תשעים שקלים!!

תשעים שקלים!!

זה גבירותי ורבותי,הסכום שהנהלת הפועל פ"ת החליטה שהיא גובה מאוהדי הפועל ת"א למשחק ביום ראשוןהקרוב(בהנחה שנעבור בבקרה עד אז). 90 ש"ח!!! אין גבול לחוצפה?! מה זה מילאן נגד יובנטוס?! כוסאמק,משחק בליגה הישראלית 90 שקל,בושה וחרפה! דני לוי בן זונה!

על ה@ש

New member
אכן חוצפה!!!

ויותר מכך.....על מה 90 שקל כדי לראות את הפועל פ"ת???? לא יאמן שקבוצות מרשות לעשות לעצמם כסף על גדול על קבוצות שיש להם קהל אוהדים גדול.. פשוט בושה!!! ואפילו ביזיון!!

danistar

New member
אתם יודעים מה הפיתרון ??

חרם צרכנים , פשוט לא הולכים !! רואים בטלוויזיה. אני יודע שזה מעשה אנטי הפועל שלנו אבל עד שלא יבינו כאן במדינה שהכסף שלנו לא צומח על העצים זה לא ילך !! הגיע זמן שיקחו אותנו ברצינות . הגיע הזמן שנקבל תמורה לכסף ולא יעשו לנו טובה שלוקחים לנו אותו בצורה מופקעת ונותנים אפס תמורתו . בקיצור וזה בכל התחומים , הגיע הזמן שנקבל שרות כמו שצריך ונשלם מחירים סבירים . מחצי שנה ששהיתי בארה"ב אני הבנתי מה זה שרות ותמורה תמורת הכסף ,היטב וזה משתלם לשני הצדדים !! דני

על ה@ש

New member
דני

אתה צודק הרבה מאווד כנראה שזה הפתרון אבל לצערי אני לא יוכל לפעול בנידון ולהפסיק ללכת על מנת שיורידו במחירים כנראה שאני יאלץ להמשיך ולשלם את הסכומים המופקעים הללו עד שמישהו בהתאחדות אוו בקבוצות התאשתו וריורידו את המחירים למחירים סבירים ששווים לכול כיס! שגם בעלי המיעוט הכספי יוכלו לבוא ולהנות מהכדורגל ולא יצטרכו לסבול ממחירים מופקעים! זה הכדורגל שלנו צריכים לגרום לנו לבוא ולהנות ולא לברוח ממנו..! לתשומת ליבו של מי שצריך להבין מכך ולהעסיק מסקנות!

danistar

New member
תלמודו מהאמריקראים ..

הם לא מדברים , הם פשוט עושים !! וזה עובד יופי . שמישהו יעמוד בכניסה למגרש בפתח תקווה ויפגין עם שלט נגד שערורית המחירים . תאמין לי זה יעבוד !!!

על ה@ש

New member
קוסטה

זאת לא אמורה להיות בדיחה..... אני ימשיך ללכת תמיד גם אם יעלה 150 ש"ח כרטיס! אבל יש בעלי מיעוט כספי שרוצים גם להגיע למגרשי הכדורגל ולא יכולים בגלל הסכומים המופרזים באמת! חייבים לעשות משהו בנידון! שמישהו יתחיל לקבל שכל בעניין הזה!

זה ברור

שהמחיר הוא מחיר לא פרופורציונאלי,ובגלל זה העליתי את הנושא הזה מלכתחילה. ההתאחדות חייבת להתערב ולקבוע מחיר מקסימום לכרטיס ככה שביזיונות כמו אנשים שצריכים לשלם 90 שקל לכרטיס לאורווה או 80 שקל למשחקים באשדוד או ראשל"צ כמו ששילמנו שנה שעברה לא יחזרו,אבל לך תבנה על ההתאחדות...

על ה@ש

New member
אם אבנה על התאחדות

אתה יודע לאן נגיע!
כנראה שהפתרון הוא רק מנהלת ליגה ואין מנוס מכך... אני יודע שלצערי עקב תקצי בדל לא הצליח להגיע למשחק היום! ואני עצבני על כך...
לא יודע עם זה פתרון אבל אשמח על כך אם הרבה יעשו כמוני ולא יגיעו למגרש! שקבוצות כמו פ"ת ידעו להבא לא לנסות לעשות הכנסה כספית על גביהם של אחרים בזאת אני קורא מחוסר ברירה לכול האדומים שבינינו להחרים את המשחק היום! אחרת הקבוצות ימשיכו לעשוק אותנו ואוהדים אחרים בעלי מיעוט כספי! אין דרך אחרת כנראה שלצערי זה הפתרון היחיד! למרות שאפגע מכך ולא אראה היום את הקבוצה!

קודם כל המלצה אישית

תגיע למשחק,כי לקראת מועד הפתיחה יהיו מלא ספסרים שייתקעו עם כרטיסים וימכרו אותם בזול. מעבר לזה להפסיד משחק של הפועל זאת לא אופציה ריאלית מבחינתי,זה מעניש רק אותי,לא את הנהלת הפועל מלאבס. שלום ושבת שלום.

על ה@ש

New member
קיבלתי את המלצתך!

אין סיבה שאני יעניש את עצמי ... אני כבר יגיע למגרש ונראה אם נמצא פתרון כלשהוא.!

french kiss

New member
מותק...אתה צודק במאה אחוז!

אתמול הלכתי למשחק והיה פנאן... אבל מחיר של כרטיס שווה למחיר של שתיים וחצי ארוחות או שלושה סרטים! זו חוצפה לשמה!
הפתח תקווה האלו... כוס אימם! ובכל מקרה שמעון שלי נשמה ועוד משהו קטן-
עידנוש... תחזור מאנגליה הקרה!!!!! אני מתגעגעת אליך!!!! לך מתאים יותר אדום לבן מאשר אדום כחול!!!!
מקווה לכרטיס במחיר נורמלי, french kiss

על ה@ש

New member
למזלי השגתי אתמול..

כרטיס....ב50 שקלים עדיין סכום יחסית גבוה...אבל עוד הגיוני... אבל לפי צורת המשחק אתמול...אפילו הסכום הזה לא היה את הביזיון מצד האדומים אתמול.. נקווה להמשך טוב יותר..

למעלה