תתבגרו- אלוני.

תתבגרו- אלוני.

אני חושבת שאני יותר בוגרת מכם בהרבה- ניטרוקס או משהו- לא קלטתי את השם שלך מה קרה? נפגעת שלא כל העולם חושב כמוך? אני לא הולכת לרדת לרמה שלך ותאמין לי שלא נעלבתי ממילים שיצאו מפה של אחד כמוך. הדברים היחדים שאתה יודע להגיד זה סקס לאנוס לזיין ולשקר כנראה שאלה הדברים שאתה עושה הכי טוב-אז תשמע לי ותמשיך לעשות רק אותם. אני בטוחה שאני יותר חכמה ממך בהרבה ולי לפחות יש כבוד לאנשים אחרים(אפילו אליך-עובדה שאני לא מתפרצת עליך כמו שהייתי רוצה) אלוני: זה לא אפשרי שכל דעה שאינה תואמת את דעתו של מישהו פה תקבל תגובות כאלה, זה פורום אקטואליה ולא פורום שדן במה אמא שלי עובדת או לא.... או מה אבא שלי עושה לי קצת לפני שהולכים לישון. אם אתה רוצה שאנשים על רמה יבואו לפורום שלך אז כדאי שתסלק קצת אנשים חסרי טקט. לפי מה שאני רואה רוב האנשים שבאים לפה זה אנשים שיש להם הפרעה: הם פשוט חייבים לקלל ולריב, ואיפה אפשר לעשות את זה יותר טוב מפה? הרי כולם פה כאלה- את מושך את הקהל הלא נכון. יעל

יעל, אני לא מתרגש מקללות!

``זכיתי`` כבר לכינויים יותר ``מחמיאים`` מאלו שמעניקים לי כמה מכותבי הפורום הזה. הקללות והכינויים הגסים לא עושים עלי רושם כי בסך הכל מדובר באנשים שהם ערב רב שנלווה אל המחנה היהודי ורוצה להשתלט עליו! בספר שמות יש סיפור נפלא על משה רבנו שראה איש מצרי מכה איש עברי: ``וירא כי אין איש`` או אז ורק אז היכה משה את המצרי וטמן אותו בחול. ושאלו חז``לנו הבלתי נלאים: מה פירוש ``וירא כי אין איש`` הרי לא ייתכן שלא היו אנשים בסביבה ופירשו: משה הביט אל הדורות הבאים שייצאו מהאיש המצרי ורק לאחר שראה כי מזרעו לא יקום איש חשוב שיתרום לאנושות, היכה (הרג) אותו משה וטמנו בחול. אמנם, אין אני נביא ורואה נסתרות כמשה אך אני בטוח בכך שנכדיהם או ניניהם, של המקללים אותי, יסתובבו בבני ברק, צפון תל אביב, חיפה וירושלים המחולקת, כמו גם במקומות אחרים בישראל שבתוך הקו הירוק, ויבוזו לתורת סביהם (אם לא יראו בהם משוגעים חלילה) כשהם חלק אינטגרלי מעם ישראל המשגשג בתוך ``חלקת אלוהים הקטנה`` שתהיה שלנו לנצח נצחים. הקללות וניסיונות ההעלבה מוכיחות שלימין, בפורום, אין מה להגיד, אין להם סיכוי לשכנע את עם ישראל בצדקת דרכם, שלא לדבר על-כך כי המקללים נמנים על מיעוט קטן ומאוס של הימין הקיצוני המטורף!

למה יש לי הרגשה יעל,שאת בת 83..

ולא בת 13 ? נכון ששטויות אפשר לכתוב בכל גיל אבל את נראית לי משהו לא אמיתי.. מישהי שכותבת בשביל מישהו נכון אלוני ? את סיפורי התמימות שלך,בלע העם הזה מאז 1992. זה התחיל עם רבין בכיכר,והמשיך עם פרס שליטף נערות בגיל-שאת טוענת שאת במשדרי בחירות 1996 בנצלו את תמימותן וטיפשותן כל זה התנפץ סופית. [כל מה שהימין התריע והזהיר מזה שנים התממש במלוא חומרתו בתקופת ברק וממשיך עד היום.. בזכות הטימטום אנחנו חימשנו אותם במו ידינו וכעת-רק קוצרים וקוצרים פירות ביאושים של התמימות לה את מטיפה לה כמו מנטרה שחוקה,בלה ומשומשת.. מרק.

thetruth48

New member
את צודקת 100%

יש אנשים ענינים ויש לא. הדרך הטובה ביותר היא לא לרדת לרמתם

למעלה