תשתפו אותי...

ט ל ו ל ה

New member
תשתפו אותי...

אם הייתה לכם שעה לבד עם עברי... (מפתה, לא???
)- מה הייתם אומרים לו? מה הייתם שואלים?? מה הייתם מספרים לו???? אני שואלת את זה כי היום בצ´אט של וואלה, מצאתי את עצמי יושבת...ולא היה לי מה לשאול חוץ מ- מי האמן שהכי השפיע עליו, איזה שיר שלו הוא הכי אוהב, ולהגיד לו שהוא נראה מיואש (במצלמה של הצ´אט...) פשוט לא היה לי מה להגיד...וזה ממש מציק לי!!!

mick23

New member
אם הייתה לי שעה לבד עם עברי

המממ זה קשה אני חושב שהייתי מנסה איכשהו לפתח איתו שיחה, לשאול אותו איך הוא הגיע לכל מיני טקסטים שהוא כתב, מה גרם לו לכתוב אותם, לשאול אותו מה דעתו על המצב ואיזה פתרון הוא מציע, בקיצור, באופן כללי - פשוט להבין יותר טוב איזה מין בן-אדם הוא. להבין את הבן-אדם שכותב שירים שגורמים לי לבכות (ואני בן 23!) טלולה, אפשר בהחלט להבין אותך, כי זה מאוד קשה לדעת מה לשאול ככה out of the blue. אבל שעה עם בן-אדם זה משהו אחר.....

Original Sims

New member
לי לא היה

לי לא היה את הלוקסוס הזה - לי היה מבחן במתמטיקה באותו זמן שהיה את הצ´אט הזה ולא יכולתי להתחמק ממנו

אור2002

New member
:)

אני לגמרי מבינה אותך.. גם אני הייתי בצ´אט ולגמרי לא היה לי מה לכתוב... צכמו שכבר אמרו קודם, ברור ששעה איתו לבד זה שונה לגמרי אבל לדעתי כל דבר אחר, משהו כמו הצ´אט שהיה, זה קצת מטופש. כי זה לא מעמיק, סתם שואלים אותו שאלות מטומטמות כמו אם יניב איתו ואם יש לו כלב. וגם כששואלים משהו רציני אז הוא עונה בשורה וזה לא משהו.. וגם הוא עונה פעם במאה שנה.. בקיצור, לדעתי מה שלא ישאלו בצ´אטים האלה זה יצא פלצני לשאול שאלות כאלה סתם ככה בלי שום קשר לשום דבר.. בשיחה איתו זה יהיה כמובן שונה לגמרי..... :)

איזה על הקיר?!?!?

מה קורה איתך? יהיה לך עברי לידר בבית ואת תשימי אותו על הקיר?!?!?! יש מיטה, יש סלון, יש חדר של ההורים...

סתם נווו... פויה נוני! פויה!

איך את מדברת עליו? ועוד בפורום שלו?!!?!? גועל נפש שכמותי...
ובקשר למה שאמיר שאל-אני באמת מקווה שהוא לא יכנס לכאן ויראה את מה שכתוב....חחח... ואם כן אז... עברייי אני מצטערת!!!!!!

באמת לא כדאי שהוא ייכנס לפורום

פאדיחות, כולם פה רוצים להכניס אותו לחדר שלהם ולבצע בו את זממם
חיחיחי

חסר לנו שהוא יכנס לכאן..

כל אחד רוצה לעשות איתו משהו אחר.. בדרך אחרת.. אבל בעיקרון.. כולנו רוצים רק שלוש דברים ממנו: סקס
סמים
כסף

יש המון שימושים לעברי על הקיר..

אפשר לשחק איתו, אפשר לשגע אותו, אפשר לבקש ממנו לשיר במבט עצוב כזה.. עד שהוא יסכים, אפשר לשחק עם הזה.. שכחתי איך אומרים את זה..(מה חשבתם שיהיה כתוב כאן?!?! סוטים!!!), אפשר להוליד לו ילד(לבנות מביננו), אפשר לאמץ איתו ילד, אפשר לחטוף אותו, אפשר להרוג אותו..

למעלה