תשקיף שבועי

Zygon

New member
תשקיף שבועי

טוב השבוע אין שום דבר מיוחד,כמעט ולא. היום 18:40 תמונת אישה החלק השני של הדרמה עם הלן מירן ביס פלוס. ראשון ערוץ 10 "מחשבות רצחניות" הסיפור השלישי,אני ממש מחכה לזה.21:40כמובן. שני יס פלוס "דין וחשבון" 21:30 הפרק הרביעי. שלישי ערוץ 1 23:00 אחים בע"מ הפרק הראשון כנראה (הוא היה אמור להיות מוקרן לפני שבועיים אבל היה פיגוע). וזהו לדברים חדשים יחסית,אבל מי שזה מעניין אותו הבי בי סי פריים ביום רביעי יקרין את "לדפוק שעון " מהעונה הראשונה שוב (2 פרקים ברצף) לי לא יצא לראות אף פעם וכנראה גם עכשיו לא יצא לי לראות. שבוע הבא יחזור חבר יקר למרקענו. אגב היצצתי (בפורומים אחרים אומרים "איצצתי") בחוברת החדשה של יס זאת של ספטמבר (עוד לא קיבלתי אותה אבל חבר טוב שלי כן),ובכן אין מה לראות הכל שידורים חוזרים,הכל ממוחזר,אין שום דבר חדש כנראה שהברז של בזק נגמר.גם לגבי אנשים שלא היה להם יס עד ראש השנה,אין ממש הרבה מה לראות.אוף נקווה שאולי ערוץ 3 ישים הרבה דרמות מקור או משהו כזה ואז יהיה אולימה לראות בתחליפים הלא רעים של יס.על ערוצים אחד שתיים ועשר אני לא בונה. בקיצור,עכשיו זה זמן טוב להזמין איזה DVD או שתיים לחגים.

Mycroft

New member
וגם שני בפריים

הסדרה האחרונה במסגרת עונת מינט וולטרס, 22:00 במשבצת של הפשע אגב, איזה חבר יקר חוזר שבוע הבא?

Zygon

New member
פרי מייסון כמובן

כל יום שישי במקביל עליו בשבת ישדרו את טאגארט ב21:30 . לפי האתר הם אכן ישדרו את כל הפרקים של טאגארט (יש גם פירוט לאוקטובר) אם כבר הזכרתי את מייסון ונכנסתי לאוף-טופיק אז רק אציין שמדובר על סרטי הטלביזיה של פרי מייסון שהחלו ב86 (כעשר שנים אחרי הסדרה המקורית) יש די הרבה מהם. טוב שנכנסתי לאתר של האלמארק בכדי לבדוק את זכרוני,כי אז אני יכול להמליץ על הדבר האוף-טופיק הבא : יש סדרה קנדית מעולה של סרטי טלביזיה,בשם Criminal Instincts כמו סדרות דומות בריטיות (טאגארט,פרוסט ,רציחות במידסומר כו'..) השייכות לז'אנר feature length whodoneit ,כלומר חקירות רצח למינהם,הסדרה בדר"כ משודרת בערוצי הסרטים של יס (גם בשבת הזאת) ,פתאום הבחנתי שהסרט החמישי בסדרה משודר בהאלמארק בשבת,הם לא טרחו לציין שזה חלק מסדרה (אולי הם לא יודעים) בכל אופן המלצה שלי ,לראות!!! הסרטים ניתנים לצפיה לא לפי הסדר,העלילה בקצרה : שוטרת לשעבר בשם ג'ואן קילבורן (ונדי קראוסון המצוינת בקרוב בעונה השלישית של 24 ) חוקרת מקרי רצח בעזרת שותפה לשעבר המפקח פיליפ מלארד (ויקטור גרבר "זהות בדויה"). בצורה מגניבה ביותר יס מקרינים בבוקר את הסרט הרביעי,והאלמארק ב21:30 (ברצועה של טאגארט כדי שתתרגלו לדבר טוב בשעה הזו) את הסרט החמישי. בכלל שבת הוא יום טוב לרציחות,ערוץ 10 יקרין ב14:10 סרט טלביזיה מהסדרה "רצח במשיכת קולמוס" החביבה על זקני אמריקה,בדר"כ אני לא אצפה בדברים כאלו אבל המפיק ותסריטאי הוא ג'ו מייקל סטריזנסקי ("בבילון 5","ג'רמיה") ואני מאוד מחזיק ממנו (הוא גם מחזיק מאוד ממני) במיוחד אחרי שפגשתי אישית את הבנאדם ב98 והרצנו צחוקיה ושיגועים. כאילו שזה לא היה מספיק ,יס מקרינים גם מחר את "עובדות החיים-האיחוד" שאני חייב לצפות בו למטרות מחקר . בכל אופן נראה שהפרוסט של שבת יוקלט בהקלטה לילית (תחמושת לבצורת),אם יהיה ביקוש לעוד סרטים בסדרה הקנדית (שדומה מאוד לסדרה בריטית) אני אנסה לאתר עוד האלמארק פשוט מתרגמים לעברית את שם הפרק וזהו,ככה שזה יהיה די קשה.(הפרק הזה נקרא "אביב של רצח").

Mycroft

New member
אז מה6 בספטמבר

טאגארט חוזר סוף סוף
אגב, אם כבר סדרות קנדיות יש את הסדרה של שרלוק הולמס שפרקים ממנה משודרים בהולמרק לפעמים, ולדעתי היא די טובה (למרות שהולמרק רכשו רק 4 פרקים נדמה לי, אין להם שם את כל הסדרה). אגב, איך יוצא לך להפגש עם מפיק של סדרות? נשמע מעניין...

Zygon

New member
אז ככה

לדעתי הם רכשו את כל הפרקים של שרלוק הולמס שיצאו בינתיים. פגשתי את JMS בכנס מצוין שנעשה לרגל העונה האחרונה של בבילון 5 (לפני שהיא שודרה בארה"ב) באנגליה וראיתי שם בבכורה עולמית את הסרט River of souls מהסדרה וקטעים מהסדרה החדשה בזמנו קרוסייד (שבוטלה אחרי 13 פרקים) ופספוסים מגניבים ביותר מארבעת העונות ששודרו של בבילון 5. גמ"ס התגלה כבנאדם נחמד מאוד,משכיל ומוכשר ביותר,יש מעט מאוד מפיקים אמריקאים בקליבר הזה (קנת' ג'ונסון נכנס גם לקטגוריה הזאת),אני שבאתי לבד הייתי דברן מהרגיל וקצת עייפתי אותו,אבל היה נחמד.יש קטע מאוד מוזר אחרי שאתה פוגש סופר או תסריטאי וקצת מכיר אותו,כל פעם שאתה קורא ספר שלו או רואה סרט לפי תסריט שלו,אתה שומע את הקול שלו כאילו במוח ויש לך מודעות מאיין הכל נלקח.כצפיתי בסרט ההוא של "רצח במשיכת קולמוס" זה היה כאילו ששמעתי את הקול של ג'ו מדבר מהגרון של ג'סיקה הדמות, כל הנאומים שלה שם ידעתי מאיפה זה בא.אגב אורח נוסף בכנס ההוא היה הארלן אליסון שהסופר הנרגן שהיה הידיד שלה (השחקן ריצ'ארד קרנה) מבוסס בצורה מתונה עליו (כולל האשה הצעירה והבלונדינית). בכלל האווירה בכנס היתה כמו בסרט הנ"ל,מאוד ממולץ להגיע לכנסים לסדרות טלביזיה בבריטניה,החוויות הם לכל החיים (פגשתי שם עוד סופרים ויוצרים). גמס הוא מעריץ גם של טלביזיה בריטית והוא הודה שבבילון 5 היא סדרה הומאז' לBlake's 7 וסדרתו החדשה ג'רמיה היא הומאז' לסדרה הבריטית המעולה The Survivors (שניהן של טרי נאישון). הסרט מהסדרה של וונדי קרואוסון היה מוצלח מאוד (זה ששודר בבוקר ביס 2) פשוט הלהיב אותי,פשוט מומלץ (אני מקווה בשבילכם שבהולמארק יקנו עוד סרטים מהסדרה) אני מחכה לסרט החמישי בערב (טוב שיש עוד משהו להעביר את הזמן איתו).

Zygon אל תפסיד "דופקים שעון" !!!!!

בעיני אין ולא תהיה כזאת סדרה. ראיתי את הפרקים שלה כבר שלש פעמים וכל פעם מחדש דופק לי הלב ולא השעון... איזו איכות. אתה תתפוס את זה ככל שתראה את זה. הקונצפט בו עוסקים בכל פעם במישהו אחר במפעל בו עובדים אנשים קשיי יום עם הבעיות הקשות אבל זה עשוי בצורה מדהימה כי זה שזור בסיפורי מתח יום יומיים ולכן כל כך מותחים. בימוי, תסריטים מבריקים והשחקנים עם המבטא הכבד נראים כל כך אוטנטים כאילו וזה סרט דוקומנטרי. כל פעם יש אזכור משני של דמויות קודמות שהיו דמויות מרכזיות מפרק אחר אבל למעשה אתה יכול לראות כל פרק בפני עצמו. בארץ משום מה קראו לסדרה "פס ייצור" ואז החליפו ל"דופקים שעון" ושנים ניסיתי להשיג ולקנות פרקים מכל מקום עם התכתבויות נואשות לבי בי סי כולל נסיון להשיג דרך במאי שלהם מתוך הכרות אישית. למה שלא תראה ? אתה ?!?! אז תקליט !!!!

Zygon

New member
תודה ננסה

אבל אני אמור להיות במקום אחר (סיבה בריאותית שלא נפרט אותה) וכבר תכננתי להקליט את זירת הפשע.

תודה, Mycroft האם אתה יודע...

על כמה פרקים מדובר? הם אומרים שביום שני יהיו שני פרקים אבל אין איזכור כמה הסדרה הזאת בסך הכל. או ששוב אני לא יודעת מספיק לחפש... בעסה. אני זו שצריכה להסמיק ולא אתה

Zygon אתה הורס אותי...

מאיפה שלל האתרים/אינפורמציות/דיוקים... מעניין אותי (לא נראה לי שתרצה לענות...) אם אתה עושה שימוש בעיני הנץ שלך בעבודה שלך בחיי יום יום.. אבל זה סתם חיטוט מסוקרן שלי. אבל Zygon יקר, אני רציתי לדעת את מספר הפרקים של dark room, וסליחה אם לא הייתי מספיק ברורה.

Zygon

New member
שניים לפי האתר של הבי בי סי

כמו כל הדרמות עפ"י מינט וולטרס. בעבודה שלי אני משתמש פחות בעינים ויותר בפה.

למעלה