תשפרו לי אותה.. הנה דולי.. תשפרו לה את השיער או שתמשיכו... תודה
ל ליעדוש151 New member 6/7/02 #1 תשפרו לי אותה..../images/Emo65.gif הנה דולי.. תשפרו לה את השיער או שתמשיכו... תודה
H hoola hoop girl New member 6/7/02 #2 ליעדוש... האכות שלה לא טובה! תשמרי אותה בגודל נורמאלי ואז אולי אני אשפר אותה
ל ליעדוש151 New member 6/7/02 #4 איך?../images/Emo65.gif איך אני יעשה אותה בגודל נורמלי?? אני מדביקה אותה ותמיד היא באה בגודל קטן... אני צריכה להגדיל ובסוף זה יוצא מזוויע... כמו זאת שראית...
איך?../images/Emo65.gif איך אני יעשה אותה בגודל נורמלי?? אני מדביקה אותה ותמיד היא באה בגודל קטן... אני צריכה להגדיל ובסוף זה יוצא מזוויע... כמו זאת שראית...
H hoola hoop girl New member 6/7/02 #6 שיפרתי טיפה את השיער... הנה מה דעתך? לדעתי ***חום*** הולך עם הכל!
ˆ ˆˆˆpupikitˆˆˆ New member 6/7/02 #5 ליעד תשתמשי בזכוכית המגדלת כדי להגדיל בצייר, כך שאחר כן תוכלי להקטין וזה יישאר באיכות טובה. הדוליז שלך ממש לא יפות ככה. תשתדלי לא לפתוח שרשור חדש לכל דולי, אלא לעשות [הוספת תגובה].
ליעד תשתמשי בזכוכית המגדלת כדי להגדיל בצייר, כך שאחר כן תוכלי להקטין וזה יישאר באיכות טובה. הדוליז שלך ממש לא יפות ככה. תשתדלי לא לפתוח שרשור חדש לכל דולי, אלא לעשות [הוספת תגובה].