תשריינו תאריךךךךך

תשריינו תאריךךךךך

9/7 שרית בעפולהההההההה יאללהההה שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חגיגההההההה בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כולם באיםםם-גם מי שאין לו איך לחזור הביתהההה...כולםם נשארים לישון אצלייייי!!!!!!!

שרית, שרית,, שרית בעפוללללההה!!!! איזה כיף!!!

בס"ד כולכם אבל כולכם מגיעים!!!! ברור?????!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.................. לה לה לה........ איזה יופי, איזה כייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!! בעזרת ה' תהיה חגיגה ענקיתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!! 09.07.08 - לאאאאא לשכוחחחחחחחחח...... יש חגיגה, אומרים העפולהההההה מסיבה, נחגוג עד אור הבוקרררררר בע"ה!!!!!!! יאלה, בלאגןןןןןןןןןןןןןן..........

R o T e M18

New member
חח איזה חמודים אתם שאתם מתלהבים ככה

תנו עוד פרטים שעה מקום והכול..

כרגע אלו הפרטים:

יום רביעי,9/7/2008,בפארק העירוני בעפולה..זה ליד המתחם,מי שמכיר...בית חולים "העמק"... מי שמגיע לתחנה המרכזית הולך לרציף של "קווים" ועולה על כל קו-2,3,10,9,14-כל אחד מהקווים האלה מגיע לבית חולים "העמק" יורדים בתחנה שם ואז יש ירידה כזאת ברגל של איזה 5-10 דקות הליכה... יהיו הרבה אנשים אז תלכו אחריהם... לגבי שעה אני אודיע במשך השבוע,אני יברר את זה עם ראש העיר שלנו... וגם התאריך עדיין לא סופי במיליון אחוז...

מסתמן ש...

החוזה עדיין לא נחתם ויכול מאוד להיות שישנו תאריך כי אמרתי להם שיום אחרי התאריך המשוער שהם נתנו יש בגרות לשכבת י'...וזה לא בסדר כי הרבה לא יגיעו... ככה שאולי ידחו את זה... עד יום שני תהייה לי תשובה סופיתת... בינתיים שיהיה לילה טוב לכולםםם

../images/Emo6.gifכיף לכם!!!

שתבוא לנתנייייייייייה כבר

נוו אז מההה...יאללהה בואייי זה חופשששש...

תשניי אצליייי...ותחזרי יום למחרתת...או אפילו שבוע אחרייייי...חיחיחיחיחיחיחיחי

liron162

New member
אני אצטרך להיסחב בכמה אוטובוסים

אם ההופעה ב9.7 יום למחרת יש לי בגרות גם כמו לכיתות י'..

liron162

New member
ברור חיל שזה ליד שדרות

עד אליך זה כמעט 3 שעות וזה מסובך להגיע ונסיעה ארוכה מדי

למעלה