"תתארו לכם....

miss_t

New member
"תתארו לכם....../images/Emo40.gif

עולם יפה פחות עצוב ממה שהוא ככה... " [שלמה ארצי
] ועכשיו באמת- תדמיוני שבעל הבית השתגע- נקסון יוצאים בהצעה מפתה ביותר: עולים רמה בלחיצה על דמות שיצרו במיוחד בשביל זה-
הדמות הזו שמעלה אותכם רמה אחת בקליק אחד עושה משהו נוסף במקביל
מורידה לכם חבר אחד מה-buddy list
רנדומלית (באופן אקראי) מבלי לאפשר לכם לפגוש אותו במשחק או לדבר איתו.
הדמות הזו מאפשרת לכם עד 20 קליקים
- כלומר לעלות 20 רמות וזאת ע"י לחיצה שבה ימחק מרשימת חבריכם אדם אחד מבלי לאפשר לכם לפגוש אותו שוב. מה הייתם עושים
האם הייתם משתמשים בדמות הזו ועולים 20 רמות
או אולי הייתם מעדיפים לעלות 5 רמות
אולי 10
או שבכלל לא הייתם לוקחים את הסיכון ולא הייתם משתמשים בדמות זו

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif ../images/Emo3.gif

הייתי רושמת את השמות של החברים מהBuddy list על דף, ומוחקת את מי שאני בקשר איתו ומוסיפה אנשים שאני שונאת. D: אחר כך כמובן שהייתי מוסיפה אותם בחזרה.

miss_t

New member
אחח ההתחכמות../images/Emo6.gif

טוב אז נקסון גם יתחכמו לכם- מרגע הוספת הNPC הזה לא ניתן לשנות את הBuddy list
הא
אז מה היית עושה? וגם אתן שם למטה שהסכמתן עם רוזי- מה הייתן עושות?

XshironetX

New member
לא יודעת

אני רק בלבל 16 אז זה לא אקטואלי, אם הייתי בלבל יותר גבוה הייתי חושבת על זה

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|מדוז| לא חסרות עוד התחכמויות. ../images/Emo8.gif

אפתח משתמש חדש (אל תגידי שמרגע הNPC לא יהיה אפשר לפתוח משתמשים חדשים כי זה לא יקרה בחיים, הם יפסידו המון אנשים חדשים
) ששם אשים את רשימת החברים..
וגם אולי לא יהיה אפשר לשנות אנשים, אבל תמיד אפשר למחוק. ^^

miss_t

New member
הופה הופה הופה!!

נפלת
גם אם תפתחי משתמש חדש לא תוכלי להוסיף עוד באדיס- בעיקר בגלל ש "מרגע הוספת הNPC הזה לא ניתן לשנות את הBuddy list" זהו! אין לך יותר ברירות- אז מה תעדיפי לעלות רמה בקליק ולאבד באדי או להשאר ככה? או אולי חצי דרך?

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif אני לא נופלת ../images/Emo11.gif

אני אמצא עוד המון תירוצים
וברצינות, אני חושבת שאם אני ממש ארצה להעלות רמה אני אעלה לבד. אני לא הולכת למחוק את החברים שלי בשביל זה. ;x מייפל סטורי זה בשביל הכיף, ומה כל כך כיף בללחוץ על דמות מסויימת ולהעלות 20 רמות? זה יאבד את כל המטרה של המשחק.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifהממ..../images/Emo11.gif

לפני שהייתי משתמשת בNPC הייתי נותנת לכל החברים שלי במייפל את המייל/מסן/איסי כדי שנמשיך לחפור אחד לשני=]ואז משתמשת בNPC לכל 20 השלבים..^^ ואז מוצאת עוד חברים..^____^ להכיר אנשים חדשים זה תמיד כייף..D:

כן../images/Emo87.gif

אפילו יש לי כמה באדים שהייתי שמח לא להיפגש בסמטה אפלה

לול, זה היה בבטא של עבודה רביעית../images/Emo118.gif

רק שלא ממש היו שם חברים, זו היתה גרסה לבדיקה
.. הNPC בלית' היה מעלה אותך לרמה 10 או 8 - לעבודה ראשונה, ואז ל30 - לעבודה שניה, ואז ל70 - עבודה שלישית, ואז ל120 בשביל שתבחן את העבודה הרביעית [משהו כזה אני חושב O_ם] אז זה היה מצחיק, לוחצים עליו ויש מלא Level Up

Dirty wings2

New member
אם כבר תתארו לכם../images/Emo40.gif

לגבי השאלה,הייתי עולה 20 רמות אני פשוט כ"כ חושקת לעלות רמה 71
. השאלה שלי היא- אם היה לכם NX כיצד הייתם מבזבזים אותו? תכינו דמות בבאנד סטורי\קאש שופ והציגו לנו אותה פה(שרשרו להודעה שלי
). ישמצב שאני כנראה קונה NX,אבל זה ממש לא בטוח והבנתי שגם קצת לקנות מהארץ זה לא אפשרי. ואם יכלתם לקנות NX כמה הייתם קונים? אני אענה עכשיו :) התמונה המצורפת זו התמונה של השחקנית שלי אם היא הייתה עם NX Cash . וכמה הייתי קונה? לפחות 100K NX. אזה יאללה שרשרו

MR Lordi

New member
הייתי קונה 120K (זה מה שאני הולך לקנות)

60 כרטיסי גצ'אפון בגדים עיניים, צבע עיניים שיער, צבע שיער יטי, Meso Magnet,Item Pouch, MP Pouch ,HP POUCH ופינגווין שיהיה על היטי

ווינגז

New member
אין סיכוי שהייתי משתמשת

כמו שספיר אמרה - אני שם בשביל האנשים. נכון שלעלות רמות זה טוב ויפה, אבל זה משחק חברתי אחרי הכל, וזה מה שחשוב (למרות שכשחושבים על זה, ה-Buddy List שלי מלאה בדמויות של אותם אנשים, מעט מאוד מהם
).

למעלה