לבחירות? ולפני ארבע שנים לערך, פחות או יותר, אהוד ברק נבחר לראש ממשלה. זה אומר שבתקופה ההיא על רוב מנהלי הפורומים להיות שמאלנים? תוצאות הבחירות לא משקפות את המדד הדמוגרפי של האוכלוסיה, הן משקפות את אחוז המצביעים. כל קשר בין זה, לבין רוב פוליטי במדגם סגור, הוא מקרי בהחלט. ואתה יודע מה, הייתי יכול לתת לך הסבר למה יותר פורומים מנוהלים על ידי שמאלנים, אם זה היה נכון ואם זה היה משנה, אבל אז הייתי עובר על כמה חוקים אתים של תרבות הדיון... בוא רק נגיד מאד מאד מאד בכלליות שזה קשור למעמד סוציו-אקונומי.....

למה שלא תפתחו גם פורום

"צריך להרוג את הישראלים"? או "די לרדיפה אחרי אוסאמה בן-לאדן" או "תומכי אוסאמה בן-לאדן" או "שחררו את הטאליבן" תשקלו בכובד ראש כי הכותרת "די לכיבוש" לא רחוקה מאף אחד מהשמות הנ"ל כך שתהיה פעילות רבה אולי הפעם(במקרה) הכנסתי משהו לראש המעוות שלכם איש

אבל זה לא צריך להיות פורום!

באיזה צד אתם?! ישראל או פלשתין?! what´s wrong with you people?! שמתם לב בכלל מה קורה שם?! מנהל הפורום אפילו לא יודע מה זה "כיבוש"! את זה אתם יודעים?! כנסו לשם, תראו ותבינו עד כמה מטופש היה לפתוח את הפורום המטופש הזה! איש

ההסבר של marmelad מניח הרבה יותר

את הדעת, לעומת ההודעות הקודמות, שענו להודעה המקורית, שהיו חוצפניות ומזלזלות. איזה יופי, איזה שישו ושימחו עשיתם מההודעה שלי מבלי בכלל לבדוק למה התכוונתי... תגובתי היתה רק ל-2 התגובות הראשונות בלבד להודעה המקורית. חבל שאפילו תפוז פורומים לא הבינו וקפצו על ההודעה ופירשו אותה איך ש(כנראה) היה להם נוח. אם פגעתי במישהו -קבלו התנצלותי. פשוט לא סבלתי את ההודעה הבוטה שרועי קיבל, והבאתי את כל מה שאפשר להביא עפ"י חופש הביטוי ורק על-פיו. ממה שאתם המשכתם הלאה- זה בכלל לא מה שהתכוונתי.

מיכל..~

New member
רגע רגע רגע!!!

מה אתה משווה פורום "די לכיבוש", לפורום של נאצים?!..אן גברים מכים?!.. מה לעשות פורום "די לכיובש"..עד כמה שזה נשמע צורם <באוזינך> עוד איכשהבו מקובל בחברה הישראלית..כן, מה לעשות הם אל בניגוד לחוק, הם פועלים בדמוקרטיה מוחלטת.. אז אל תשווה לי פה דברים, ואל תכניס לי מילים לפה. תודה ויום טוב

לזכר ההרוגים

השימוש הציני שאת עושה הוא פשוא מזעזע. קודם כל אני שמח על ההשוואה ביני לבין הנאצים, אולי אני אקרא לסבתא שלי, גם לה היה פעם איזה אינסידנט עם הנאצים, אני בטוח שהיא תשמח לספר לך על זה. גרוע מזה, השימוש הציני שאת עושה בהרוגים, הרי בדיוק על זה אנחנו מדברים, הכיבוש הזה הוא היוצר את כל ההתלהמות ואת כל הרצון הזה להתקומם נגדנו, אני לרגע לא אומר שזה מוצדק, תאמיני לי, אני בא ממשפחה שכולה, ואני לא צריך שאף אחד ייספר לי איך זה לאבד מישהו יקר. בן דודי היה בכור הנופלים במלחמת לבנון הארורה, אז תסלחי לי אם אני לא אצייר דגלי ישראל לזכר ההרוגים. אני בטקסים שלי הייתי. כולכם צריכים להתבייש, לא רק אני, גם אני, ברור, הרי אני רוצה לסיים את הכיבוש, שיהיה שלום, שלא נצטרך למות בשביל עוד חתיכת קבר קדוש שאף אחד לא יודע באמת מי קבור שם. אבל אתם תלמדו אותי ציונות, אולי רגע לפני השיעור תפתחו את האנציקלופדיה העברית ותקראו קצת על הדמוקרטיה, על סובלנות, פתיחות, וכן, גם על חופש הביטוי.

השימוש המגעיל שאתה עושה

במילה "כיבוש" הוא הרבה יותר מזעזע! מה שאתה קורה לו "כיבוש", אלה שעושים את ה"כיבוש" הם במקרה גם האנשים ששומרים עליך כדי שתוכל לכתוב את הגועל נפש הזה! מה אתה חושב, שאם יפסק ה"כיבוש" יפסק הטרור נגד ישראל? אין לך מושג כמה שאתה טועה! רוצה הוכחה? הנה: ברק הבליג והבליג ולא עשה "כיבוש" מה יצא מזה? מעשים שהטרוריסטים לא היו מעיזים לעשות אילו ברק היה עושה "כיבוש" דווקא ממך, מישהו שבא ממשפחה שכולה, הייתי מצפה ליותר תבונה איש

הבעיה היחידה

היא שאי אפשר לייבש את הפורום תומך הטרוריסטים הזה כי משתתפים בו תומכים רבים. דרך אגב אהבתי את תגובתך איש

פה זה דמוקרטיה

תתביש לך אתה בעצמך, ואולי גם תוסיף כמה מילים לז´רגון שלך חוץ מ"תתבישו לכם". מה בדיוק הבעיה שלך, יש כיבוש, הכיבוש הזה מפריע לכמה אנשים, זכותם לשפוך את משנתם על זה, אם זה מפריע לך ואתה לא אוהב את מה שאתה קורא שם, אל תקרא, ואל תכנס. אבל מדיניות סתימת הפיות הזו חייבת להיפסק. אי אפשר לסתום לאנשים את הפה רק בגלל מה שהם חושבים. אני מציע הצעה אחרת לאחראים, אני מבקש לחסום את הכניסה לפורומים של הומואים כי זה נראה לי לא מוסרי ויש ילדים קטנים שיכולים להיכנס לשם ולקרוא את זה ואז אולי חליליה, הם יחשבו שהם גם כאלה. תתחבר למאה ה-21 ימי הביניים נגמרו !

למעלה