"תשתו משהו?...

"תשתו משהו?...

שאל המלצר ברוב חינניותו. ואני, למרות שכ"כ כאב לי הראש, ובכלל לא רציתי לצאת מהבית, (ובכל זאת הצלחתי לשים על עצמי את השמלה הכי סקסית בעולם) אמרתי "כן-שמפניה בשביל שנינו". בן זוגי הביט בי בפליאה, ושאל: "שמפניה? ממתי את שותה שמפניה"? "מה, גם לי מותר להתפרע פעם אחת, לא? עניתי לו. וככה, כבר אחרי מספר לגימות קטנות, השתפר מצב הרוח שלי, כאילו לא היה כלום, והרגשתי כאילו אני מתעוררת מחדש. חלצתי את רגלי מהנעל מתחת לשולחן, והתחלתי לטייל עם כף הרגל במעלה מכנסיו של היושב מולי.מגששת את דרכי בדרך אל הלא ידוע. הבחנתי בהפתעה על פניו, שכן לא נהגתי לעשות דברים כאלו לפני כן, ולא ניתן היה להתעלם מחיוכי העונג שהפגינו פניו. "אם זה מה שעושות לך רק כמה לגימות שמפנייה".. אמר בלי להשלים את המשפט, ואני חייכתי בביישנות מעושה. הסתכלנו אחד לשנייה בעיניים ובלי מילים הבנו שהדבר האחרון ששנינו רוצים זה להישאר במסעדה הזו, אז שילמנו את החשבון ויצאנו החוצה. הייתה רוח קרירה מעט, ותוך שניות ספורות ניתן היה להבחין בפטמותי שעמדו להן חצופות כאלה, כמו מחכות שרק מישהו יגע בהן. הרגשתי משב רוח נעים בין רגלי, שכן הפעם, (ושוב לשם שינוי) החלטתי שלא ללבוש תחתונים.. הוא הבחין בפטמותי הזקורות, וטרף אותי בעיניו. לא הייתי צריכה לחשוב יותר מדי כדי לדעת מה בדיוק עובר לו בראש עכשיו. עוד לפני שהגענו בכלל לאוטו הוא נצמד אלי מאחור, מנסה להרגיש אותי מבעד לבד הבגד, מעביר את ידיו בחוזקה על שדיי. הוא לקח אותי הצידה והשעין אותי על קיר הבניין, מדביק את ידי למעלה, לא נותן לי לזוז. מנשק את כולי בחושניות מטריפה, כאילו אין מחר, ומתחיל לגשש עם ידו אל פנים ירכיי, תוך כדי שהוא מרים מעט את רגלי ושולי שמלתי. הייתי מגורה כ"כ, שמייד הרגשתי את הרטיבות מתחילה לצאת מתוכי, ורק חיכיתי שכבר יגיע לשם. כשהוא הגיע לנק' המפגש האלוהית ההיא, שוב ראיתי את ההפתעה שעל פניו, כשגילה שמתחת לשמלה אין בעצם דבר.. "איך שאת מצליחה להפתיע אותי כל פעם מחדש.. פשוט מדהים".. איברו הפך לקשה יותר יותר, והרגשתי אותו נלחץ אלי כשידו עדיין גיששה אי שם בתוכי, וידעתי שבאותו רגע כל מה שאני רוצה לזה להרגיש אותו שם בפנים ואז בן רגע הוא הפסיק, וכשהבחין במבטי האכזבה שעל פני, אמר "זו רק ההתחלה, מותק".. בנסיעה הביתה (שלא הייתה ארוכה, וטוב שכך.. לא יודעת כמה הייתי מסוגלת להחזיר את עצמי) בעודי מגורה, שלחתי יד אל מכנסיו, והרגשתי את איברו מתקשה תחת מגען של ידי. פתחתי את רוכסן המכנסיים, ורק למראה איברו ההתעוררות בתוכי עלתה עוד יותר, ובשנייה שהוא החנה את הרכב ברחוב הדבר הראשון שעשיתי היה להתיישב עליו. כ"כ הייתי צריכה להרגיש אותו בתוכי, שלא הייתי מסוגלת להתאפק. אבל הוא המשיך בנסיונות ה-tizing שלו עלי, והצליח לסגור את מכנסיו מבעוד מועד, והוציא את שנינו מהרכב. במעלית, סף הגירוי של שנינו כבר הגיע לכדי התפוצצות, אז לחצנו על כפתור ה"עצור", והמעלית נעמדה בדרכה לקומה ה-9. התנשקנו בטירוף, כאילו לא התראינו חודשים. ידיו עברו על גופי בכל אותם המקומות שהוא ידע שאני לא יכולה לעמוד בהם, והוא החל להפשיל את הכתפייה של השמלה, עד שנגלו לעיניו שדיי, עומדים ומזומנים לכבודו. הוא ליקק אותם,מצץ את פטמותי, נשכתי את שפתי כדי לא לצעוק. בבת אחת הוא הוריד את שמלתי מעלי, גופי נגלה אליו במלוא הדרו, הרים את אחת מרגלי כשאני נשענת על מעקה המעלית, והחל לזיין אותי במרץ תחילה בעדינות, אבל מרגע לרגע הוא הגביר את הקצב. הנעתי את האגן כדי להתאים את עצמי לקיצבו, כשאני מרגישה את איברו חודר אלי עוד ועוד. הקצב הלך וגבר, ואני נלחצתי אליו כדי להרגיש אותו עוד יותר בתוכי כשאני כבר מרגישה את אותה תחושה הולכת וגואה בי מבפנים. הוא נצמד אלי עוד, לוחץ ומרפה לחלופין, עד שהרגשתי שזה מגיע ואני הולכת להתפוצץ עוד רגע, והוא הרגיש את רעידותי הולכות וקרבות, ואת אנקות ההנאה יוצאות מפי, ובדיוק אז נצמד אלי בחוזקה בפעם האחרונה, מזיז ומצמיד את רגלי לגבו, ונכנס אלי עד תום, מצליח למלט מפי "אוייייייייייייייי" אחד ארוך עד מאוד, לא יוצא ממני עד שרעידותי שככו מעט, ואז שנינו צונחים לרצפת המעלית, מתנשפים, ומחייכים...

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלום justem היחידה, וברוכה

הבאה.

למעלה