תשע בבוקר

תשע בבוקר

אני מתענגת על קפה וטוסט של יום שישי בבר קטן וחמים, קוראת עיתון, נהנית מכל ביס.
הנייד מצלצל, מספר טלפון עם קידומת של בילבאו מופיע על הצג. כמה מוזר, אף אחד לא מתקשר אליי מבילבאו אף פעם.
"בוקר טוב גברתי", אומר לי בחור צעיר ולפני שאני עונה לו, הוא ממשיך: "אני מתקשר מבית הספר. ביקשו ממני לומר לך שקרלוס עשה קקה, אז שתבואי לקחת אותו הביתה".
כמעט נחנקתי עם הטוסט.
עעעעע
"אדוני" אמרתי, "אני הבן אדם האחרון עלי אדמות שמבין בענייני קקה. אה ואני בכלל במדריד"
"סליחה, מאד מצטער" אמר המזכיר וטרק את הטלפון, בטח מהפדיחות.
איך, איך הוא דפק לי את ארוחת הבוקר שכל השבוע אני מחכה לה.

איזה מסכנות האימהות, אלוהים ישמור

כל אחד בוחר את גורלו

היא בחרה לעשות ילדים, וחלק מהעניין הזה זה להתעסק עם גועל נפש מהסוג שציינתי. זה לא עניין של להעריך או לא.

רינתי77

Well-known member
כל אחד בוחר את גורלו? לא בדיוק.

נעזוב את זה שבמשפט הזה יש כשל לוגי, שהרי גורל אינו נתון לבחירה ואם יש בחירה, אזי לא מדובר בגורל. אז נגיד שאני מבינה שאת מתכוונת לבחירה להיות אמא וכתוצאה מזה ישנה בחירה להתעסק עם הגועל נפש שבקקה. אבל אם ניקח את הקצה השני של הסקאלה, את הזיקנה, מעניין כמה ילדים יבחרו לנגב להורים הקשישים שלהם את התחת בבוא הזמן.

תעשי את ילדים כדי להבטיח לעצמך פיליפינים לעת

זקנה ...
אצלי ההיגיון הזה לא תופס.
אני מעדיפה לשלם על ביטוח סיעודי איכותי, ובכל מקרה הייתי מעדיפה שזרים יקנחו את ישבני, ולא הילדים שלי.
מה גם שאני מכירה המון אנשים קשישים שיש להם ילדים, והילדים לא ממש דואגים להם כך שזה לגמרי לא השקעה בטוחה

dibablas

New member
נכון

אנשים מסתמכים על זה שבגיל 80 הילדים ידאגו להם,
הם רק שוכחים שלא כולם מגיעים לגיל הזה ואף אחד לא אמר לנו עד מתי נחיה וגם אם יגיעו לשם יתכן מאוד שילדיהם יזנחו אותם.
ובכלל לפעול היום בשביל מה שיהיה בגיל 80...נו, כל אחד ושיקוליו...
http://www.youtube.com/watch?v=bSmytVP-lJo

מי מסתמך?

הורים שלי ואף החותנת שלי ריפדו עצמם במזומנים ותוכניות ביטוח כדי לא ליפול על הצאצאים. למזלנו[?] הוריי הלכו לעולמם ללא צורך ממשי בנו, וכן חותני סיים את חייו במו ידיו.
גם אנחנו לא סומכים על הילדים שלנו, וגם לא רוצים להסמיך חיינו בעתיד על ילדינו. לכן אנחנו מרפדים עצמנו ב... ובעלי ביטוחי סיעוד כנדרש.

dibablas

New member
דיברתי על מי שמסתמך

לא אמרתי שכולם מסתמכים על זה, אבל יש כאלה

חייב לומר שאמי הרוקדת עם המלאכים

פלטה בטעות את המשפט הבא:
זוג צריך 3 ילדים - אחד לאבא, אחד לאמא ואחד למדינה. [ ספרטה? כן? זו אשה שבנה נפל במלחמת ים הכיפורים ]
אבל בפועל היא לא פעלה על פי ההגיון המעוות נהזה.

רינתי77

Well-known member
חחחח...זה מה שהבנת ממה שכתבתי?

שעשיתי ילדים כדי שיהיה מי שינגב לי את התחת לעת זקנה? אז בדיוק להפך- אני מאחלת לעצמי שלא אזדקק לעולם לעזרה מהילדים שלי. אני מחזיקה בדעה שהורים צריכים לעזור לילדים ולא להפך. את זה אני אומרת כאמא. אבל כבת להורים שרק נתנו כל חייהם לילדיהם, אני מוכנה לעשות עבור הורי הכל, כאשר "ניגוב תחת" הוא מטאפורה לדאגה ונתינה באופן כללי.
דאגה ונתינה שלא קונים בכסף ולא קיים עובד סיעודי שיספק אותם. זה, לדעתי, ההתנהלות הראויה והרצויה של ילדים כלפי הוריהם. אבל, כל אחד והמזל שלו...

ביום חמישי אני אנגב לנכדה שלי

כי ההורים שלה יהיו בכנס במכון וייצמן וישאירו לי שלושה חמודים בערב כולל ארוחה, מקלחת, פיפי וקקי ושעת סיפור.
אז ניגבתי לבנות שלי, מנגב לנכדים והנה מין ורסיה של "דור שני למצוקה"?
לא עושה מזה עניין...

תודה...

זאת לא פעם ראשונה (במחזור הזה) כולל "החלפת שדה" במגרש חניה נידח על המושב האחורי של האוטו כשאני והקטנטונת צוחקים עד לב השמיים.
וילדים ונכדים זה לא רק ניגובים, כידוע לנו...הם גם מגניבים...

dibablas

New member
אתה שם שסתום לאף?

מפזר בושם מסביב?מה הטריק לצלוח את זה בקלות ובשלום?

למעלה