תשתית ביתית לחלוקת VIDIO

נדב53

New member
תשתית ביתית לחלוקת VIDIO

במקלט הלווינים שלי מסוג topfild3000f יציאת ה VIDIO מתפצלת לטלויזה שקרובה למקלט ועוד ל 6 נקודות טלויזיה בתוך הבית . כל מכשירי הטלויזיה בבית חדשים .במכשיר שקרוב למקלט התמונה מעולה ביתר המכשירים תמונה לא חדה עם קצת שלג . אני מעריך כי אורך הכבלים שמתפצלים לנקודת האחרות לא עולה על 4 מטר לנקודה הכי מרוחקת . יציאת ה VIDIO נכנסת למפצל כזה בצבע נחושת שמיועד למטרה זו ומשם מתפצל לנקודות הטלויזיה . מא לעשות על מנת שבכל הנקודות אקבל איכות תמונה גבוהה ונקיה כמו במכשיר ליד המקלט . אולי להחליף את כל התשתית כבלים וחיבורים ?? או שהבעיה לא בהם ?? תודה עבור עזרתכם .

ניסית להוסיף מגברים?

המפצלים גורמים להנחתת הסיגנל. תנסה להוסיף לפני כל אחד מהם מגבר.

נדב53

New member
מגברים??? איזה ???

על פניו נשמע הגיוני !! אולי אפשר לחבר את יציאת ה VIDIO של המקלט למגבר וממנו לצאת ל 6 הנקודות .האם יש מגבר להגברת VIDIO ?? צורת סיגנל היציאה לא משנה ?? צורת הסיגנל סטנדרטית ?? יש לך אולי נתונים טכניים על מגבר כזה ואיפה אפשר לרכוש אותו ?? . מעניין יהייה לשמוע דעת חברים נוספים שהתנסו אולי בחוויה הזו ודרך הפתרון שלהם . מכל מקום תודה

mr dish

New member
מגבר ל-rf

קודם כל - תבדוק את איכות הכבל המושחל בין כל הנקודות, אם זה כבל אנטנה ישן, או כבל rg-59 העדיף! אתה זקוק למגבר אות שחב" הכבלים מתקינות ללקוחותיהם. סיפור של כ-125 ש"ח!

נדב53

New member
הכבלים הם מסוג ...

RG6,75,COAXIAL CABLE,USA האם הכבלים האלה בסדר ??? אם כן האם המגבר שאתה ממליץ הוא כניסה ו 6 יציאות או מגבר בודד לכל יציאה ?? איפה רוכשים את המגבר/ים תודה

י א

New member
הכי טוב

זה לצאת מהמקלט למגבר וממנו למפצל ל 6 ומהמפצל לצאת לכל נקודה בנפרד. ניתן גם להשתמש במפצל ל4 ועל כול שלוחה לא לשים יותר משתי נקודות טוריות. תשים לב שהשקעים באים בשתי צורות: שקע עם המשך טורי ושקע סופי. עליך להשתמש בהם בצורה נכונה.

תגיד לי מר נדב .

איך זה שב6 טלויזיות אנשים רואים את אותו שידור עים ממיר 1 . זה לא ניראה לך מוזר . חוץ מיזה עוד לא ראיתי בשום בית 6 טליוזיות . ואים הייה לך כסף ל6 טלויזיות . אז אין לך כסף לעוד ממיר . הא??????

נדב53

New member
קרמר ידידי הטוב

6 טלויזיות בבית לא מלמדות על כך ששישה איש צופים באותו ערוץ זה רק מלמד שיש 6 מקומות בבית בהם קיים מכשיר טלויזיה .גם ההנחה שלך שכולם רואים אותו ערוץ קצת לא נכונה כי יש לנו 2 צלחות לישראל ואירופה כך שאפשר לראות 2 ערוצים .באשר לכסף לעוד ממיר נעשה הנפקה בבורסה ונגיס אולי את הכסף . יאללה ביי

נדב53

New member
יש לי ממיר אנלוגי +ממיר דיגיטאלי

ביחד שני ממירים המחוברים ביניהם . אני בזמנו פירטתי את הרכב המערכת שלי בפורום גם ציינתי את הדגמים של שני הממירים .אני מקוה שעכשיו זה ברור לך . דרך אגב שמתי לב שאתה לא כל כך מנדב אינפורמציה מקצועית לפורום צריך להפעיל עלייך לחץ מתון על מנת לקבל מידע ממך . אם התרשמותי לא נכונה אני מתנצל מראש .

לנדב. תיראה אתה כותב

בממיר שלי יש יציאת ודאו . מה יבין הקורא שיש לך ממיר אחד . לא ציינתה ממיר אנלוגי/דגיטלי. וגם לא ציינתה 2 ממירים . כי אים זה 2 ממירים החיבור שונה . ואים זה ממיר אנלוגי /דגיטלי ביחידה אחת . אז לא ניתן ליראות ערוץ 2 בחדר . והחדר שני איטליה . אתה כותב לממיר יש יצאת VIDO . יצאת וידאו לא יכולה להיתחבר לחדרים אלה זה חיבור בין ודאו לוידאו להקלטה . יציאת RF UHF מיתחברת לחדרים דרך מגבר . או עד 4 טלויזיות ללא מגבר לי ניראה שזו שאלה על מנת לקבל תשומת לב . ולא לקבל תשובה טכנית . כי איך שמורכבת השאלה . כך גם התשובה . ואים אני טועה מבקש סליחה מראש קרמר

mr dish

New member
מגבר קו - המיקוםץ

אתה ממקם אותו ביציאה מהממיר, כך שכל הסיגנל לנקודות מוגבר ב-10 db ,ואולי יהיה צורך לחבר בנקודה הקרובהקונקטור עם הנחתת סיגנל! זה עסק לאנשי מקצוע - אם רוצים לעשות זאת כמו שצריך, אבל גם עם ההסבר אני מאמין שתסתדר.

נדב53

New member
יש רק דגם אחד של מגבר קו ???

האם המגברים לא מחולקים לפי עוצמת הגברה ?? אני מניח כי צריך אולי מגברים שונים כפונקציה של מספר המכשירים שרוצים להזין !!! או שמא מדובר במגבר קו סטנדרטי למרות שעל פניו לא נשמע סביר .תודה עבור התיחסותך

י א

New member
המגברים הם לפי +DB

הגברה. תשאל בחנות איזה עוצמת הגברה ל6 מקלטים.

טוב אני רואה שנותנים כאן

עיצות אחיתופל . איך עושים כאן רשת ביתית . ובכן קודם כול מורדים את ערוץ היציאה מהממיר ל ערוץ 24 כי 22 זה ערוץ שתיים המשדר מאייתנים . ככול שהערוץ נמוך יש פחות הפסדים על הקו . רצוי שהכבל יהייה RG6 . אים לוקחים מפצל ל8 יציאות עים הנחתה של 12DB יש אפשרות לחבר ללא מגבר . אני עושה את זה בחנויות לתצוגה . טלויזיות . אים רצים אים קו אחד בכבל RG6 תקני (יש בחנויות לצרכי חשמל כבל לא תיקני)שעושה הנחתה . שמים ליד כל טלויזיה מפצל TAP6 אז רצוי לשים מגבר רגיל הגברה 20DB ולא לישכוח לנתק את חוט המתח במגבר DC שלא יעשה קצר בזמן חיבור לממיר . ובא לציון הגועל .

נדב53

New member
איך יודעים מה ההנחתה של המפצל

על המפצלים שיש לי אין זכר לנתוני הנחתה רשום אליהם : ANS90100 SUN RISE IN=5-900MHZ האם קיימים מפצלים שנתוני ההנחתה רשומים עליהם??

מה שיש לך זה סתם מפצל

מפצלים תיקניים רשום עלהם כמה DB יורד . טל ראן מוכר כאלה מפצלים

למעלה